Na aš atrodau gal ir ne taip visai nepriekaištingai kaip norėčiau, bet kasdien stengiuosi prie to prieiti. Tai nėra perdėtas fanatizmas. Bet aš jaučiuosi pati geriau,daugiau jėgų, daugiau noro. Mintys skaidresnės, kai atrodo ne tik nusiprausus ir susišukavus, o ir pasidažius. Tuomet atrodo ir akys švyti, ir aplinkiniams maloniau
Man neužtenka tik pasidažyti, net apragai skiriu daugiau dėmesio, nesvarbu, kad sėdžiu namie su dviem mažyliais
Kelios papildomos minutės skirtos savo išvaizdai (aprangai, makijažui ir pan.) ir bendrai sau kaip asmenybei (ne mamai, ne darbuotojai, ne "dar kažkokia socialinė funkcija") tai ne tik išvaizdos pagražinimas. Tai savotiška psichoprofilaktika, vidinis pasitempimas, kad ir minčių sureguliavimas ir pan.
Gal čia kažkiek ne į temą patraukiau, bet paskaičius ankstesnius postus, tokių pamastymų atsirado.
Visiškai pritariu atrodo lyg kas mano mintis būtų sudėliojęs logiškai ir aiškiai ir suprantamai
Labai stengiuosi atrodyti ant kiek įmanoma gerai. Ir manau man sekasi. Ir kaip nesiteisinčiau viskas dėl vyro. Jis pas mane jau toks NARCYZAS, jau toks pedantas. Visada galvojau kad niekada negyvensiu su tokiu vyru... Bet toks jo elgęsis ir mane pastumia. Na, manau suprasite ką norėjau pasakyti.
sutinku, kad pirmiausia reikia atrodyti tvarkingai
na, cia galima rasti kazka apie makiazo pagrinda ir kaip ji issirinkti
http://nifty.lt/inde...5&element_id=77
http://nifty.lt/inde...5&element_id=77
Taip, tikrai stengiuosi...manau lb svarbu moteriai neapsileisti...
na, as manau, kad mes visos stengiames tiek del saves, tiek del vyru taciau, yra didziulis skirtumas: kiek laiko ir kokias proceduras atliekam. gal kazkam uztenka palysti kasdiena po dusu, o kazkas dar ir nepriekaistinga makijaza pasidaro tiesiog, kalbu apie dirbancias - gal kazkas darbe turi atrodyti kukliau, o tada ir prieziurai tiek daug nereikia
na nesiekiu nepriekaistingumo, bet stengiuos atrodyt gerai, neapsileidusiai
As tai del saves, del to, kad noriu atrodyti padoriai, nenoriu sutikt netycia kokio pazystamo zmogaus gatveja ir galvoti: begt, lekt, gal nepastebejo, o jei pastebejo, tai tada mastyt, jo atrodziau tai nei 5nei 9. Norit atrodint padoriai, na taip kad pasiziuri veidrodi ir pagalvoji visai neblogai siandien atrodau , o mano vyras kartais tik paklausia: del ko cia taip puosies, o as atsakau, del saves ir del to, kad jei nesipuosiu sako galejai bent pasidazyt