Įkraunama...
Įkraunama...

Ar stengiatės atrodyti nepriekaištingai?

QUOTE(Turkish @ 2009 06 25, 22:27)
as turiu problema - kada nesijauciu visiskai svari, diena neplautais plaukais (nors jie sausi, taciau kita diena nuo miegojimo neitin graziai sukrite) ar tiesiog uzvakar nuskustomis kojomis ir bikinio zona (kaip zinia atauga nesvelnus eziukas) , as tiesiog nenoriu kad MB mane liestu, kazkoks durnumas galvoje isisaknijes, kad lyg ir jis negali manes matyti, lyteti, kai esu nepergeriausioj 'fizinej buklej' . aisku, tas labai kisa koja normalies poros santykiams, man tiesiog tenka ji atstumti, nutraukti jo rankas nuo koju ir ... na jus  suprantat smile.gif gal yra panasiai besijaucianciu???
zinoma, prausiuosi kas diena, lengvai bruksteliu tusu per blakstienas, turiu grazius plaukus, grazia moteriska figura, tikrai dazniausiai dziaugiuosi kaip atrodau, taciau visvien siekiu kazkokio maximumo, kurio neimanoma pasiekti, nes esu sekantis eilinis zmogus. pati tai suprantu, bet atsibodo kovoti su mintimis - per daug galvoju, stengiuosi, analizuoju ka jis pagalvos, ka jis pasakys, o gal nieko nesakys, o gal tik pagalvos... JEZAU biggrin.gif 'tikriausiai neturiu problemu' , kaip drauges mama pasakytu biggrin.gif

Pritariu del depiliacijos,irgi nekenciu,kai MB liecia oda,kur plaukeliai ataugineja doh.gif aisku,nuo vasko ne kokie ,,seriai" atauga,bet vistiek,man nemalonu buna,nors siaip megstu biggrin.gif
Atsakyti
Kažkaip mano vyras neypač mėgsta kosmetiką, o aš tingiu dažytis tai taip ir gaunasi kad lyg ir nieko nedarau kad būt gražesnei ax.gif Bet kažkaip skundų nesulaukiau, o jau kai nueinu kur pasidaryt makiažo arba šukuosenos tai jam dažniausiai nepatinka.
Atsakyti
Mano vaikinas ant manes net pyksta, kad kai mes kur nors iseiname as vis pasiziuriu i veidrodeli, arba parduotuveje kurioje buna veidrodziu visuomet prie ju prieinu, kasdien maudausi po pusvalandi bent, nes stengiuosi pasidaryti elementarias proceduras ir as kitaip negaliu... verysad.gif negaliu ir ryto tik pabudus pasimylet, butinai pries tai turiu nueiti i vonia, issiplaut dantis, susisukuot ir tt... blush2.gif jeigu ir stengiuosi atrodyti nepriekaistingai, tai ne del vaikino, (jis kaip tik nori, kad buciau paprasta, atsipalaidavusi), o del saves pacios. Nuo mazens zavejausi tomis fataliskomis moterimis, kurios visuomet save kontroliuoja - pasitempusios, pasidaziusios, ispuoseletos wub.gif zinau, kad tai kai kam skamba pavirsutiniskai. Taciau, manau tai yra kai kuriu moteru gyvenimo budas - mylet save ir tuo megautis ir nereikia buti neispasakytai grazuolei, kad tai daryti. As pvz paprasta mergina, bet kaip sakoma siekti bent truputelio tobulybes niekas nedraudzia, patinka tai MB ar ne stengiuosi atrodyti kasdien nepriekaistingai del saves pacios.
Atsakyti
namuose stengiuosi nesidazyti, jei niekur nesiruosiu eiti . taciau dazniausiai buna atvirksciai, kadangi man patinka dazytis, bandyti naujas spalvas ir pan . todel gaunas jog kasdiena nuo pat ryto bunu pasidaziusi . ir siaip tuomet geriau jauciuosi .
bet tikrai ne del kitu, o del saves... mano poziuris toks , kad kitam zmoguj turiu patikti tokia kokia esu . ir susivelus ir nepasidazius, todel pries kitus nesistengiu . viskas del manes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LaToja @ 2009 08 10, 11:42)
Mano vaikinas ant manes net pyksta, kad kai mes kur nors iseiname as vis pasiziuriu i veidrodeli, arba parduotuveje kurioje buna veidrodziu visuomet prie ju prieinu, kasdien maudausi po pusvalandi bent, nes stengiuosi pasidaryti elementarias proceduras ir as kitaip negaliu... verysad.gif  negaliu ir ryto tik pabudus pasimylet, butinai pries tai turiu nueiti i vonia, issiplaut dantis, susisukuot ir tt... blush2.gif  jeigu ir stengiuosi atrodyti nepriekaistingai, tai ne del vaikino, (jis kaip tik nori, kad buciau paprasta, atsipalaidavusi), o del saves pacios. Nuo mazens zavejausi tomis fataliskomis moterimis, kurios visuomet save kontroliuoja - pasitempusios, pasidaziusios, ispuoseletos  wub.gif  zinau, kad tai kai kam skamba pavirsutiniskai. Taciau, manau tai yra kai kuriu moteru gyvenimo budas - mylet save ir tuo megautis ir nereikia buti neispasakytai grazuolei, kad tai daryti. As pvz paprasta mergina, bet kaip sakoma siekti bent truputelio tobulybes niekas nedraudzia, patinka tai MB ar ne stengiuosi atrodyti kasdien nepriekaistingai del saves pacios.

nu cia jau butu visai nekas, jei tik pabudus begi susitvarkyt. arba kaip kai kurios merginos atsikelia anksciau, pasidazo, kad vaikinas nepamatytu ju be makiazo.

man atrodo tai absurdas. pati nesu veidrodziu maniake. man jie gali ir neeegzistuoti.
man vaikinas pasake, kad graziausia jam bunu tik pabudus ryte. graziausias rubas -joks. tad.... ax.gif smile.gif

o del budo - nepritariu, kad jei nesidazo, neziuri kas minute i veidrodeli, reiskia nemyli saves. labai net myliu save. bet myliu paprastuma, naturaluma, svaria gaivia oda.
ir dar - tos visos nenaturalios pozos, laikysenos, pagalvuoti gestai.. is karto matosi kad nenaturalu. pasitikinti savimi moteris nebutinai turi sedet kaip styga. Pasitikinti savimi moteris - visu pirma atsipalaidavusi.
4u.gif

p.s del kosmetikos - retas vaikinas megsta ziureti kaip dazosi mergina. geriau tai daryti ne prie jo akiu. o ir siaip, kiek mano patirtis sako - mazai kas neburna, kai mergina ruosiasi kazkur...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialiaa: 10 rugpjūčio 2009 - 13:06
p.p.s as irgi pykciauant tokio vaikino, jei jis ilgiau uz mane tupetu vonioj ir prie veidrodzio biggrin.gif
Atsakyti
Nepriekaistingai, na gal ne smile.gif bet tvarkingai ir graziai taip smile.gif nepriekaistingai isvaizdai susikurti kiekviena diena per daug brangaus laiko sugaisciau ax.gif be to as uz naturalu grozi, o ne uz nusipaisytas nepriekaistingas kaukes ant veidu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jilin @ 2009 08 10, 13:57)
Nepriekaistingai, na gal ne smile.gif bet tvarkingai ir graziai taip smile.gif nepriekaistingai isvaizdai susikurti kiekviena diena per daug brangaus laiko sugaisciau  ax.gif  be to as uz naturalu grozi, o ne uz nusipaisytas nepriekaistingas kaukes ant veidu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
As manau, kad nereikia paisytis kaukiu ant veido, kad atrodytum graziai ir tvarkingai. Kiekvienai dienai tinka ne per daug ryskus makiazas. Dabar juk yra gausybe ivairiausiu priemoniu, kad atrodytum kuo naturaliau. Tad net ir gera, saikingai panaudota pudra, ant veido gali nesimatyti. Tiesiog naudojama uzslepti/pakoreguoti, kai kuriems veido trukumams ar nelygumams. Pagaliau spuogeliams ar slakams. Toliau, blakstienu paryskinimas, ypac tamsiu plauku savininkems, ar ypatingai toms, kuriu veido bruozai sviesus (kaip pvz mano). Na, ir lupoms kasdienai manau uztenka vazelino, arba vos matomo blizgesio.
Namuose pati retai dazausi. Leidziu veidui pailset. Na, nebent vos perbraukiu blakstienas tusu, jei einu pasivaiksciot ar i parduotuve. O siaip, svarus kunas, sutvarkyti plaukai(susukuoti), tvarkinga ir be abejo svari apranga.
Na, o ipatingomis progomis jau galima puostis, dazytis ryskiai ir t.t. cia turbut savaime suprantamas dalykas.smile.gif
Atsakyti
Buvo metas kai jaunesne dazydavaus kas diena. Veliau atejo toks metas kai isvis makiazo nenaudodavau, naturalus grozis imponavo, be to maniau, kad kosmetika kaip pudros kenkia odai ir veliau ji tik prasteja. Dabar kai pasisviesinau ir nusikirpau plaukus, tiesiog norisi pasidazyti: nebevengiu pasitamsint akiu, perbraukt pora brukstelejimu mineraline pudra brunette.gif Man labiau patinka pats dazymosi procesas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avetra: 12 rugpjūčio 2009 - 17:34
Sveikos, jungiuosi ir aš prie šios temos 4u.gif aš mėgstu dažytis ir būti pasidažius biggrin.gif žinoma, nesu iš tų, kurios negali į save žiūrėt nepasidažiusios, bet sau esu tikrai gražesnė pasidažiusi:) man pasidažyt uztenka 5-10 minučių, bet tos keliolika minučių visai dienai tiesiog įkvepia pasitikėjimo rolleyes.gif taigi kodėl gi jų nesugaišus:)) o šiaip prisiminiau, kai praeitais metais ir dirbau ir mokiausi ir miegodavau į para 5 valandas tik o kai kada ir mažiau, jausdavausi žiauriai pavargusi, bet visą laiką būdavau pasidažiusi dieną (pudra, tušas, kai kada pieštukas akių) ir man tai savotiškai padėdavo biggrin.gif bent artimi žmonės ir draugai nepuldavo prie manes kas minutę klausinėt ar aš nenukrisiu kur eidama iš nuovargio doh.gif nes vakare nusivaliusi makiažą pamatydavau kaip sakoma "tikrąjį veidą" biggrin.gifD o jis būdavo žiauriai pavargęs, ir jame grožį ižvelgti manau būtų sudėtinga schmoll.gif nesakau, kad aš "špakliuodavausi" nežmoniškai ir pudra viską paslėpdavau, tiesiog net elementarus tušas akių gali laaabai pataisyti padėtį drinks_cheers.gif ypatingai, jeigu oda be didelių problemų..deja, mano ne tokia:)) tai tiek, pasidalinau savo patirtimi šiuo klausimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.
Pasisakysiu ir aš. Stengiuosi atrodyti gal ne "nepriekaištingai", bet tikrai truputi daugiau negu tiesiog "tvarkingai".
Man kažkaip per maža suvokti ir žinoti, kad esu "švari ir tvarkinga". Man reikia daugiau - dėmesio, fantazijos, skirto laiko, tinkamos nuotaikos ir pan.
Čia kaip su maistų - neužtenka žinoti, kad "savo dienos racione gavai visas reikalingas maisto medžiagas, vitaminus, mikroelementus - ir dar tinkama kiekį". O juk norisi ir piragaičio prie arbatos puodelio ar ledų karštą vasaros vakarą... Ar ne?...
Ir visos pastangos tikrai ne dėl vyro (esu išsiskyrus lotuliukas.gif ), ir ne dėl kitų... Nors ir darbo aplinka, ir žmonės, ir vaikas, ir keli kiti faktoriai kažkiek įpareigoja ir verčia pasitempti. Bet pagrindė - stengiuosi dėl saves.
Kelios papildomos minutės skirtos savo išvaizdai (aprangai, makijažui ir pan.) ir bendrai sau kaip asmenybei (ne mamai, ne darbuotojai, ne "dar kažkokia socialinė funkcija") tai ne tik išvaizdos pagražinimas. Tai savotiška psichoprofilaktika, vidinis pasitempimas, kad ir minčių sureguliavimas ir pan.
Gal čia kažkiek ne į temą patraukiau, bet paskaičius ankstesnius postus, tokių pamastymų atsirado.
Atsakyti