QUOTE(Turkish @ 2009 06 25, 22:27)
as turiu problema - kada nesijauciu visiskai svari, diena neplautais plaukais (nors jie sausi, taciau kita diena nuo miegojimo neitin graziai sukrite) ar tiesiog uzvakar nuskustomis kojomis ir bikinio zona (kaip zinia atauga nesvelnus eziukas) , as tiesiog nenoriu kad MB mane liestu, kazkoks durnumas galvoje isisaknijes, kad lyg ir jis negali manes matyti, lyteti, kai esu nepergeriausioj 'fizinej buklej' . aisku, tas labai kisa koja normalies poros santykiams, man tiesiog tenka ji atstumti, nutraukti jo rankas nuo koju ir ... na jus suprantat gal yra panasiai besijaucianciu???
zinoma, prausiuosi kas diena, lengvai bruksteliu tusu per blakstienas, turiu grazius plaukus, grazia moteriska figura, tikrai dazniausiai dziaugiuosi kaip atrodau, taciau visvien siekiu kazkokio maximumo, kurio neimanoma pasiekti, nes esu sekantis eilinis zmogus. pati tai suprantu, bet atsibodo kovoti su mintimis - per daug galvoju, stengiuosi, analizuoju ka jis pagalvos, ka jis pasakys, o gal nieko nesakys, o gal tik pagalvos... JEZAU 'tikriausiai neturiu problemu' , kaip drauges mama pasakytu
zinoma, prausiuosi kas diena, lengvai bruksteliu tusu per blakstienas, turiu grazius plaukus, grazia moteriska figura, tikrai dazniausiai dziaugiuosi kaip atrodau, taciau visvien siekiu kazkokio maximumo, kurio neimanoma pasiekti, nes esu sekantis eilinis zmogus. pati tai suprantu, bet atsibodo kovoti su mintimis - per daug galvoju, stengiuosi, analizuoju ka jis pagalvos, ka jis pasakys, o gal nieko nesakys, o gal tik pagalvos... JEZAU 'tikriausiai neturiu problemu' , kaip drauges mama pasakytu
Pritariu del depiliacijos,irgi nekenciu,kai MB liecia oda,kur plaukeliai ataugineja aisku,nuo vasko ne kokie ,,seriai" atauga,bet vistiek,man nemalonu buna,nors siaip megstu