Įkraunama...
Įkraunama...

Ar stengiatės atrodyti nepriekaištingai?

QUOTE(mylimuke @ 2009 03 04, 09:34)
O nemaloniau, jeigu gerai atrodytumėt žiūrėdamos į savo natūralų atvaizdą?  ax.gif

labai grazus avataras jusu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
As stengiuosi būti tvarkinga, nesusivėlusi ir pan. Kosmetikos daug nenaudoju, turiu velniškai jautrią odą, per ją n problemų,todėl nerizikuoju tepliodama špakliais ar dar kuo. Myliu save, rūpinuosi savimi blush2.gif
Manau, kad mergina ir turi atrodyti, kaip mergina. Susitvarkiusi,pasitempusi. Juk dailioji lytis ax.gif
Atsakyti
As manau, kad pirmiausia reikia stengtis atrodyti gerai del saves. Tai pakels nuotaika, busi visada linksma, o aplinkiniai, ypac vyrai tai tikrai pastebes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 03 05, 12:18)
As manau, kad pirmiausia reikia stengtis atrodyti gerai del saves. Tai pakels nuotaika, busi visada linksma, o aplinkiniai, ypac vyrai tai tikrai pastebes wink.gif

drinks_cheers.gif butent-del saves o jei kuri jauciasi laiminga ir susivelus tai puiku thumbup.gif
Atsakyti
As stengiuosi puoseleti naturalu grozi, tokiu atveju kiekviena diena gerai atrodau ir nepasidaziusi. Sveikai maitinuos, priziuriu oda plaukus naturaliom priemonem, stengiuos issimiegot pakankamai (nors retai gaunas), kad paakiu nebutu juodu. Manau, kai stengies sveikas but, kad oda, nagai, plaukai sveiki butu, tai ir tu sukuosenu ar makijazu be progu nereikia, juk jie veido bruozu nepakeicia, jei dave dievas simpatiska isvaizda, tai pasiseke, jei ne, tai su makijazais ta tik minimaliai pakoreguosi, o ypac pries vyra gi nevaiksciosi istisai issidaziusi...
Atsakyti
QUOTE(Gabija82 @ 2009 03 05, 13:42)
As stengiuosi puoseleti naturalu grozi, tokiu atveju kiekviena diena gerai atrodau ir nepasidaziusi. Sveikai maitinuos, priziuriu oda plaukus naturaliom priemonem, stengiuos issimiegot pakankamai (nors retai gaunas), kad paakiu nebutu juodu. Manau, kai stengies sveikas but, kad oda, nagai, plaukai sveiki butu, tai ir tu sukuosenu ar makijazu be progu nereikia, juk jie veido bruozu nepakeicia, jei dave dievas simpatiska isvaizda, tai pasiseke, jei ne, tai su makijazais ta tik minimaliai pakoreguosi, o ypac pries vyra gi nevaiksciosi istisai issidaziusi...

viskas turi buti su saiku,manau,kad iki 30moteriai tikrai nereikia pvz.krempudros,nebent ipatingom progom-o seip zinoma as taippat uz naturaluma-tik truputi pakoreguota 4u.gif
Atsakyti
man patinka pasistengti vien dėl savęs ax.gif kai gražiai atrodau, tai ir gerai jaučiuosi, taip kad retai kada patingiu prie veidrodžio pastovėt rolleyes.gif dėl natūralumo tai sutinku, jei veido bruožai iš prigimties ryškūs, tai tada thumbup.gif bet man tenka paplušėt vien kol akis "nusipiešiu" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievag @ 2009 03 05, 16:47)
man patinka pasistengti vien dėl savęs  ax.gif  kai gražiai atrodau, tai ir gerai jaučiuosi, taip kad retai kada patingiu prie veidrodžio pastovėt  rolleyes.gif dėl natūralumo tai sutinku, jei veido bruožai iš prigimties ryškūs, tai tada  thumbup.gif  bet man tenka paplušėt vien kol akis "nusipiešiu"  ax.gif

man dieninis veido makijazas uzima-15min.ir taip jau beveik 10metu,taigi kai patirties turiu tai ilgai netrunka o seip kai niekur neinu tai tik tusu pasidazau,kad sau tokia isblukus neatrodyciau,bet zinoma jeigu oda problematiska-kaip pas mano drauge tai ji tikrai vargsta smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,aš tai kosmetikos turiu daug,paskutiniu metu kažkokia manija ją pirkti užėjo lotuliukas.gif bet dažausi tai retai,namie tik tada ,kai turi kas i svetukus ateiti ir ta blakstienos ,lūpų blizgis blankus koks.Šiaip taio kūnui šveitiklius,kremus,kojoms,rankoms naudoju dažnai,nagučius susitvarkau bent kartą per savaitę.Esu ne miegalė tai kai eidavau į darbuką ( db su mažiuku namie draugauju),keltis nebuvo jokių problemų,bet ir tai dažniausiai tik blakstienas ir lūpas pasigražindavau, ax.gif šiaip kai jau koks baliukas vakare būna,tai mėgstu ryškiau ir daugiau pasimaliavot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivavit @ 2009 03 06, 16:12)
Sveikutės,aš tai kosmetikos turiu daug,paskutiniu metu kažkokia manija ją pirkti užėjo  lotuliukas.gif 

drinks_cheers.gif Man taip pat!! (cia daugiau kuno prieziuros, nei dekoratyvines, pvz visokie kremai, sveiktikliai. losjonai ir t.t.) doh.gif lotuliukas.gif jau kai save itikinu, kad viskas, daugiau tikrai nieko nereikia, visada ka nors 'netycia' nusiperku ax.gif blush2.gif
Atsakyti
is namu bet kokia niekada neiseisiu,nei su pavadeliu manes neistemps lotuliukas.gif visada,net ir is blogiausio varianto,kada atsikeliu uztinus ar pajuodusiai paakiais,kada isvis nepatinka vaizdas veidrodyje,as susitvarkau save pilnumoje ir tai pirmiausiai darau del saves,nesuprantu kaip galima ruostis,puostis tik del kitu,o tai jei kiti nemato,taip iseina ,nereikia nei dazytis,nei koju skust ir t.t... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zai zai 25 @ 2009 04 30, 01:33)
is namu bet kokia niekada neiseisiu,nei su pavadeliu manes neistemps  lotuliukas.gif visada,net ir is blogiausio varianto,kada atsikeliu uztinus ar pajuodusiai paakiais,kada isvis nepatinka vaizdas veidrodyje,as susitvarkau save pilnumoje ir tai pirmiausiai darau del saves,nesuprantu kaip galima ruostis,puostis tik del kitu,o tai jei kiti nemato,taip iseina ,nereikia nei dazytis,nei koju skust ir t.t... smile.gif

AR TIKRAI DEL SAVES TAI DAROTE..LABAI ABEJOJU KAD NEGYVENOMOJ SALOJ, JUMS RUPETU KAIP JUS ATRODOT ax.gif
Atsakyti