Įkraunama...
Įkraunama...

Ar stengiatės atrodyti nepriekaištingai?

QUOTE(Guvilė @ 2008 12 31, 19:01)
Protingas vyras turėtų mylėti žmoną tokią, kokią ji yra.

nematau kuo susijes vyro protingumas ir moters grozis????
As savaitgaliai, jei niekur pasizmonet neinam tai nesidazau. Pasiradau kokia kauke ar pilinga, leidziu odai pailseti nuo makiazo. Nors ir darbo dienom labai daug nesidazau, tik tusas ir lupu blizgesys. Bet vis dazniau pagalvoju apie prilipinamas blakstienas ir dar gal permanentini makiaza, paryskinti virsutine akies linija. Tada visai nereiketu dazytis, tik kremas ir lupu blizgesys thumbup.gif

Negaliu pasakyti kad mano isvaizda yra nepriekaitinga, visuomet galima geriau atrodyti, bet stengiuosi, kad oda butu svelni, lupos minkstos, o akys ryskios thumbup.gif
Atsakyti
Protingas vyras turėtų mylėti žmoną tokią, kokią ji yra.

Iš dalies sutinku, iš dalies - ne. Kai kurios moterys su tuo savo "tokia, kokia esu" truputį nusivažiuoja į lankas. Kaip kad vienos mano pažįstamos vyras - ir epiliatorius dovanoja, ir čekius į grožio salonus, kad tik ji su gauruotom kojom/pažastim nevaikščiotų blink.gif O jos nuomonė - žiedas ant piršto jau 9 metai, vadinasi, nėr prieš ką puoštis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 20 vasario 2009 - 16:19
tikrai esu pries visikai apsileidima,taip,buna sunkiu periodu,kai ta nepriekaistinga isvaizda atrodo "ne man" , bet tai laikina,nes tai mums visoms ;}
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 02 20, 17:18)
Iš dalies sutinku, iš dalies - ne. Kai kurios moterys su tuo savo "tokia, kokia esu" truputį nusivažiuoja į lankas. Kaip kad vienos mano pažįstamos vyras - ir epiliatorius dovanoja, ir čekius į grožio salonus, kad tik ji su gauruotom kojom/pažastim nevaikščiotų  blink.gif O jos nuomonė - žiedas ant piršto jau 9 metai, vadinasi, nėr prieš ką puoštis.

doh.gif doh.gif cia tai nesuprantu...tai kas tas ziedas, negi garantas, kad vyriskis sedes su pusbrolio ito giminaite ir toliau ja myles kaip pirma diena doh.gif

na as pati daznai patingiu daryt visokias grozio proceduras, bet jau gauruotos pazastys ir "krumeliai" kysantys is kelnaiciu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif zinoma, maniskis mates mano nedepiliuotas kojas,nes juk reikia siek tiek atsiauginti norint depiliuoti vasku, bet po tiek metu depliavimo, tie plaukeliai svelnuciai, sviesus ir nedaug, tai dar pakenciama doh.gif

pati pasisakau uz naturalu grozi, kol metai ir odos skaistumas tai leidzia, bet ta grozi reiketu paryskinti bent jau tusu ir lupdaziu... nail.gif
Atsakyti
aš visada stengiuosi atrodyti gražiai ir pasitempus ax.gif kasdieninis makiažas yra labai švelnus, apsiriboju ties tušu, skaistalais, kremine pudra ir blizgesiu. Visada stengiuosi į mėnesį vieną kartą pasidaryti pedikiūrą, manikiūrą, antakių korekciją ir depiliaciją smile.gif noriu atrodyti tvarkingai visų pirma, kad tada jaučiuosi sau graži ir labiau pasitikiu savimi, o antra noriu būti savo vyrui visada patraukli blush2.gif savaitgaliais nesidarau jokio makiažo ir šmirinėju vos ne visą dieną su chalatu hihihi.gif bet... manau kad skyrybos, ar neištikimybė nėra vien moters neprisižiūrėjimo pasekmė. Jei tarp sutuoktinių nelieka artumo, supratingumo, šiltų pasisėdėjimų vakarais su arbata, kitaip tariant atviro bendravimo, tad ir savęs priežiūra nelabai ir pagelbės... g.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2009 02 21, 18:23)
aš visada stengiuosi atrodyti gražiai ir pasitempus ax.gif kasdieninis makiažas yra labai švelnus, apsiriboju ties tušu, skaistalais, kremine pudra ir blizgesiu. Visada stengiuosi į mėnesį vieną kartą pasidaryti pedikiūrą, manikiūrą, antakių korekciją ir depiliaciją smile.gif noriu atrodyti tvarkingai visų pirma, kad tada jaučiuosi sau graži ir labiau pasitikiu savimi, o antra noriu būti savo vyrui visada patraukli blush2.gif savaitgaliais nesidarau jokio makiažo ir šmirinėju vos ne visą dieną su chalatu hihihi.gif bet... manau kad skyrybos, ar neištikimybė nėra vien moters neprisižiūrėjimo pasekmė. Jei tarp sutuoktinių nelieka artumo, supratingumo, šiltų pasisėdėjimų vakarais su arbata, kitaip tariant atviro bendravimo, tad ir savęs priežiūra nelabai ir pagelbės... g.gif

Jeigu tai yra "apsiribojimas", tai ką ir kiek dėtum ant veido, jeigu neapsiribotum? blink.gif
Minimaliai aš vadinčiau tušą ir/arba blizgį g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 02 22, 12:11)
Jeigu tai yra "apsiribojimas", tai ką ir kiek dėtum ant veido, jeigu neapsiribotum?  blink.gif
Minimaliai aš vadinčiau tušą ir/arba blizgį  g.gif

hihihi.gif tongue.gif o ar aš savo poste paminėjau žodį minimaliai??
Antra apie makiažus yra kita tema, čia ne apie mano kasdieninio ir vakarinio makiažo apribojimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2009 02 22, 15:11)
hihihi.gif  tongue.gif o ar aš savo poste paminėjau žodį minimaliai??
Antra apie makiažus yra kita tema, čia ne apie mano kasdieninio ir vakarinio makiažo apribojimus mirksiukas.gif

Ne apie tavo, čia klausimas toks bendras g.gif Nes ne kartą pastebėjau, kad merginos rašo "apsiribojau..." ir išvardina kone visą kosmetikos krepšelį tongue.gif
Atsakyti
Protingas vyras turėtų mylėti žmoną tokią, kokią ji yra. Jeigu esat jaunos ir sveikos moterys, tai manau dekorat.kosmetika tikrai nebūtina, juolab namie. Reikia stengtis, kad natūraliai jūs būtumėt gražios, kad nebereikėtų naudoti paakių kremų ar dar bala žino kokių

[QUOTE]Tai jaunisteje ir reikia visu tu kremu kad kuo ilgiau islaikyti ta grozi. Ir laaabai klaidingas mastymas del to kad myletu tokia kokia esi. Nemanau kad kazkas noretu matyti savo mylimaji su pilvu ant keliu, krapstanti nosi priesais televizoriu. doh.gif Na cia mano nuomone, nenuoriu nieko izeisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voriukas* @ 2009 02 22, 15:48)
Tai jaunisteje ir reikia visu tu kremu kad kuo ilgiau islaikyti ta grozi. Ir laaabai klaidingas mastymas del to kad myletu tokia kokia esi. Nemanau kad kazkas noretu matyti savo mylimaji su pilvu ant keliu, krapstanti nosi priesais televizoriu. doh.gif  Na cia mano nuomone, nenuoriu nieko izeisti  4u.gif

Su išvaizda tai nieko bendro wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 22 vasario 2009 - 16:19
As stengiuos labiau del saves nei del vyro bigsmile.gif jam as graziausia katik atsikelus blink.gif ax.gif kad sau patikciau turiu truputeli daugiau pastangu idet mirksiukas.gif man uz apsileidusias baisiau nors ir apsitvarke, bet nuolat del savo isvaizdos bambancios moterys doh.gif doh.gif tai tas negerai, tai anas.. nu kam tiem vyrams zinot ir dar klausyt kas ten pas tave negerai schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 02 22, 17:28)
As stengiuos labiau del saves nei del vyro bigsmile.gif  jam as graziausia katik atsikelus blink.gif  ax.gif  kad sau patikciau turiu truputeli daugiau pastangu idet mirksiukas.gif  man uz apsileidusias baisiau nors ir apsitvarke, bet nuolat del savo isvaizdos bambancios moterys doh.gif  doh.gif  tai tas negerai, tai anas.. nu kam tiem vyrams zinot ir dar klausyt kas ten pas tave negerai schmoll.gif  g.gif

Dar yra baisu, kai stengiasi klaikiai per daug biggrin.gif arba ne į tą pusę...
Atsakyti