Įkraunama...
Įkraunama...

Ar stengiatės atrodyti nepriekaištingai?

Budama namie niekad nesidazau - popinu savo oda kremukais, kaukem, masazais, ledo kubeliais rolleyes.gif Asmenine higiena aisku privaloma, cia jau net nekalbu apie dusa, plauku plovima, depiliacijas, antakiu prieziura. Bet nesu priklausoma nuo makiazo - galiu iseiti ir nepasidazius. Manau svarbiausia myleti save, palepinti, prisiziureti, tinkamai maitintis ir islaikyti ta akiu svytejima, ugnele jose - butent dazniausiai tai ir traukia kitus zmones rolleyes.gif Nes kiek kartu esu buvusi paniurus su graziu makiazu, ar laiminga bet be jo - visada komplimentu susilaukdavau butent antru atveju. Dar vienas papuosalas - grazi sypsena thumbup.gif Vat jai reikia nepagaileti ir pinigeliu, ir laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
O man patinka atrodyti graziai ir grazinuos del saves kad gerai jausciaus zmoniu minioje, o sedint namie irgi kartais patinka pasidazyt ir pasimaivyt pries veidrodi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 12 29, 12:33)
O man patinka atrodyti graziai ir grazinuos del saves kad gerai jausciaus zmoniu minioje, o sedint namie irgi kartais patinka pasidazyt

Man taip pat drinks_cheers.gif
paciai grazu... nors nelabai patinka man kremai, stengiuosi kuo maziau ju naudoti ax.gif gal oda nera tokia reikli... bet pasidazyti patinka ir jauciuosi tada super wub.gif
Atsakyti
nepriekaištingai tiesą sakant nesistengiu blush2.gif žinoma kad geriau jaučiuosi su pilnu, gražiu makiažu, sutvarkytais nagais ir plaukais, bet jeigu išties bloga nuotaika tai nepadeda...

pritariu Egliukasz kad į šypseną reikia nepagailėt investicijų, ir materialių ir nematerialių wink.gif
Atsakyti
as ir kartais patingiu dazytis...tai prisiauginau blakstienas...visad kaip pasidazius... thumbup.gif is tikruju labiau dabinuos del vyro, kazkaip reikia to vyrisko demesio ir ivertinimo blush2.gif
Atsakyti
As darbe stengiuos atrodyt nepriekaistingai, tiek drabuziais,tiek makiazu,tiek elgesiu,o laisvalaikiu atsipalaiduoju ir nesuku per daug galvos. Tai nereiskia,kad vaikstau neplautais plaukais ir su vakaryksciu makiazu.
O namie nesidazau, del kai kuriu sveciu irgi nesidazau, nes tas pats kokia jiem atrodau. rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Protingas vyras turėtų mylėti žmoną tokią, kokią ji yra. Jeigu esat jaunos ir sveikos moterys, tai manau dekorat.kosmetika tikrai nebūtina, juolab namie. Reikia stengtis, kad natūraliai jūs būtumėt gražios, kad nebereikėtų naudoti paakių kremų ar dar bala žino kokių dėl pelno verslininkų išrastų ir visai nebūtinų priemonių. Kad akys švytėtų ir širdis dainuotų, nes nelaimingų akių joks tušas ir jokie šešėliai nepaslėps. O dažniausiai pas fyfas taip ir būna, vaikšto numirusiais veidais, tik į jas pažiūrėti gražu, o daugiau... g.gif
Atsakyti
as manau kad kiekvienam savo.
man grazu matyti moteri saikingai pasidaziuse, taciau pati nesidazau ir per sbetes oi kaip vargiai paimu i rankas kokia pudryte ar seseli ax.gif
bet kiekviena miela diena ir vakara pradedu ir pabaigiu su pieneliu, toniku ir kremuku..karta i savaite kaukyte..apie kuno depiliacija net nesvarstau tai kaip dantis valyt thumbup.gif o sypsena puoseleti, pritariu visom keturiom drinks_cheers.gif
Atsakyti
Namie jokios dekoratyvinės kosmetikos schmoll.gif Ją naudoju važiuodama į universitetą, eidama į vakarėlį,bet tik minimaliai. Plaukų, odos puoselėjimas, depiliacija, sutvarkyti nagai visada- pirmiausia dėl savęs, po to tik dėl vyro tongue.gif
Atsakyti
budama namie nesidazau,bet jeigu kur nors einu tai visada pasidazau.dazausi del saves,nes tada jauciuosi geriau,labiau savimi pasitikiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 30, 01:22)
Namie jokios dekoratyvinės kosmetikos schmoll.gif  Ją naudoju važiuodama į universitetą, eidama į vakarėlį,bet tik minimaliai. Plaukų, odos puoselėjimas, depiliacija, sutvarkyti nagai visada- pirmiausia dėl savęs, po to tik dėl vyro  tongue.gif

Tapaty zadejau rasyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bunant viena namie naudoju tik veido krema (dideliu bedu del odos neturiu tik ziema sauseja labiau ir kiek parausta) aisku antakiai man turi buti sutvarkyti VISADA, tam nauduojuosi kosmetologes paslaugomis tai galima ilgesni laika nesukt galvos,jeigu bunu su MB tai plaukai turi buti visada svarus ir butinai paryskinu akis tusu kadangi negaliu didziuotis naturaliai tamsiomis blakstienomis, nors jis sako kad jam grazi ir visai nepasidaziusi bet as tada pati geriau jauciuosi noriu buti dar grazesne biggrin.gif o jau kazkur einant papildomai naudoju lengva krem pudra,bronzata ir BUTINAI lupu blizgi,seselius pagal nuotaika,nekalbesiu apie asmenine higiena cia savaime aisku smile.gif stai taip ir stengiuosi del saves ir del kitu rolleyes.gif aisku nepamirstu ir vidinio grozio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mari21: 20 vasario 2009 - 15:20