Įkraunama...
Įkraunama...

Ar stengiatės atrodyti nepriekaištingai?

as tame kad namie issidaziusios sedi irgi nieko blogo nematau, nieko neskriaudzia biggrin.gif
bet man visvien tai atrodo kvaila ir nesuvokiama. tokia tad mano nuomone.
Atsakyti
kas turi lygią odą, be spuogų, dėmių ir pan., niekad nesupras tų, kurios namie būdamos dažos, bent jau minimaliai smile.gif
aš tai vos nežliumbiu į veidrodį žiūrėdama, todėl stengiuos sulygint veido spalvą, ar krempudra, ar kremu su atspalviu smile.gif tušu, lūpų blizgių, kvepalų, skaistalų būdama namie nenaudoju ax.gif
būna, kad užsuka kas netikėtai ir pan., reik būk bent minimaliai pasiruošusiai ax.gif
Atsakyti
as nesidazau ir tada kai pas mus i namus sveciu ateina. nors jo, jei butu kazkokiu problemu gal ir dazyciaus g.gif (prie sveciu biggrin.gif viena visvien ne)
o va jei iseinu kazkur pripratus pasidazyt, bet super minimaliai
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 12 18, 21:06)
[color=darkviolet]Papildyta:

O tai kodel neatrodo kvaila dazytis kazkur einant g.gif 
As pvz nieko bloga nematau jei moteris saikingai pasidazo budama namie  - jei tas jai padeda geriau jaustis, galbut malonu jaustis tiesiog grazesne ar nebijoti netiketai uzsukusiu sveciu biggrin.gif

Iseidama as visada paryskinu akis (tusas, piestukas), bet ne daug. Iki parduotuves ar sporto klubo nukeliauju isvis nesidazius. Butinybe apsauginis kremas, kad oda nenusaltu. Kasdien naturaliai atrodau, lyg nesidazius. Bet as nesuprantu kam namie sedint kai nieko aplink nera dazytis? Kad praejus pro veidrodi neissigast? Tai cia jau reikia kompleksus gydyt. Ypatingai kalbu apie tas kurios gyvena vienos, be vyro ar vaikino. O ir gyvenancioms su vyrais: neveltui gime posakis is vyru puses, kad vakare dar grazi, o is ryto atsikeli tai kaip kitos gleby.
Nepriekaistingai galima atrodyti ir nepasidazius: pirmiausia higiena (butinybe), susitvarkius oda, kad be pudros gerai atrodytu, plaukus, nagus, pasirupint depiliacija ir pan. dalykais.
As nematau jokio grozio kai spuoguotas veidas padengtas storu sluoksniu pudros ir makiazu. Kai plaukai ilgi, palaidi, nudazyti kokia grazia spalva, bet struktura - tikri siausalai. Tvarkykites save taip, kad nepriekaistingai atrodytumet ir be makiazo... Juk tikrai yra moteru graziu be jo ir tik del to, kad jos rupinasi ir viskuo, kas po visu tuo sluoksniu kuri pastoviai uzsidedat ant saves blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giovanna: 18 gruodžio 2008 - 20:41
QUOTE(kerera @ 2008 12 18, 20:12)
Atsiprasau uz klausima ne i tema, o kas tas luminaizerius ax.gif

Svytejima suteikiancios priemones, pvz meteoritai mirksiukas.gif

QUOTE(Giovanna @ 2008 12 18, 20:40)
Nepriekaistingai galima atrodyti ir nepasidazius: pirmiausia higiena (butinybe), susitvarkius oda, kad be pudros gerai atrodytu, plaukus, nagus, pasirupint depiliacija ir pan. dalykais.
As nematau jokio grozio kai spuoguotas veidas padengtas storu sluoksniu pudros ir makiazu. Kai plaukai ilgi, palaidi, nudazyti kokia grazia spalva, bet struktura - tikri siausalai. Tvarkykites save taip, kad nepriekaistingai atrodytumet ir be makiazo... Juk tikrai yra moteru graziu be jo ir tik del to, kad jos rupinasi ir viskuo, kas po visu tuo sluoksniu kuri pastoviai uzsidedat ant saves blink.gif

Butent drinks_cheers.gif ta pati ir as parasiau.
Makiazo kaip jau rasiau pati budama namie nesidarau (isskyrus tuos atvejus kai savo malonumui sugalvoju paeksperimentuoti - isbandyti kaip tiks ir kaip pavyks tam tikras sumanymas biggrin.gif ) Bet tikrai nematau didelio kriminalo jei moteriai mieliau buti kasdien pasidazius - sutinku, kad galbut kompleksai ir pan, bet jei jau zmogus toks be kompleksu ir myli save toki koks yra, tai kam tada dazytis iseinant i zmones? Tvarkytis save taip, kad nepriekaistingai atrodyt be makiazo ne visada iseina - pvz yra moteru turinciu pigmentiniu demiu, juodus paakius (pas kai kurias tai chroniska problema), kaip tada? Kremai cia nepades, o ir lazeris ne visada... Ir nebutina kalbeti apie stora pudros sluoksni - makiaze svarbu ne kiekis, o kokybe mirksiukas.gif Bet tema ne apie makiaza blush2.gif

Beje, lygiai tas pats ir del aprangos - pati tikrai nedeviu vakariniu sukneliu ar dalykiniu kostiumeliu budama viena lotuliukas.gif ir nemanau kad atsirastu daug taip besielgianciu... bet ir kasdienine, namine apranga gali buti stilinga, grazi, pvz man neatrodo kvaila po namus slampineti su Juicy treningiuku net jei niekas nemato - tiesiog MAN taip patinka smile.gif ir niekas neprivers vilktis senamadisku dzinsu ir paplysusio dzemperio, na nebent einant sienu dazyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giovanna @ 2008 12 18, 20:40)
Iseidama as visada paryskinu akis (tusas, piestukas), bet ne daug. Iki parduotuves ar sporto klubo nukeliauju isvis nesidazius. Butinybe apsauginis kremas, kad oda nenusaltu. Kasdien naturaliai atrodau, lyg nesidazius. Bet as nesuprantu kam namie sedint kai nieko aplink nera dazytis? Kad praejus pro veidrodi neissigast? Tai cia jau reikia kompleksus gydyt. Ypatingai kalbu apie tas kurios gyvena vienos, be vyro ar vaikino. O ir gyvenancioms su vyrais: neveltui gime posakis is vyru puses, kad vakare dar grazi, o is ryto atsikeli tai kaip kitos gleby.

kokia pas tamsta oda?
jei lygi, tai patylėk geriau doh.gif
Atsakyti
Manau, kad galėčiau pasistengti daugiau ir dažniau. Ir pykstu ant savęs dėl to blush2.gif Čia kasdienybėje.
Jei kur išeinam, į svečius ar panašiai, tai žinoma, pasistengiu 4u.gif
Atsakyti
Aciu KRISTELA, matai turi daikta ir ne nezinai kaip jis vadinasi ax.gif
Beje 100 proc. pritariu jums issakyta tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 19, 00:48)
kokia pas tamsta oda?
jei lygi, tai patylėk geriau  doh.gif

Pacios oda buvo kazkada problematiska: kiek alergiju esu turejus, puse metu teko gydytis. Bere spuogais ir tuomet tikrai neturejau grazios odos. Net darba del to turejau atkelti...Todel as oda labai sureiksminau, nes ji man pakiso koja. Dazydavaus, slepdavau ja po pudros sluoksniu. Veliau, dermatologe pasake, kad visos tos pudros tik dar labiau gadina oda. Na ka, prasidejo vasara, pradejau vaiksciot be pudros, per atostogas. Apsipratau, budama be jo, spuogu apmazejo, taip ir pradejo gyti. Dabar jau du menesius vaikstau nesidazius veido ir turiu kaip sakiau jai tik kelis priekaistus. Dabar jokiu alergiju, jokiu nelygumu. Pas mane issoksta vienas kitas spuogelis, bet as net jo neteplioju niekuo, o leidziu savaime isnykti. Tai nera neprisiziurejimas, tiesiog as leidziu odai tvarkytis vienai, nes ji jautri ir bet kokios priemones kisimasis tik dar labiau alergizuotu ir dar nezinia ka padarytu.
Dabar turiu lygia oda, bet kokia buvo anksciau...neduok Dieve 4u.gif
Tiesiog noriu pasakyti, kad pudra uzsitept gali bet kas, o tik ilgos, odai naudingos prieziuros rezultatas bus toks apie koki svajojat...

Ne i tema, bet norejau pasidalint patirtim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giovanna @ 2008 12 19, 09:47)
Pacios oda buvo kazkada problematiska: kiek alergiju esu turejus, puse metu teko gydytis. Bere spuogais ir tuomet tikrai neturejau grazios odos. Net darba del to turejau atkelti...Todel as oda labai sureiksminau, nes ji man pakiso koja. Dazydavaus, slepdavau ja po pudros sluoksniu. Veliau, dermatologe pasake, kad visos tos pudros tik dar labiau gadina oda. Na ka, prasidejo vasara, pradejau vaiksciot be pudros, per atostogas. Apsipratau, budama be jo, spuogu apmazejo, taip ir pradejo gyti. Dabar jau du menesius vaikstau nesidazius veido ir turiu kaip sakiau jai tik kelis priekaistus. Dabar jokiu alergiju, jokiu nelygumu. Pas mane issoksta vienas kitas spuogelis, bet as net jo neteplioju niekuo, o leidziu savaime isnykti. Tai nera neprisiziurejimas, tiesiog as leidziu odai tvarkytis vienai, nes ji jautri ir bet kokios priemones kisimasis tik dar labiau alergizuotu ir dar nezinia ka padarytu.
Dabar turiu lygia oda, bet kokia buvo anksciau...neduok Dieve 4u.gif
Tiesiog noriu pasakyti, kad pudra uzsitept gali bet kas, o tik ilgos, odai naudingos  prieziuros rezultatas bus toks apie koki svajojat...

Ne i tema, bet norejau pasidalint patirtim biggrin.gif

pati krempudrą tepei, kai spoguota vaikščiojai, o dbr rašai, kad bjauriai atrodo, kai bandoma spuogus maskuot ax.gif turėtum tokias suprast, o smerki tongue.gif
kai darbas su žmonėm, nori nenori reik atrodyt gerai, o ne su n dėmių ir n spuogų ant veido, iš tolo šviečiančių smile.gif
naivu manyt, kad kas tur spuogų nededa visų pastangų juos gydyt, o ne tik po pudra slėpt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 19, 12:15)
pati krempudrą tepei, kai spoguota vaikščiojai, o dbr rašai, kad bjauriai atrodo, kai bandoma spuogus maskuot  ax.gif turėtum tokias suprast, o smerki  tongue.gif
kai darbas su žmonėm, nori nenori reik atrodyt gerai, o ne su n dėmių ir n spuogų ant veido, iš tolo šviečiančių  smile.gif
naivu manyt, kad kas tur spuogų nededa visų pastangų juos gydyt, o ne tik po pudra slėpt  rolleyes.gif

Man tai atrodo negrazu ir stiliaus klaida, juk tokia tema. Gerai, kai pudros nedaug uzdeta, kai ji pamaskuoja ir jos nesimato, bet kalbu apie tuos atvejus kai pudros sluoksnis storesnis nei rubu blink.gif
Atsakyti
as irgi suprantu tas kurios namie truputi pasidazo..na as nesidarau makiazo bet neskubu nusiplauti rytinio pudros sluoksnio,tiesiog jeigu pamatau savo rysku spuoga nepraeisiu pro veidrodi jo nepakrapscius ,nepaspaudus, taigi man labau i nauda praleisti visa diena su mineralines pudros sluoksniu ant veido negu nusivalyt makiaza ir poto krapstyti oda,spaudyt , o jei kas ir netiketai uzeis, nenoreciau savo shahais kazko isgasdint ar pasirodyt netokia grazi kaip visad;/
Atsakyti