Įkraunama...
Įkraunama...

Ar stengiatės atrodyti nepriekaištingai?

Kai dar dirbau, nei karto nenuejau i darba nepasidaziusi. Tada labiau pasitikiu savo isvaizda. Dabar esu vaiko priezuros atostoguose, net kai einu su suneliu pasivaikscioti visada pasidazau, kartais pasikvepinu. Man tai patinka. Patinka pasitempusios mamos, noriu buti savo vyrams, sunui ir mylimajam grazi, ir aisku sau paciai. Neatsisakiau aukstakulniu ir mini-sijoneliu.
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 12 08, 11:31)
nu čia dabar  lotuliukas.gif  mano močiutė dar eidama "į žmones" antakius ar žandus pasidažo. ir tikrai neatrodo žiauriai. amžius grožiui ne kliūtis, nereikia pasiduoti tam dabar visur vešinčiam nesveikam jaunystės kultui  4u.gif

Ai, čia aš įkvėpta vienos moteriškės, kurią praeitą savaitę mačiau...
Ant raukšlėtos odos labai žiauriai krempudra atrodė, tai net graudu man pasidarė
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2008 12 09, 10:50)
Ai, čia aš įkvėpta vienos moteriškės, kurią praeitą savaitę mačiau...
Ant raukšlėtos odos labai žiauriai krempudra atrodė, tai net graudu man pasidarė
verysad.gif

aaa biggrin.gif nu visokių variantų pasitaiko. man tai mieste dažniau graudu būna į jaunas mergaites/merginas pasižiūrėjus. negaliu atsistebėti jų "grožio suvokimu" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 09 gruodžio 2008 - 12:03
QUOTE(Irėja @ 2008 12 09, 12:02)
aaa  biggrin.gif  nu visokių variantų pasitaiko. man tai mieste dažniau graudu būna į jaunas mergaites/merginas pasižiūrėjus. negaliu atsistebėti jų "grožio suvokimu"  biggrin.gif

Tuom gyvenimas ir idomus, kad visi skirtingai mastom... smile.gif
Atsakyti
del saves mirksiukas.gif
Atsakyti
budama namuose taip pat pasiryskinu smile.gif del saves, tiesiog esu taip ipratusi. Tusas + lupu balzamas + oda sulyginantis kremas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika:) @ 2008 12 15, 18:32)
budama namuose taip pat pasiryskinu  smile.gif  del saves, tiesiog esu taip ipratusi. Tusas + lupu balzamas + oda sulyginantis kremas smile.gif

drinks_cheers.gif
Ir del saves, ir vyrui apsileidusi nenoriu atrodyi. smile.gif
Atsakyti
dazymasis sedint namie man visiskai nesuvokiamas dalykas

Atsakyti
Man irgi butu keista bunant namie dazytis g.gif kazkaip as kai ruosiuosi buti namie visa diena tai tepuosi tik veido krema ir isivaizduoju kad leidziu veidui pailset nuo kosmetikos lotuliukas.gif Nors ir siaip as jos nedag naudoju, man grazu naturalumas tik paryskintas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2008 12 18, 19:51)
dazymasis sedint namie man visiskai nesuvokiamas dalykas

drinks_cheers.gif

as tik grizus namo, ne vakare o iskarto einu plaut veido. O dazymasis sedint namie ir niekur neinant tai man daugiau kvailas dalykas blush2.gif
Atsakyti
Perskaiciau tema ir net nustebau kaip skirtingai visos supranta zodi nepriekaistingai... unsure.gif Susidare vaizdas kad daugumai tai iki nesveikumo ruda oda, kilogramas ryskios kosmetikos, ryskus ilgi nagai, vakarine sukuosena... nesutinku su tuo schmoll.gif

As VISADA stengiuosi atrodyti nepriekaistingai. Ir si savoka visu pirma man asocijuojasi su sveika skaiscia ir be defektu oda, pedikiuru ir manikiuru (tik jau ne pusmetriniais ismargintais nagais, o skoningai ir subtiliai sutvarkytais), depiliuotomis kojomis, svariais ir sveikais plaukais ir zinoma kvepalais tongue.gif Visa tai man aktualu net niekur neiseinant is namu.
O makiaza darausi dazniausiai tik iseidama is namu, naudoju ir krempudra, ir skaistalus, ir luminaizerius, ir seselius, tusus... taciau jis niekada nebuna ryskus ar issaukiantis, priesingai - manau makiazas skirtas pabrezti naturalumui. Beje labai daznai matau gatveje merginas, kurios naudoja TIK tusa/lupdazi/piestuka, bet pasidaze labai neskoningai ir issaukianciai laugh.gif

Vien del vyro nepriekaistingai atrodyti neverta, jam esu grazi visokia, naturalu kad mylintis zmogus mato kitomis akimis smile.gif Taciau neveltui yra posakis ''pagal isvaizda sutinka''... ir malonu kai nepazistami zmones netiketai pasako kompimentus ar palydi zvilgsiu tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Giovanna @ 2008 12 18, 19:35)
drinks_cheers.gif

as tik grizus namo, ne vakare o iskarto einu plaut veido. O dazymasis sedint namie ir niekur neinant tai man daugiau kvailas dalykas blush2.gif

O tai kodel neatrodo kvaila dazytis kazkur einant g.gif
As pvz nieko bloga nematau jei moteris saikingai pasidazo budama namie - jei tas jai padeda geriau jaustis, galbut malonu jaustis tiesiog grazesne ar nebijoti netiketai uzsukusiu sveciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTELA: 18 gruodžio 2008 - 20:01
Atsiprasau uz klausima ne i tema, o kas tas luminaizerius ax.gif
Atsakyti