Kai dar dirbau, nei karto nenuejau i darba nepasidaziusi. Tada labiau pasitikiu savo isvaizda. Dabar esu vaiko priezuros atostoguose, net kai einu su suneliu pasivaikscioti visada pasidazau, kartais pasikvepinu. Man tai patinka. Patinka pasitempusios mamos, noriu buti savo vyrams, sunui ir mylimajam grazi, ir aisku sau paciai. Neatsisakiau aukstakulniu ir mini-sijoneliu.
QUOTE(Irėja @ 2008 12 08, 11:31)
nu čia dabar
mano močiutė dar eidama "į žmones" antakius ar žandus pasidažo. ir tikrai neatrodo žiauriai. amžius grožiui ne kliūtis, nereikia pasiduoti tam dabar visur vešinčiam nesveikam jaunystės kultui 

Ai, čia aš įkvėpta vienos moteriškės, kurią praeitą savaitę mačiau...
Ant raukšlėtos odos labai žiauriai krempudra atrodė, tai net graudu man pasidarė

QUOTE(Jazira @ 2008 12 09, 10:50)
Ai, čia aš įkvėpta vienos moteriškės, kurią praeitą savaitę mačiau...
Ant raukšlėtos odos labai žiauriai krempudra atrodė, tai net graudu man pasidarė

aaa

QUOTE(Irėja @ 2008 12 09, 12:02)
aaa
nu visokių variantų pasitaiko. man tai mieste dažniau graudu būna į jaunas mergaites/merginas pasižiūrėjus. negaliu atsistebėti jų "grožio suvokimu" 

Tuom gyvenimas ir idomus, kad visi skirtingai mastom...

del saves

QUOTE(Dzesika:) @ 2008 12 15, 18:32)
budama namuose taip pat pasiryskinu
del saves, tiesiog esu taip ipratusi. Tusas + lupu balzamas + oda sulyginantis kremas 

Ir del saves, ir vyrui apsileidusi nenoriu atrodyi.

Man irgi butu keista bunant namie dazytis
kazkaip as kai ruosiuosi buti namie visa diena tai tepuosi tik veido krema ir isivaizduoju kad leidziu veidui pailset nuo kosmetikos
Nors ir siaip as jos nedag naudoju, man grazu naturalumas tik paryskintas

QUOTE(Bittersweet @ 2008 12 18, 19:51)
dazymasis sedint namie man visiskai nesuvokiamas dalykas

as tik grizus namo, ne vakare o iskarto einu plaut veido. O dazymasis sedint namie ir niekur neinant tai man daugiau kvailas dalykas

Perskaiciau tema ir net nustebau kaip skirtingai visos supranta zodi nepriekaistingai...
Susidare vaizdas kad daugumai tai iki nesveikumo ruda oda, kilogramas ryskios kosmetikos, ryskus ilgi nagai, vakarine sukuosena... nesutinku su tuo
As VISADA stengiuosi atrodyti nepriekaistingai. Ir si savoka visu pirma man asocijuojasi su sveika skaiscia ir be defektu oda, pedikiuru ir manikiuru (tik jau ne pusmetriniais ismargintais nagais, o skoningai ir subtiliai sutvarkytais), depiliuotomis kojomis, svariais ir sveikais plaukais ir zinoma kvepalais
Visa tai man aktualu net niekur neiseinant is namu.
O makiaza darausi dazniausiai tik iseidama is namu, naudoju ir krempudra, ir skaistalus, ir luminaizerius, ir seselius, tusus... taciau jis niekada nebuna ryskus ar issaukiantis, priesingai - manau makiazas skirtas pabrezti naturalumui. Beje labai daznai matau gatveje merginas, kurios naudoja TIK tusa/lupdazi/piestuka, bet pasidaze labai neskoningai ir issaukianciai
Vien del vyro nepriekaistingai atrodyti neverta, jam esu grazi visokia, naturalu kad mylintis zmogus mato kitomis akimis
Taciau neveltui yra posakis ''pagal isvaizda sutinka''... ir malonu kai nepazistami zmones netiketai pasako kompimentus ar palydi zvilgsiu 
Papildyta:
as tik grizus namo, ne vakare o iskarto einu plaut veido. O dazymasis sedint namie ir niekur neinant tai man daugiau kvailas dalykas
O tai kodel neatrodo kvaila dazytis kazkur einant
As pvz nieko bloga nematau jei moteris saikingai pasidazo budama namie - jei tas jai padeda geriau jaustis, galbut malonu jaustis tiesiog grazesne ar nebijoti netiketai uzsukusiu sveciu

As VISADA stengiuosi atrodyti nepriekaistingai. Ir si savoka visu pirma man asocijuojasi su sveika skaiscia ir be defektu oda, pedikiuru ir manikiuru (tik jau ne pusmetriniais ismargintais nagais, o skoningai ir subtiliai sutvarkytais), depiliuotomis kojomis, svariais ir sveikais plaukais ir zinoma kvepalais

O makiaza darausi dazniausiai tik iseidama is namu, naudoju ir krempudra, ir skaistalus, ir luminaizerius, ir seselius, tusus... taciau jis niekada nebuna ryskus ar issaukiantis, priesingai - manau makiazas skirtas pabrezti naturalumui. Beje labai daznai matau gatveje merginas, kurios naudoja TIK tusa/lupdazi/piestuka, bet pasidaze labai neskoningai ir issaukianciai

Vien del vyro nepriekaistingai atrodyti neverta, jam esu grazi visokia, naturalu kad mylintis zmogus mato kitomis akimis

Papildyta:
QUOTE(Giovanna @ 2008 12 18, 19:35)

O tai kodel neatrodo kvaila dazytis kazkur einant

As pvz nieko bloga nematau jei moteris saikingai pasidazo budama namie - jei tas jai padeda geriau jaustis, galbut malonu jaustis tiesiog grazesne ar nebijoti netiketai uzsukusiu sveciu

Atsiprasau uz klausima ne i tema, o kas tas luminaizerius