Įkraunama...
Įkraunama...

Ar stengiatės atrodyti nepriekaištingai?

QUOTE(vilmosius @ 2008 08 24, 19:46)
na as visada del saves stengiuosi gerai atrodyti, nes man paciai gera kai jauti aplinkiniu zvilgsnius:)

Pritariu jums visiskai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
beveik visuomet esu pasitempusi, nesidazau tik budama namie ir savaitgaliais jei nieko neveikiu ax.gif
Atsakyti
o aš manau,kad grožis yra laikinas dalykas ir nesvarbu kaip tu atrodai,svarbu kaip tu jauties.Jei makiažas suteikia pasitikejimo būtinai reikia pasidažyti,jei jautiesi gerai ir gražiai be jo kasdien tai kam jis? Žinoma visada yra progu kai reikia ir norisi atrodyti ypatingai - va tada galima ir padirbeti negailint laiko flirt.gif
Aš pati nesidažau kasdien- eidama pasivaiskščioti su dukryte į kiemą, kai būnu namie ar į maisto parduotuvę esančią už kampo,man atrodo, kad tai natūralaus grožio žalojimas (gal per žiauriai skamba 4u.gif ) .jei išsiruošiu kur tokiau minimaliai pasiteplioju smile.gif be to jei kasdien atrodai ypatingai gražiai tai kas belieka ypatingoms progoms?
Atsakyti
Savo vyrui as patinku tik atsikelus is lovos susivelusi ir be makiazo flirt.gif bet jei kazkur iseinu tai butinai turiu pasidazyt ir atrodyti nepriekaistingai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(karjeriste1 @ 2008 11 13, 18:31)
nepriekaistinga (jei taip galima pavadint) isvaizda priduoda pasitikejimo savimi ,  wub.gif todel tikrai stengiuos prisiziuret ir turbut  daugiausiai del saves:)

jei istikruju pasitiketume savimi, nereiktu dazytis tam, kad ta pasitikejima isgautume. As dazausi beveik kasdien, bet kaip tik manau, kad dazymasis yra mano nepasitikejimo savimi israiska. Jei labiau pasitikeciau, jausciausi visada grazi ir nepasidaziusi tongue.gif Dabar mes esame reklamos aukos, kuri mums skiepija poreiki dazytis. O vyrams net neaisku kada mes graziau atrodome, ar pasidaziusios ar ne. Jie visai kitaip supranta ir vertina grozi.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 11 25, 19:42)
O vyrams net neaisku kada mes graziau atrodome, ar pasidaziusios ar ne. Jie visai kitaip supranta ir vertina grozi.

drinks_cheers.gif thumbup.gif gerai pasakyta!!!
Atsakyti
as taip pat pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Aš makiažinuosi kasdien. Net nesusimąstau kam lotuliukas.gif
Tiesiog man taip gražiau + apsauginė funkcija, saugo odą nuo aplinkos užterštumo, šalčio.
Visada siekiu geriausio. Taip pat ir su ižvaizda - kol turi gražų pavidalą reikia pabrėžt, nes ateis laikas, kai makiažas žiauriai atrodys...
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2008 12 08, 09:46)
Aš makiažinuosi kasdien. Net nesusimąstau kam  lotuliukas.gif
Tiesiog man taip gražiau + apsauginė funkcija, saugo odą nuo aplinkos užterštumo, šalčio.
Visada siekiu geriausio. Taip pat ir su ižvaizda  - kol turi gražų pavidalą reikia pabrėžt, nes ateis laikas, kai makiažas žiauriai atrodys...

nu čia dabar lotuliukas.gif mano močiutė dar eidama "į žmones" antakius ar žandus pasidažo. ir tikrai neatrodo žiauriai. amžius grožiui ne kliūtis, nereikia pasiduoti tam dabar visur vešinčiam nesveikam jaunystės kultui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 11 25, 21:42)
O vyrams net neaisku kada mes graziau atrodome, ar pasidaziusios ar ne. Jie visai kitaip supranta ir vertina grozi.

Ir kaip jie vertina? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 12 08, 12:43)
Ir kaip jie vertina?  biggrin.gif

dažnam vyrui itin ryškus makiažas ir ryškūs ilgi nagai - anaiptol nėra gražu. o vat merginoms ne kurioms - dar ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 11 25, 20:42)
jei istikruju pasitiketume savimi, nereiktu dazytis tam, kad ta pasitikejima isgautume. As dazausi beveik kasdien, bet kaip tik manau, kad dazymasis yra mano nepasitikejimo savimi israiska. Jei labiau pasitikeciau, jausciausi visada grazi ir nepasidaziusi  tongue.gif Dabar mes esame reklamos aukos, kuri mums skiepija poreiki dazytis. O vyrams net neaisku kada mes graziau atrodome, ar pasidaziusios ar ne. Jie visai kitaip supranta ir vertina grozi.

visiškai pritariu. kai savim pasitikėjau mažiausiai, makiažo ant veido buvo daugiausia. O dabar dažnai nesidažau išvis, tačiau oda spindi, plaukai spindi, šypsena per visą veidą ir komplimentų sulaukiu daaaaug daugiau nei bet kada. O nei plaukam ką naudoju be šampūno ir serumo (jokio lako, putū vaškų), o dar jie natūraliai banguoti, tai kaip vėjas suvelia taip ir išeina. Veidas vėlgi, nei mano bruožai itin ryškūs, nei ką, bet dažausi tik kai einu į klubus ar vakarėlius, o šiaip gatvėje nematau reikalo. kartą pasidažiau, tai kažkaip ne taip net jaučiaus. Ir mano odai manau daug labiau patinka tiesiog kremai ir kaukės, o ne makiažo sluosnis 17 valandų per parą.
Atsakyti