QUOTE(nep @ 2008 11 25, 20:42)
jei istikruju pasitiketume savimi, nereiktu dazytis tam, kad ta pasitikejima isgautume. As dazausi beveik kasdien, bet kaip tik manau, kad dazymasis yra mano nepasitikejimo savimi israiska. Jei labiau pasitikeciau, jausciausi visada grazi ir nepasidaziusi
Dabar mes esame reklamos aukos, kuri mums skiepija poreiki dazytis. O vyrams net neaisku kada mes graziau atrodome, ar pasidaziusios ar ne. Jie visai kitaip supranta ir vertina grozi.
visiškai pritariu. kai savim pasitikėjau mažiausiai, makiažo ant veido buvo daugiausia. O dabar dažnai nesidažau išvis, tačiau oda spindi, plaukai spindi, šypsena per visą veidą ir komplimentų sulaukiu daaaaug daugiau nei bet kada. O nei plaukam ką naudoju be šampūno ir serumo (jokio lako, putū vaškų), o dar jie natūraliai banguoti, tai kaip vėjas suvelia taip ir išeina. Veidas vėlgi, nei mano bruožai itin ryškūs, nei ką, bet dažausi tik kai einu į klubus ar vakarėlius, o šiaip gatvėje nematau reikalo. kartą pasidažiau, tai kažkaip ne taip net jaučiaus. Ir mano odai manau daug labiau patinka tiesiog kremai ir kaukės, o ne makiažo sluosnis 17 valandų per parą.