manau grazinames del sawes, kad butume pastebetos ir jaustumemes gerai.. nes manau kiekwienai moteriai malonu gauti demesy ar komplimenta.. iswaizdai labai daug ka daro pasitikejimas sawimi.. taigi atsikelusios ryte prieikime ir pasakykime pacios sau kaip grazei atrodai nors ir katik atsikelusi
na as visada del saves stengiuosi gerai atrodyti, nes man paciai gera kai jauti aplinkiniu zvilgsnius:)
QUOTE(mielybe111 @ 2008 08 22, 22:12)
manau grazinames del sawes, kad butume pastebetos ir jaustumemes gerai.. nes manau kiekwienai moteriai malonu gauti demesy ar komplimenta.. iswaizdai labai daug ka daro pasitikejimas sawimi.. taigi atsikelusios ryte prieikime ir pasakykime pacios sau kaip grazei atrodai nors ir katik atsikelusi
mielybe,jau siek tiek per saldziai
Jei atvirai, visada stengiuos atrodyti graziai pati sau ir aisku vyrui, gal kazkuri paskaicusi pagalvosite kad as kvaila ka dabar pasakysiu, bet taip jauciuosi. Jei iseinu nepasidaziusi, ir pamatau kokia grazia mergina/moteri visa pasitempusia pasidaziusia graziai apsirengusi, pradesu saves nekest, kodel as negalejau sendiena atrodyti taip pat graziai, pradesu saves nevertinti... Gal del to, jog nesu labai patenkinta savo isvaizda kaip as atrodau nepasidaziusi....Gal but pamaciusios mane kuri sakytu, tai tai tik patylet apie grozi, bet taip jau yra...
Gal ir per daug laiko praleidžiu prie veidrodžio.. Draugės kartais net ir prikiša, kad aš išsipusčius ( o gal tik pavydi, akd atrodau geriau už jas ) , bet mano ir rūbai visi tokie, kaip čia pasakius, dauguma " išeiginiai " , tai kitaip ir nesigauna, o prie tokių norisi ir pasidažyti i pasikvėpinti. Na, nebūtume mes moterys. Oj kaip susileidžia vyrai, kai labiau pasistengi dėl savęs. Na ir pačioms malonu, dėmesys juk BŪTINAS mums.
Na, netingėkim mergyčkos, dėl vyrų, dėl vaikinų, dėl sugyventinių, dėl draugų ir svarbiausia dėl savęs, spindėkim!
Na, netingėkim mergyčkos, dėl vyrų, dėl vaikinų, dėl sugyventinių, dėl draugų ir svarbiausia dėl savęs, spindėkim!
Stengiuosi spindeti is paskutiniuju juk paneles esam, dailioji, grazioji lytis Visada smagu justi aplinkiniu vaikinu/ vyru zvilgsnius
QUOTE(LEMINAKE @ 2008 08 27, 18:17)
Stengiuosi spindeti is paskutiniuju juk paneles esam, dailioji, grazioji lytis Visada smagu justi aplinkiniu vaikinu/ vyru zvilgsnius
Kuria prasme spindėti?
Na dar ne karto neisejau i gatve ar i darba nepasidazius,pagal mane moteris turi buti pasitempus(tai nebutina toms,kurios apdovanotos gamtos).Taip as labai noreciau to nedaryt,bet neimanoma,nes kai kurie trukumai trukdo gyvent nekompleksuojant
labai stengiuosi
Jeigu niekur neinu,tai namie nesistengiu grazintis,o jei reik kur is namu iseit,tai butina,bent jau man pasidazyti,tada jauciuosi kazkaip kitaip.
QUOTE(LEMINAKE @ 2008 08 27, 17:17)
Ptritariu visiskai.
nepriekaistinga (jei taip galima pavadint) isvaizda priduoda pasitikejimo savimi , todel tikrai stengiuos prisiziuret ir turbut daugiausiai del saves:)