Deduosi kaukes, kremus, ir pan ne tik del saves, bet dar ir, kad labai malonu savim rupintis Plauku nedazau, na matyt irgi del saves, nes man jie patinka naturalus Na, o makiaza darausi ne tik del saves bet ir del MB, nes ir pati jaukiau jauciuosi, kai zinau, kad pasitempus atrodau Be to, ir apskritai bunant tarp kitu zmoniu, labiau savimi pasitikiu. Bet, kai niekur neinu is namu, arba tik i kokia artimiausia parduotuve, tada jau patingiu dazytis
QUOTE(witchcraft @ 2007 12 18, 22:47)
Deduosi kaukes, kremus, ir pan ne tik del saves, bet dar ir, kad labai malonu savim rupintis Plauku nedazau, na matyt irgi del saves, nes man jie patinka naturalus Na, o makiaza darausi ne tik del saves bet ir del MB, nes ir pati jaukiau jauciuosi, kai zinau, kad pasitempus atrodau Be to, ir apskritai bunant tarp kitu zmoniu, labiau savimi pasitikiu. Bet, kai niekur neinu is namu, arba tik i kokia artimiausia parduotuve, tada jau patingiu dazytis
Butent ir as taip pat
Manau svarbu ir del saves ir del vyro.
Viena, jei iseini is namu, tai privalu atrodyti tvarkingai ir reiketu truputi pasidazyti ar blakstienas, ar plaukucius kazkaip pasitvarkyti.
Kita-jei esi namie. Del saves jei buciau viena tubut buciau su kokia tigriuko pizama tiesiog turiu tokia kelnes nusmukusios ir bliuska tokia svelni bet nesimpatiska tai jau net labai.
Taciau kadangi gyvenu su vyru, tai stengiuosi rengtis dailiau: na tarkim kartais net suknyte ir kokias juodas rastuotas siltesnes pedkelenes apsirengiu, tai karta kai taip apsirengiau maniskis gryzo sakydamas: ooo koks mamukas grazus turi ytakos vadinasi
...reikia prisiruosti ir del vyru, kad neatrodytume nuobodzios
Viena, jei iseini is namu, tai privalu atrodyti tvarkingai ir reiketu truputi pasidazyti ar blakstienas, ar plaukucius kazkaip pasitvarkyti.
Kita-jei esi namie. Del saves jei buciau viena tubut buciau su kokia tigriuko pizama tiesiog turiu tokia kelnes nusmukusios ir bliuska tokia svelni bet nesimpatiska tai jau net labai.
Taciau kadangi gyvenu su vyru, tai stengiuosi rengtis dailiau: na tarkim kartais net suknyte ir kokias juodas rastuotas siltesnes pedkelenes apsirengiu, tai karta kai taip apsirengiau maniskis gryzo sakydamas: ooo koks mamukas grazus turi ytakos vadinasi
...reikia prisiruosti ir del vyru, kad neatrodytume nuobodzios
Man svarbiausia- dėl savęs, bet tikrai negalėčiau negalvot ir apie aplinkinius... tiesiog malonu būti švariai, gražiai atrodyti, susilaukti komplimentų
grazhiai stengiuosi atrodyti tada kai uzhsimau nematau prasmes sedint namie dazytis ar kazka panashaus, uzhtenka tik savaime aishku higienos, jeigu niekur nesiruoshiu ejti o jeigu ejnu arba ka nors bunu numacius ir paima noras graziai atrodyti tai oij veja namie pakeliu
O as netingiu ir negailiu laiko del saves..kazkaip man ne tiek svarbu patikti kitiems, kiek sau.. Noriu - pavaikstau susivelus,nepasidazius, noriu - atrodau nepriekaistingai:) svarbu, kad man gerai
viska darau ir stengiusi tik del saves.
Del saves, jei sau patinku, tai ir aplinkiniams gerai, ir komplimentu netruksta
Tik del saves, patinka gerai atrodyt, jaustis graziai, isgirst komplimentus
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(_Kere_ @ 2008 04 12, 19:32)
Del saves, jei sau patinku, tai ir aplinkiniams gerai, ir komplimentu netruksta
tikrai noreciau savo isvaizdai skirti pastoviai daugiau demesio. bet ka padarysi, vistiek tai priklauso nuo nuotaikos..
as tai irgi del saves
Visų pirma gražinuosi dėl savęs nes myliu save ir prisižiūriu, o paskui ir dėl vyro. Kiekvienam žmogui gražus ir patrauklus estetiškai tvarkingas ir susitvarkęs žmogutis. Visada stengiuosi pasitempti, retas atvejis, kad išlyčiau iš namų be tušo..neskaitant tų paprastučių atvejų, kaip šiukšlių išnešimas ar šuns išvedimas. Pats vyras yra sakęs, kad vyrui nepaprastai gera ir malonu, kai jo moteris pasitempusi ir atrodo gražiai.