Įkraunama...
Įkraunama...

Ar stengiatės atrodyti nepriekaištingai?

kosmetines priežiūros priemones - kaukes, kremus, pylingus, masažus ir t.t. darau dėl savęs. Dekoratyvinę naudoju dėl MB, plaukus irgi dažau dėl MB. Žinoma jis mane mylėtų ir visai nepasidažiusią ax.gif bet man malonu kai jis sako komplimentus.
Atsakyti
as dazausi del saves, pati sau labiau patinku tada. namuose zinoma bunu be makiazo, bet i gatve nepasidazius neinu. tikrai nera sunku skirt kelias minutes sau.
Atsakyti
Visu pirma prisiziureti stengiuosi del saves, kad sau patikciau ir gerai jausciausi. Svarbu gera savijauta ir pasitikejimas savimi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 23 lapkričio 2007 - 18:00
Galima sakyti, kad stengiuosi, bet nepersistengiu biggrin.gif Kasdieną po kelias valandas nestoviu prie veidrodžio .
Atsakyti
Stengiuos visu pirma del saves, nes kai gerai atrodai, gerai ir jauties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2007 11 24, 15:53)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 11 23, 19:26)
Galima sakyti, kad stengiuosi, bet nepersistengiu  biggrin.gif Kasdieną po kelias valandas nestoviu prie veidrodžio .

aš ir drinks_cheers.gif
QUOTE(Becky @ 2007 11 24, 12:53)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tai smagu pasidazyti. Kai susisukuoju ir issitepu pudra veida, pasiziurejus i veidrodi taip nuotaika pakyla smile.gif dar pasidazau tusu akis ir viskas smile.gif norisi sypsotis rolleyes.gif Kadangi oda nelygi tai pudra naudoju kasdien. O vakarais dirbu ir jau tenka atrodyti graziai, tai tepuosi ir bronzines pudros, ir lupas pasidazau. (Dabar dar pradejau net sausa pudra truputi naudot, turbut cia ne i gera doh.gif bet makiazas islieka ilgiau..)
Paklausiau draugo - pasake kad galiu ir nesidazyt bet is tikro pasidazius (na paslepus trukumus) atrodau graziau 4u.gif Aisku rupinuosi plaukais, nagais.. O drabuziai man kuo paprastesni tuo geriau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nepasimetusi: 18 gruodžio 2007 - 01:07
Del dazymosi tai MB sako kad as jam grazesne be dazu ir kad makizas merginas sendina.
Atsakyti
Aš ir namie stengiuosi visada būti susišukavusi, bent minimaliai pasipudravusi ir pasidažiusi,pasidariusi manikiūrą; tiek dėl savęs, tiek ir dėl šeimos narių.
Kai kartais tingiu tai padaryti, visada sakau sau, kad visiems yra maloniau bendrauti su gražia ir tvarkinga moterimi. Ir ne tik bendradarbiams ar svetimiems žmonėms, bet ir artimiesiems.

Tiesiog visi juk turi akis ir grožį mėgsta labiau nei negrožį. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ančiukė: 18 gruodžio 2007 - 20:25
QUOTE(ančiukė @ 2007 12 18, 21:21)
Aš ir namie stengiuosi visada būti susišukavusi, bent minimaliai pasipudravusi ir pasidažiusi,pasidariusi manikiūrą;  tiek dėl savęs, tiek ir dėl šeimos narių. 
Kai kartais tingiu tai padaryti, visada sakau sau, kad visiems yra maloniau bendrauti su gražia ir tvarkinga moterimi. Ir ne tik bendradarbiams ar svetimiems žmonėms, bet ir artimiesiems.

Tiesiog visi juk turi akis ir grožį mėgsta labiau nei negrožį.  smile.gif

Grozis nebutinai dazymasis,as tai nematau reikalo namie dazytis,jau geriau lai oda pailsi.Turiu progu kur iseit pasidazyt plius i darba minimaliai,o namie pudruotis tai man visiskas apsurdas doh.gif
Atsakyti
Visų pirma gražiai atrodyti stengiuosi dėl savęs, nes, kai viskas čiki thumbup.gif , jaučiuosi labiau pasitikinti savimi, pakilesnės nuotaikos ir t.t. biggrin.gif Jei jau MB mane išsirinko, vadinasi, graži jam esu tokia, kokia esu natūroje, o ne su tobulu makiažu, šukuosena ir išpuoselėtais nagučiais. Aišku, prisižiūrėjusi, pasitempusi, pasipuošusi mergina ar moteris visada atkreipia į save dėmesį, bet tikrai nesu ta, kuri net nešdama šiukšles darosi nepriekaištingą makiažą, "plaukuoseną" ir apsirengia išeiginiais rūbais, nes, neduok Dieve, kas nors pamatys be "špakliaus", atseit susivėlusią ir dar su treningais doh.gif Čia jau būtų tolygu kaip išeiti į žmones nuogai - žinau tokių panelių. Tai va... O aš savaitgaliais, kai sėdžiu namie ar tiesiog apsipirkti važiuoju, niekada "nesibičinu": leidžiu odai pailsėsti nuo kosmetikos priemonių, šoku į džinsiukus ar net tuos pačius treningiukus ir visai gerai jaučiuosi tongue.gif Būna ir taip, kad pasižiūriu į veidrodį ir pagalvoju, jog visai galėčiau išsiversti ir be dekoratyvinės kosmetikos, nes mano veido bruožai ir taip pakankamai ryškūs, na, bet vis vien kažkaip g.gif ax.gif Turiu aš tą silpnybę visokioms grožio priemonėms, tai ir tepliojuosi blush2.gif smile.gif Ypatingai, kai būna koks baliukas, tai taip išsipustau, išsidabinu, kad ojojoi bigsmile.gif Tokiais atvejais noriu atrodyti išties thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nuo pedikiūro iki "ševeliūros" flirt.gif angel.gif brunette.gif
Atsakyti