Įkraunama...
Įkraunama...

Ar stengiatės atrodyti nepriekaištingai?

Slava Zaicevas tikrai teisingai pasake... kaip as sakau - jei negerbi saves, tai bent gerbk kitus..
Atsakyti
nuo 15 maždaug iki 24 mano veidas būdavo nuolat išbertas spuogų, todėl nuolat naudojau maskuojančius pieštukus, pudras. Taip pat manau, kad mano antakiai ir blakstienos per šviesūs, todėl niekur neidavau jų nepadažiusi. rolleyes.gif
Šėšėlius dažniau naudodavau vakarais.
Į parduotuvę tikrų tikriausiai neidavau be makiažo. schmoll.gif
Po gimdymo, veido oda tapo lygi (liko tik randeliai nuo spuogų, bet pidromis jų nepaslėpsi), taigi poreikis naudoti pudras sumažėjo.
Antakius ir blakstienas dažau cheminiais dažais. Bet nepasidažiusi blakstienų galiu tik pajūryje vaikščioti.
šiaip pastebėjau, kad mažiau pradėjau dažytis, kai pradėjau gyventi su vyru. kai ruošdavomės važiuoti į parduotuvę (pvz Akropolį), eidavau dažytis, o jis vilkdavosi iš paskos ir sakydavo, kad nesupranta, kam aš dažausi, jei ir taip gerai atrodau. bigsmile.gif Porą kartų pabandžiau eiti nepasidažiusi, bet jaučiuosi kažkaip nelabai, kai ten merginos kaip po podiumą vaikšo - rūbeliai super, makiažas - vakarinis. g.gif eina tokios lėlytės išsiblizginusios nuo galvos iki kojų ir varto akis prieš mano vyrą. blink.gif Taigi negaliu gerai jaustis visiškai nepasidažiusi kai aplinkui vaivorykštės šviečia biggrin.gif Dabar kad ir kaip tingiu, jei jau į kokį akropolį ar į centrą - be makiažo neinu.
Atsakyti
Dažaus beveik kasdien. Pudra,tušas, šešėliai, blizgesys. Ir dėl savęs, ir dėl saviškio biggrin.gif tikprieš jį galbiškelį kruopščiau.. blush2.gif
Atsakyti
Dazausi kiekviena diena, pati sau buti tikrai grazi, tuo paciu ir saviskiui (nors dazausi tikrai ne del jo ar kitu, o pati del saves). O jei jau nelendu niekur is namu, tai tada apsieinu ir be makiazo, tada palepinu veida ir plaukus kaukem smile.gif
Atsakyti
Visiskai sutinku.Jeigu nepatiksi pati sau, tai nepatiksi ir kitiems.Pirmiausia turime myleti pacios save, kad kiti mus myletu.O be to tai suteikia daugiau pasitikejimo savimi, suteikia gera nuotaika, kas velgi priduoda mums zavumo, patrauklumo.Netingekime, moterys, prisiziurekime, puoskimes tik del saves, o jeigu vyrus tai veda is proto, tai cia ju bedos.Tegu lydosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(HilaMMM @ 2007 09 14, 11:49)
Jeigu nepatiksi pati sau, tai nepatiksi ir kitiems.Pirmiausia turime myleti pacios save, kad kiti mus myletu.

Va su tuo tai sutinku. Tik kad aš sau patinku ne dėl to, kad gražiai pasidažiau, ir aplamai nepriklausomai nuo dažymosi... pasitikiu savim ir gerai jaučiuos be jokios kosmetikos, ir ne dėl to, kad esu gražuolė... gal atvirkščiai - nemanau, kad kosmetika paslėps amžių ar raukšles, ar plaukus padarys kaip princesės... Esu kokia esu, nepatinku - nežiūrėkit, o kas mane pažįsta, mato didesnių mano privalumų už tobulą makiažą... ir trūkumų, didesnių už makiažo nebuvimą. Kitas reikalas - švara ir tvarkingumas. Čia jau nuolaidų negali būt. Tad jei esu švaručiukė, susišukavus, tvarkingais nagais, kvepianti ir su visom sagutėm savo vietose - savo išvaizdai priekaištų neturiu (kalbu apie kasdieną).
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 09 14, 13:00)
Va su tuo tai sutinku. Tik kad aš sau patinku ne dėl to, kad gražiai pasidažiau, ir aplamai nepriklausomai nuo dažymosi... pasitikiu savim ir gerai jaučiuos be jokios kosmetikos, ir ne dėl to, kad esu gražuolė... gal atvirkščiai - nemanau, kad kosmetika paslėps amžių ar raukšles, ar plaukus padarys kaip princesės... Esu kokia esu, nepatinku - nežiūrėkit, o kas mane pažįsta, mato didesnių mano privalumų už tobulą makiažą... ir trūkumų, didesnių už makiažo nebuvimą. Kitas reikalas - švara ir tvarkingumas.  Čia jau nuolaidų negali būt. Tad jei esu švaručiukė, susišukavus, tvarkingais nagais, kvepianti ir su visom sagutėm savo vietose - savo išvaizdai priekaištų neturiu (kalbu apie kasdieną).

drinks_cheers.gif sutinku visu 100% nuo... iki. Ko niekada nesupratau - tai apsikrovimo makiažais tam, kad pasijustum graži. Jeigu jau nėra makiažo pagrindų, kelių rūšių pudrų, meteoritų ar ružo - tai jau būtinai būsi negraži ir blogai jausies? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 09 14, 12:00)
Va su tuo tai sutinku. Tik kad aš sau patinku ne dėl to, kad gražiai pasidažiau, ir aplamai nepriklausomai nuo dažymosi... pasitikiu savim ir gerai jaučiuos be jokios kosmetikos, ir ne dėl to, kad esu gražuolė... gal atvirkščiai - nemanau, kad kosmetika paslėps amžių ar raukšles, ar plaukus padarys kaip princesės... Esu kokia esu, nepatinku - nežiūrėkit, o kas mane pažįsta, mato didesnių mano privalumų už tobulą makiažą... ir trūkumų, didesnių už makiažo nebuvimą. Kitas reikalas - švara ir tvarkingumas.  Čia jau nuolaidų negali būt. Tad jei esu švaručiukė, susišukavus, tvarkingais nagais, kvepianti ir su visom sagutėm savo vietose - savo išvaizdai priekaištų neturiu (kalbu apie kasdieną).

Puikus pasisakymas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Stengiuosi, ale retai kada iseina lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip! Dazausi kiekviena diena, net jei zinau, kad niekur neeisiu (maza kas gal pas mane kas uzsuks tongue.gif ) ir siaip geriau jauciuosi. Taip pat man svarbu rubai , kad jie butu ne tik svarus ir tvarkingi, bet ir grazus wub.gif Kvepalu ir papuosalu del manes tai gali ir nebut visai :bigsmile:Nors tusiu labai daug- vis kas padovanoja, galvoja, kad gal neturiu, o as tai dazniausiai patingiu ar pamirstu pasikvepint ar kokia grandinele uzsidet mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai vyras namie,tai visad stengiuos susitvarkyti smile.gif Pasidazau,apsirengiu graziai,o namie bunant irgi rengiuos ne su trenigais, osu kokia mini suknyte ar sortukais,na suprantat kam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina0425 @ 2007 11 19, 22:19)
Kai vyras namie,tai visad stengiuos susitvarkyti smile.gif Pasidazau,apsirengiu graziai,o namie bunant irgi rengiuos ne su trenigais, osu kokia mini suknyte ar sortukais,na suprantat kam blush2.gif

Ne nesuprantam,as galiu ir su svariais graziais tvarkingais treningais but,manau jei nuolat su mini smezuociau pries nosi paprasciausiai atsibostu ir nebekreiptu demesio.
Atsakyti