Įkraunama...
Įkraunama...

Ar stengiatės atrodyti nepriekaištingai?

QUOTE(shapokliak @ 2006 08 05, 22:51)
Tiesą sakant dar nesu naudojusi pudros. Gal ir reiktų, bet nemoku ir kazkaip atrodo, kad labai jau matytųsi jog nusišpaklinus (ant kitų panelių dažnai pastebiu ir tai man kelia juoką)  schmoll.gif  Retai kada naudoju blakstienų tušą, ir tai nebent rudą, kad natūraliau atrodytų, tas pats ir su šešėliais. O šiaip kiekvieną dieną naudoju lūpų balzamą  mirksiukas.gif

Pudros nereikia bijoti mirksiukas.gif Tačiau ji turi visiškai atitikti jūsų veido odos spalvą, t.y. užtepus neturi matytis spalviškai tepimo brūžės. Priešingu atveju atrodysit kaip tos panelės, jums keliančios juoką doh.gif

Atsakyti
be pudros ne is vietos! nebent super grazi ir svari oda, bet pas mane tokios nera taigi pudruojuos. ir nesuprantu tu paneliu, kuriu oda atrodo taip, na negraziai sakant, lyg butu miegojusios veidu i asfalta, bet nenaudoja jokios dekoratyvines kosmetikos. mergina turi atrodyti tvarkingai visada, o patraukliai - kai gali... turbut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2006 08 08, 00:24)
be pudros ne is vietos! nebent super grazi ir svari oda, bet pas mane tokios nera taigi pudruojuos. ir nesuprantu tu paneliu, kuriu oda atrodo taip, na negraziai sakant, lyg butu miegojusios veidu i asfalta, bet nenaudoja jokios dekoratyvines kosmetikos. mergina turi atrodyti tvarkingai visada, o patraukliai - kai gali... turbut  smile.gif

O aš sau naiviai svajoju, kad ateis ir pas mus laikai, kai bent daugeliui nerūpės, ar tu nusipudravus nosį ar ne unsure.gif
Aišku, apie žmonių aprangą ir išvaizdą, yapč kai kuriose šalyse, galima diskutuoti daug, bet galvoju, kad visgi nėra blogai, jei gali įsispirti į šlepetes ir su neužmaskuotu spuogu ant nosies nušlepsėti iki parduotuvės pieno, nepersmeigta tūkstančio smerkiamų žvilgsnių ax.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 08 08, 11:12)
O aš sau naiviai svajoju, kad ateis ir pas mus laikai, kai bent daugeliui nerūpės, ar tu nusipudravus nosį ar ne  unsure.gif
Aišku, apie žmonių aprangą ir išvaizdą, yapč kai kuriose šalyse, galima diskutuoti daug, bet galvoju, kad visgi nėra blogai, jei gali įsispirti į šlepetes ir su neužmaskuotu spuogu ant nosies nušlepsėti iki parduotuvės pieno, nepersmeigta tūkstančio smerkiamų žvilgsnių  ax.gif

aaaa iki parduotuves tai as taip ir slepsiu bele kaip,nei maskuoju ka nei sukuojuos biggrin.gif bet kazkaip niekas smerkiamai i mane neziuri g.gif dar to betruko kad imciau dazytis eidama pieno i maxima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 08, 10:46)
aaaa iki parduotuves tai as taip ir slepsiu bele kaip,nei maskuoju ka nei sukuojuos biggrin.gif bet kazkaip niekas smerkiamai i mane neziuri g.gif dar to betruko kad imciau dazytis eidama pieno i maxima smile.gif

Matyt mažai dairotės biggrin.gif Arba ne į tą Maximą einat laugh.gif

Bet kuriuo atveju, pas mus trūksta tolerancijos kitų išvaizdai doh.gif
Atsakyti
Berods,Slava Zaicevas yra pasakes,kad "mes neturime teises savo isvaizda tersti aplinkos" smile.gif Man sie zodziai labai teisingi atrodo.Malonu gatveje ar parduotuveje prasilenkti su tvarkingos isvaizdos,prisiziurejusiu zmogumi.As pati labai megeja dazytis ir puostis.Tai darau visu pirma del pacios saves,antra-del savo vyro,trecia-del aplinkiniu.Suprantu,kad zmogus kokia diena gali prastai jaustis,ir nesusitvarkes islekti porai minuciu iki vaistines ar parduotuves.Bet juk is karto galima atskirti,ar cia prisiziurejes zmogus siandien "ne formoje",ar chroniskas nevala ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simara @ 2006 08 08, 12:14)
Bet juk is karto galima atskirti,ar cia prisiziurejes zmogus siandien "ne formoje",ar chroniskas nevala ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Taikliai pastebėta drinks_cheers.gif
Atsakyti
as cia jauciu dabar pareiga pasiteisint biggrin.gif neinu aisku su uogienes gabalu plaukuos ir pieno usais,bet kadangi namie aisku vaikstau nepasidazius tai jei prireikia nusuoliuot iki parduotuves net nesugalvociau dazytis tongue.gif bet manau per daug aplinkos estetinio vaizdo nesutersiu biggrin.gif
Atsakyti
Jei ant manojo veidelio isdygtu spuogas milzinas,as ji net eidama i parduotuve uzmaskuociau!Man asmeniskai neuzdengtas pulinys atrodo neestetiskai.O siaip einu i parde nesidazius,su dzinsiukais,sportinio stiliaus dzemperiuku,pe papuosalu,su issispiriamom tapkutem9ne naminem,o plezinem).be visada svari gaivi,tvarkingais naguciais.
Atsakyti
QUOTE(Simara @ 2006 08 08, 11:14)
Berods,Slava Zaicevas yra pasakes,kad "mes neturime teises savo isvaizda tersti aplinkos" smile.gif Man sie zodziai labai teisingi atrodo.Malonu gatveje ar parduotuveje prasilenkti su tvarkingos isvaizdos,prisiziurejusiu zmogumi.As pati labai megeja dazytis ir puostis.Tai darau visu pirma del pacios saves,antra-del savo vyro,trecia-del aplinkiniu.Suprantu,kad zmogus kokia diena gali prastai jaustis,ir nesusitvarkes islekti porai minuciu iki vaistines ar parduotuves.Bet juk is karto galima atskirti,ar cia prisiziurejes zmogus siandien "ne formoje",ar chroniskas nevala ax.gif

Visiskai pritariu! Be to. ir pats geriau jautiesi, kai zinai, jog atrodai tvarkingai ir graziai 4u.gif
Atsakyti
stengiuos ax.gif ir ne tik kad is isores, bet ir viduj kad spindeciau ...o tada jau ir su paprastais dzinsiukais ir lygiais baciukais jauciuosi grazi...
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 08 08, 12:12)

Bet kuriuo atveju, pas mus trūksta tolerancijos kitų išvaizdai  doh.gif

..arba kritiskumo savajai g.gif
Atsakyti