Aš gyvenu "bangom" Kartais norisi pasidažius vaikščioti, kartais visai be makiažo. Tik tos būsenos ne dieną trunka, o ilgesnį laiką Pamenu pernai kokius 4 mėnesius dekoratyvinės kosmetikos net nejudinau Tuo tarpu ir mėnesį paatostogavau su savo vyriškiu, nors buvom nesimatę pusę metų ir tiek pat laukė nesimatyti. Prieš jį nesijaučiu nejaukiai ir ryte atsikėlusi su gandralizdžiu vietoj plaukų
Man paprasčiausiai įdomu kaip tos visos dažančios priemonės mano dailius veido bruožus atskleidžia Bet čia rimtai: kartais sėdžiu sau namie tarp knygų įsikuitus, niekas nemato, bet užeina noras užsipiešt šešėlių ir piešiu O kartais einant į balių man atrodo, kad blakstienų tušo per akis. Žiemą spalvojantį arsenalą dažniau išsitraukiu, nes be saulės išblunku ir atrodau pavargusi, o į soliariumą ir su šautuvu manęs nenuvarysi
Jei jau dažausi, visgi stengiuosi nepersistengt - kartais nepavyksta pasidažyti minimaliu kiekiu ir užsitepu ko nors per riebiai tai tada geriau išvis be nieko einu viešumon. Niekada neatrodau nepriekaištingai Pas mane visada kas nors šiek tiek išėję iš rikiuotės, bet tas "tobulos harmonijos" pagadinimas man labiausiai ir patinka.
Iš savo mamos išmokau nesureikšminti savo išvaizdos, o iš SuperMamos - kad šiek tiek dėmesio tam visgi reikai skirti
O vis dar galioja fyfizmo egzamine susimovusioms pasiulymas gerti alaus?
Dazausi kasdien, jei tenka isheiti ish namu. Priesh kokiu metus, neisivaizdavau, kaip galima ant savo veido tepti pudra, dabar be jos neisivaizduoju savo gyvenimo Bet ja tepuos, todel, kad nuo gimimo turiu deme raudona ant veido, tai be pudros atrodau ziaurokai, kitos shia problema turbut sprestu soliariumu, bet ash esu shviesios odos salininke bet kai galu galiausiai kadanors ja pasinaikinsiu, tai netepsiu nieko ant savo veido Na tik tusha, antakius paryshkinsiu ir viskas Dazausi del to, kad atrodyciau sau patraukli
Dazausi del to, kad atrodyciau sau patraukli
Megstu gerai atrodyti visu pirma del saves po to del kitu
n-e-s-a-m-o-n-e
norit pasakyt, kad jei gyventumete negyvenamoj saloj, irgi dazytumetes??? moteris dazosi ne sau, o visuomenei, t.y. kad gerai jaustusi visuomeneje
paskaicius tema ( tik pora psl. skaiciau) atrodo, kad visos tokios naturalios, tik tusiukus tenaudoja...kazi , kodel isejus i miesta nematau ne vieno neprispakliuoto veido?? ( kalbu apie jaunas merginas)
QUOTE(voveriena @ 2006 07 25, 07:04)
paskaicius tema ( tik pora psl. skaiciau) atrodo, kad visos tokios naturalios, tik tusiukus tenaudoja...kazi , kodel isejus i miesta nematau ne vieno neprispakliuoto veido?? ( kalbu apie jaunas merginas)
va cia tai tiesa
namie niekada nesidazau, o jei einu i miesta, tai tik blizgesys ir pudra!
Cia tiesa, kad mes dazomes del to, kad patiktumeme kitiems, o pacios juk ir taip zinome kas pas mus kaip yra, pacios saves gi neapgausim Visada zmonese bus iprotis atrodyt geresniem, grazesniem nei esam is tiesu.O as asmeniskai nemegstu daug dazytis, ypac dabar, vasara. As uz naturaluma! O kai einu tarkim i miesta tai naudoju tusa(bet ne visada), seselius, pudra(ne krem) ir dar kartais skaistalu. Oi, be lupu blizgio - ne is vietos;)))
atrodo, nemazai cia prisidazau, bet patikekit atrodau labai naturaliai, nes moku pasidazyt taip, kad kiti nepastebetu=))~
atrodo, nemazai cia prisidazau, bet patikekit atrodau labai naturaliai, nes moku pasidazyt taip, kad kiti nepastebetu=))~
QUOTE(voveriena @ 2006 07 25, 08:04)
Todel, kad mieste pastebi tik jaunas merginas (jei tik apie jas kalbi), o forume lankosi ne tik piemenes.
Negalima buti tik uz arba tik pries kosmetika. Yra zmoniu, kuriems kosmetika yra budas paslepti trukumus ir isryskinti privalumus, be to yra zmoniu kuriems dazymasis tinka arba netinka, taigi kiekvienas turi rinktis pagal tai. be to, jei atrodai graziai, tai i tave zmones ziuri visai kitaip, nei kad atrodytum pilka pelyte, ir jeigu makiazas yra budas pabrezti savo grozi, tai as uz ji. As asmeniskai dazausi retokai, nes tiesiog tingiu, taciau esu ir uz tas, kurios kiekviena diena randa bent kelias minutes pasigrazinimui.
QUOTE(jbs @ 2006 07 29, 20:21)
Todel, kad mieste pastebi tik jaunas merginas (jei tik apie jas kalbi), o forume lankosi ne tik piemenes.
Tiesą sakant dar nesu naudojusi pudros. Gal ir reiktų, bet nemoku ir kazkaip atrodo, kad labai jau matytųsi jog nusišpaklinus (ant kitų panelių dažnai pastebiu ir tai man kelia juoką) Retai kada naudoju blakstienų tušą, ir tai nebent rudą, kad natūraliau atrodytų, tas pats ir su šešėliais. O šiaip kiekvieną dieną naudoju lūpų balzamą