Mano bruozai nera patys graziausi,tai ir isidaziusi,nelabai jau isgrazeju.
Del to visa savo demesi skyriu aprangai.Megstu issiskirti minioje....
Nu aš tai tiesiog negaliu dažytis... Tik antakius ir lūpas kartais. Bo šiaip negaliu pakęst, kai kažko ant veido svetimo yra mėgstu veidą liesti, kai noriu, akis pasitrinti... A su mylimuoju beburkuojant irgi apdaila kentėtų... Et... Natūra ne ta... Svarbiausia yr švara ir tvarka, o veidelis manasai lyg ir taip pusėtinas
Jei būnu namuose, tai nesidažau. Bet kai išeinu iš namų, tai būtinai pasidažau. Tas mano pasidažymas, tai tik toks:tušu blakstienas, kartais šešėliai kokie, paryškinu antakius ir neryškios spalvos lūpdažiai, retai kada -pudra.Visada atrodau natūraliai, nemėgstu ryškaus makijažo. Stengiuosi, kad ir mano nagučiai būtų sutvarkyti. Ir,žinoma, išeinant iš namų- kvepaliukai.
QUOTE(muti @ 2006 02 23, 14:59)
Jei būnu namuose, tai nesidažau. Bet kai išeinu iš namų, tai būtinai pasidažau. Tas mano pasidažymas, tai tik toks:tušu blakstienas, kartais šešėliai kokie, paryškinu antakius ir neryškios spalvos lūpdažiai, retai kada -pudra.Visada atrodau natūraliai, nemėgstu ryškaus makijažo. Stengiuosi, kad ir mano nagučiai būtų sutvarkyti. Ir,žinoma, išeinant iš namų- kvepaliukai.
tiksliai kaip ir aš
Į gatvę niekada neišeinu nepasidažiusi nebegaliu ir viskas
Na as kartais stebiuosi, is kur kai kurios moterys turi tiek laiko, kad speja susitvarkyti manikiurus, pedikiurus, sportuoti, nepriekaistingai dazytis ir rengtis. Velniai griebtu, man po darbo namo grizus tik i vonia ar su knyga kur nors prisesti tesinori..
Na bet kadangi vyrai isties myli akimis, nors tai minimaliai stengiuosi save prisiziureti. Kadangi sportuoti nera laiko (o gal tiksliau ir noro), tai grieztai kontroliuoju mityba. Mirkdama su knyga vonioje, tuo paciu uzsidedu ir plauku dazomaja kauke. Na, o rytais - arba akiu piestukas, arba seseliai (blakstienas kas menesi padazau cheminiu budu). Ir BUTINAI lupdazis. Siaip labiau investuoju laika i kremus, higienine veido prieziura nei dekoratyvine kosmetika. Gal todel niekada neteko krempudros naudoti. Nors.. mano 'lavoniskai' isblyskusiai odai ir nepakenktu tamsesnis tonas..
O siaip tikrai zaviuosi merginomis, randanciomis balansa tarp investiciju i isvaizda ir prota.
Na bet kadangi vyrai isties myli akimis, nors tai minimaliai stengiuosi save prisiziureti. Kadangi sportuoti nera laiko (o gal tiksliau ir noro), tai grieztai kontroliuoju mityba. Mirkdama su knyga vonioje, tuo paciu uzsidedu ir plauku dazomaja kauke. Na, o rytais - arba akiu piestukas, arba seseliai (blakstienas kas menesi padazau cheminiu budu). Ir BUTINAI lupdazis. Siaip labiau investuoju laika i kremus, higienine veido prieziura nei dekoratyvine kosmetika. Gal todel niekada neteko krempudros naudoti. Nors.. mano 'lavoniskai' isblyskusiai odai ir nepakenktu tamsesnis tonas..
O siaip tikrai zaviuosi merginomis, randanciomis balansa tarp investiciju i isvaizda ir prota.
Net minties tokios neturiu, kad bunant namie ar nesant siuksles pasidazyt reikia Ir apskritai, as gimiau tobula ir be jokiu pastangu atrodau nepriekaistingai
Megstu gerai atrodyti visu pirma del saves po to del kitu bet pastaruoju metu vis dazniau iseinu i gatve be makiazo, bet siuo metu atostogauju uzsieni, gal del to nesivarzau bet siaip man patinka darytis makiaza, graziai apsirengti, tada labai malonu paciai sau ir aisku tikiuosi, kad patinka ir kitiems
As tai kasdien beveik nesidazau. Veidukas buna rusvas ( soliarume karts nuo karto apsilankau, o vasara ir taip idegu ), tai padazau blakstienas ir lupas neryskiais dazais. ir viskas. man to gana. Nepatinka kiekviena diena issidazyti taip lyg eitum i baliu, o be to nebutina stengtis atrodyti grazesnei nei is tiesu esi. Niekad daug nesidaziau, ir visiem patikau. Vistiek bendam gyvenime su vyru jis mato tave visokia. tai cia del dazymosi. o siaip man svarbiausia svarus ir blizgantys plaukai, tvarkingi nagauciai ir ivairiu kuno vieteliu depiliacija.Man patinka atrodyti tvarkingai. Bet kai buna koks nors balius tai jau tada pasidazau pagal visas taisykles ir pudra naudoju ir seselius ir ryskesnius lupu dazus.