Kai būnu viena namie niekada nesidažau, bet einu kur nors tai būtinai pasigražinu.
Aš ir namuose kai būnu tai nesidažau nebent ateina svečių, bet šiaip jie kur einu tai visada pasidažau, galiu nebėgti i parduotuvę nepasidažius, vasara į papludimį, bet daugiau kitur tai ne svarbiausia turiu patikti sau
Į darbą be makiažo - nė žingsnio Nes dirbu su vaikais ir paaugliais, o jie viską pastebi. Ir mankiūrą ir šukuoseną O savaitgaliais, jei bunu namie leidžiu sau atsipalaiduoti
Kuo toliau,tuo dazzniau pradedu iseit kur nors be makiazo.Aisku,savaimini naudoju.Savaitgaliais jei niekur neinu,tai bunu nesidazius,namie parejus irgi skubu kuo greiciau nusivalyt makiaza.Galima sakyt,jog dazausi del kitu moteru(supreskit teisingai nenoriu prasciau uz kitas atrodyt
stengiuosi atrodyti savimi, t.y. sportuoju, rūpinuosi veido oda, į darbą lengvas makijažas, jaunatviški rūbai, stiliova šukuosena, tvarkingas paprastas manikiūras
nemėgsatu ypač ryškių daiktų - nors ant kitų man patinka ryškūs ekstravagantiški rūbai, manikiūras
laisvalaikiu nesidažau, stengiuosi, kad visada antakiai būtų sutvarkyti ir nereikalingi plaukai ant kūno pašalinti
nemėgsatu ypač ryškių daiktų - nors ant kitų man patinka ryškūs ekstravagantiški rūbai, manikiūras
laisvalaikiu nesidažau, stengiuosi, kad visada antakiai būtų sutvarkyti ir nereikalingi plaukai ant kūno pašalinti
Na nepriekaistingai atrodyti nesistengiu bet graziai tai stengiuosi
kasdien stengiuosi naudoti minimum makiazo priemoniu - gaila, kad negaliu apsieiti be krempudros, nes veido oda keliu spalvu- strazdanos+isiplete kapiliarai o vakare tai jau tikrai pasistengiu, kaip sakau, net mama nepazista, bet cia geraja prasme
o kai bunu namuose - 0 spakliaus kam to reikia?
o del ko stengiuosi sunku pasakyti- kartais del draugiu, nes visos puikiai atrodo kartais del vaikino, reikia akytes pamaloninti o dazniausiai del saves, nes tada nuotaika geresne, kai jautiesi grazi
kasdien stengiuosi naudoti minimum makiazo priemoniu - gaila, kad negaliu apsieiti be krempudros, nes veido oda keliu spalvu- strazdanos+isiplete kapiliarai o vakare tai jau tikrai pasistengiu, kaip sakau, net mama nepazista, bet cia geraja prasme
o kai bunu namuose - 0 spakliaus kam to reikia?
o del ko stengiuosi sunku pasakyti- kartais del draugiu, nes visos puikiai atrodo kartais del vaikino, reikia akytes pamaloninti o dazniausiai del saves, nes tada nuotaika geresne, kai jautiesi grazi
Na, as tai nepriskirciau saves prie tu nugrimuotu "nuo iki" merguzeliu, bet nepasidaziusi blakstienu neinu is namu ir ne del to, kad noriu kad i mane ziuretu, bet todel kad tada as nejaukiai jauciuosi. Man patinka pries iseinant is namu paziuret i save veidrodyje ir mirktelt akyte "o tu visai nieko atrodai"
O kas liecia vyrus, tai jie tikrai myli akimis, kiek aplinkui turejau pavyzdziu, kuomet merginos uzmigdavo ant lauru, sakydamos jam as visokia grazi ir susivelusi, ir su celiulitu... Man patinka eiti salia savo vyro ir jausti, kad didziuojasi , kad turi mane
Ir save priziureti nors truputuka visai nesunku..
O kas liecia vyrus, tai jie tikrai myli akimis, kiek aplinkui turejau pavyzdziu, kuomet merginos uzmigdavo ant lauru, sakydamos jam as visokia grazi ir susivelusi, ir su celiulitu... Man patinka eiti salia savo vyro ir jausti, kad didziuojasi , kad turi mane
Ir save priziureti nors truputuka visai nesunku..
neesu fyfa, bet jos man laaabai juokigai atrodo ypac kai lauke -20 o jos su 10cm kablais lekia i paskaitas su shviesiais dzinsiukais ir trumpa striukyte ir kalatojasi ish shalcio.
as nesidazau, nereikia man to, as ir taip graziai atrodau, naudoju tik tusha nes blakstienos labai shviesios, dar i soliairumus pavaikshtau kad mano balta oda neatrodytu kaip lavonelio. ir viskas
berniukas mano i fyfas paziuri ir as paziuriu bet mes i jas abu paziurim kaip i manekenes podiumu einancias, tikraio zinau kad mano bernuzelis su tokia nieko rimto neturetu, vienadienis nuotykis gal. bet ti tik paivairinti gyvenimui o ne visam gyvenimui.
as nesidazau, nereikia man to, as ir taip graziai atrodau, naudoju tik tusha nes blakstienos labai shviesios, dar i soliairumus pavaikshtau kad mano balta oda neatrodytu kaip lavonelio. ir viskas
berniukas mano i fyfas paziuri ir as paziuriu bet mes i jas abu paziurim kaip i manekenes podiumu einancias, tikraio zinau kad mano bernuzelis su tokia nieko rimto neturetu, vienadienis nuotykis gal. bet ti tik paivairinti gyvenimui o ne visam gyvenimui.
o as megstu gerai atrodyt, jei ko nors nespeju padaryt, pasidazyt tai visa diena man sugadinta buna man patinka, kai i mane ziuri, patinka, kad patinku ne tik savo vaikinui, bet ir kitiems bet nelaikau saves fyfa, nors laiko sau tikrai daug skiriu, nes niekas kitas manimi nepasirupins
Na, man patiktų visada gerai atrodyti, bet kasdien skirti savo išvaizdai po 3 val, tai jau Yra gyvenime ir kitų svarbių dalykų
namuose budama nesidazau,bet jeigu reikia kur isvykti,tai visada save susitvarkau taip ,kaip priklauso