As siaip save irgi priziuriu,o darau tai pirmiausia del saves. Kai turiu laiko is ryto tai visada kazkaip graziau apsirengiu,pasidazau,o jei ne tai minimaliai. Bet jei tik yra kokia proga ar tai siaip norisi buti paciai,paciai tai visada atrodau

Lala, o kokia prasme dazytis kasdien, jeigu visa diena praleidi viena? Nebent i veidrodi bais megsti dairytis

Kodel tu galvoji,kad as visa diena viena?
As kiekviena darbo diena einu i paskaitas,na ir po paskaitu kur nors su grupiokais,o kartais ir su vyru kur pavakariniauti

Lala, tikrai negalvoju, kad viena
Tiesiog rasei po mano zinute, tai ir pamaniau, kad turi omenyje, jog neapsileidi ir bunant viena, kitiap nei as
Iseidama pro duris visada pasidailinu, bet sedint namie... et.... toks tinguliukas paima

QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 03, 23:06)
Lala, tikrai negalvoju, kad viena
Tiesiog rasei po mano zinute, tai ir pamaniau, kad turi omenyje, jog neapsileidi ir bunant viena, kitiap nei as
Iseidama pro duris visada pasidailinu, bet sedint namie... et.... toks tinguliukas paima 

Niu as jau isijauciau atsakinedama i tavo zinutes

Nava, Tu nori, kad oda ir plaukai pailsetu, o as tiesiog tingiu

Kai esu namie viena ar su vyru, tai nesidazau,tik issimaudau ir issitepiu kokiu skaniai kvepanciu kremu ar tiesiog pasikvepinu,na ir viskas.

aš visada stengiuosi save prižiūrėti pagal galimybes
ir visų pirma tai darau ne dėl saviškio o dėl saves

Aš, žinodama, kad mano veido oda nėra graži, kad veidas gana blyškus ir neišraiškingas, visada nors minimaliai pasidažau - papudruoju, paryškinu antakius, susišukuoju, nes be to jaučiuosi kaip neapsirengusi
Patinka būti gražesniai, todėl dažausi, nes nedažyta jaučiuosi baisi...

Patinka būti gražesniai, todėl dažausi, nes nedažyta jaučiuosi baisi...
Žinoma, stengiuosi atrodyti nepriekaištingai ir sau, ir ne sau:) Na, jei esu viena namie, tuomet, esu patenkinta taip kaip atrodau, o jei reikia kažkam pasirodyti, tuomet pasigražinu.