Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepyti vaikai

Zinau tikra atveji,kai vaikiukas susirgo sepsiu nuo Hemofilus influensa infekcijos,komplikavosi pulingu perikarditu-teko operuoti sirdele...vaikas buvo neskiepytas,susirgo 1,5 metuku amziaus.Buna tikrai skaudziu dalyku! sad.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2007 06 20, 19:25)
Zinau tikra atveji,kai vaikiukas susirgo sepsiu nuo Hemofilus influensa infekcijos,komplikavosi pulingu perikarditu-teko operuoti sirdele...vaikas buvo neskiepytas,susirgo 1,5 metuku amziaus.Buna tikrai skaudziu dalyku! sad.gif

nuo visu ligu nepaskiepysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuo visu ligu ir skiepu nera...O kartais ta vienintele gali buti labai skaudi...
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2007 06 21, 08:35)
Nuo visu ligu ir skiepu nera...O kartais ta vienintele gali buti labai skaudi...

buna visko...buna, kad ir skiepo pasekmes itin skaudzios....
Atsakyti
O jei apsispresciau skiepyt tik nuo metuku, ar gydytojai turetu sudaryt koki tai grafika: suskaiciuot ir nustatyt, kada koki skiepa eiliskumo tvarka daryt, ar as pati tada jau tureciau viska zinot?
Atsakyti
QUOTE(Green.apple @ 2007 06 21, 09:56)
nuo visu ligu nepaskiepysi  mirksiukas.gif

pritariu, as esu tik uz tuos skiepus, kuriuos vaikas gauna ligonineje,,nes pati turiu skaudzios patirties po mokamu skiepu
Atsakyti
QUOTE(ursule @ 2007 06 22, 07:10)
pritariu, as esu tik uz tuos skiepus, kuriuos vaikas gauna ligonineje,,nes pati turiu skaudzios patirties po mokamu skiepu

Gal galima plačiau, kokia ta patirtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituska @ 2007 06 01, 11:11)
o kodel reikia manyt kad visi vaikai nera imunokompetetingi? vaikams su
zina kas yra psichosomatika? smile.gif nusiramink, viskas tavo vaikui gerai smile.gif mes irgi tylejom ilgai, tureciau nora suristi su skiepais butinai tai padaryciau... dabar 2,4 mums nu jau taip sneka...smile.gif ir dar dviem kalbom bando...smile.gif

na gal medikai visada taip ir žiūri į problemas - va nepatinka kas nors, tai ir pasako - ar žinai kas yra psixosomatika? Kelių policininkas kalba apie savo "psixosomatiką", muitininkas - savo...
Na, aš parašiau tai, ką man sakė neurologai. Nuo savęs nepridėjau. Gilintis medicinos srity iki smulkmenų negaliu, nes turiu savo profesiją, į kurią medikai taipogi nesigilina, kai jiems reikia pagalbos.

Paskaičiau apie autizmą keliuose tinklalapiuose. MMR vakcina nėra ta pati nekalčiausia... Mano vaikas ją gavęs. Gavęs visus MOKAMUS skiepus, kaip neva "saugesnius".
Atsakyti
QUOTE(ursule @ 2007 06 22, 06:10)

O kodel tiems, kuriuos ligoninej gauna vaikas, pritari? Juk is esmes cia tas pats:) Mokami, nemokami skiepai - labai salyginins dalykas. Juk galu gale uz tuos "nemokamus" vistiek valstybe atsiima pinigus per mokescius:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievuzhe: 24 birželio 2007 - 11:20
smile.gif Labas Mamos.
nors auginu jau trečia savo ątžalėlę, bet prisipažinsiu, kas liečia skiepus esu visiškas diletantas-nieko konkretaus nežinau. blush2.gif
jungiuosi prie jūsų pokalbių, nes noriu gauti kuo daugiau info apie skiepų komplikacijas ir t.t.
ypač tai paskatino vakar gautas e-mail iš draugės, kuri augina antra savo mažylį, pacituosiu trumpai:
gavo ketvirtadienį skiepą tai iš vis linksmai gyvenam. Verkia kaip katinas, nes prarėktas balsas. Būna, kad nepadeda nė rankos. Buvau net į Vilnių pas daktarus nuvežus, vietinius aplėkiau. Nieko neranda, sako tos augimas, išaugs.

Aš nenoriu skiepyti savo mažylės nuo hepatitoB , patarkite, ir kaip su kitais skiepais. Kai turėsiu daugiau laiko perskaitysiu visą jūsų temą.
Atsakyti
QUOTE(mamuliauske @ 2007 06 25, 11:05)

Aš nenoriu skiepyti savo mažylės nuo hepatitoB , patarkite, ir kaip su kitais skiepais. Kai turėsiu daugiau laiko perskaitysiu visą jūsų temą.

paprastai dar gimdymo namuose paskiepija nuo hepB, logero per velai susirupinai unsure.gif
Kai perskaitysi tema, rasi ir musu patarimus,- kiekviena savu cia prizharscius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 06 25, 13:03)
paprastai dar gimdymo namuose paskiepija nuo hepB, logero per velai susirupinai  unsure.gif 
Kai perskaitysi tema, rasi ir musu patarimus,- kiekviena savu cia prizharscius  mirksiukas.gif

Labai idomi diskusija, as esu leidusi skiepyti visus savo mazius, bet dabar kai skaitineju , tai tikrai galejau atsisakyt kai kuriu is ju. Pamenu kai viena pediatre vis kiso mano sunui Rho D vakcina, bet mano vidinis balsas vis priestaravo tam. O dabar kai pasiskaitineju pasirodo kad sios vakcinos sudetyje yra gan didelis kiekis merkurio (svyno)

Uups o kaip yra LT ar yra isimtas "thimerosal" is vakcinu sudeties, nes esu skaiciusi kad JAV ji iseme is kai kuriu vakcinu tik po 2002 metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danguolet: 25 birželio 2007 - 18:26