Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepyti vaikai

QUOTE(Ievuzhe @ 2007 06 05, 11:42)
Jis vaiku gydytojas-homeopatas. Jis paprasciausiai jau 15 metu nebeskiepija vaiku. Padirbes ligonineje vaiku skyriuje ir susidures su daugybe tiesioginiu ar netiesioginiu vakcinu padariniu, net labai liudnai pasibaigusiu, jis nebeskiepija vaiku. Niekada niekam jis neliepia neskiepyti, bet to nedaro pats ir labai labai issamiai paaiskina apie salutinius poveikius. Organizuoja tevams net tokius informacinius vakarus apie vakcinas. Jis privatus gydytojas, vizitu pas ji ligoniu kasos 100% neapmoka.

Aš irgi tokio noriu - gal man į Austriją keltis gyventi, šalia Tavęs kur nors? ax.gif g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuzhe @ 2007 06 05, 21:42)
O tie "antiskiepininkai" niekada nebruka savo nuomones per prievarta. Jie tiesiog paaiskina galimus salutinius poveikius, paaiskina savo tokia nuostata, apsviecia apie ligas ir tada lieka apsisprendimas tau.

lotuliukas.gif sorry, prajuokinai... as tik ir skaitau visur populistinius straipsnius ir matau nuorodas i filmus-baisiakus ..jokios propagandos...
o ka gali tie kurie uz skiepus? nu tik duoti nuorodas i klinikinius tyrimus... bet cia aisku viskas "apomoketa" farmacijos kompanijomis ir neturi jokio pagrindo...

o del homeopatu, as nenustebus kad jis neskipyja, jie turi savo metodus, skiepu pakaitalus, nozodus, t.t. o ne siaip "neskiepyja" .... o as pazystu vakcinologa, kuris tyria vakicinas ir jis savo abu vaikus skiepyja...va tas faktas jau si ta pasako, jeigu as tirciau vakcinas ir ju poveiki, savo vaikams as duociau tik ta-kas geriausia...
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 06 05, 14:17)
tiuretu but imanoma uzhsakyt per ligoniu kasas. Man taip rodos unsure.gif Nes literatura rasho,jog skiepijant (ne revakcinuojant) seshiameti ir vyresni vaika vakcinos doze reik sumazint 15 kartu, nes ji itin sunkiai toleruojama.
Revakcinacijoms LT tikrai naudojama dvivalente

Migle ir pirma skiepa gavo sia dvivalente vakcina.
Gydytoja uzsakinejo ja specialiai mums. Teko palaukti kol atves, bet moketi nereikejo.
Atsakyti
QUOTE(Rituska @ 2007 06 05, 22:59)
lotuliukas.gif sorry, prajuokinai...  as tik ir skaitau visur populistinius straipsnius ir matau nuorodas i filmus-baisiakus ..jokios propagandos...
o ka gali tie kurie uz skiepus? nu tik duoti nuorodas i klinikinius tyrimus... bet cia aisku viskas "apomoketa" farmacijos kompanijomis ir neturi jokio pagrindo...

Šneki bile ką ax.gif. Eik lauk iš neskiepukų temos tease.gif. Juokauju, nepyk 4u.gif.

Rimti prieš-vakcinininkai neduoda jokių nuorodų į jokius filmus-baisiakus, ale ir neskelbia "nuo bačkos", kad kokie tymai ar vėjaraupiai yr mirtina liga smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Rituska @ 2007 06 06, 05:59)
o del homeopatu, as nenustebus kad jis neskipyja, jie turi savo metodus, skiepu pakaitalus, nozodus, t.t. o ne siaip "neskiepyja" ....

as tai neesu nieko apie tai girdejus g.gif gal gali kokia nuoroda?
Nes mano homeopate man tik vienus zirniukus pasake, kuriuos priesh skiepijima ir po reiketu sugirdyt vaikui, kad lengviau perneshtu...jei kadanors sumanyciau skiepyt unsure.gif o daugiau nieko gero ir nepasiule skiepu tema g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituska @ 2007 06 06, 07:59)
lotuliukas.gif sorry, prajuokinai...  as tik ir skaitau visur populistinius straipsnius ir matau nuorodas i filmus-baisiakus ..jokios propagandos...
o del homeopatu, as nenustebus kad jis neskipyja, jie turi savo metodus, skiepu pakaitalus, nozodus, t.t. o ne siaip "neskiepyja" .... o as pazystu vakcinologa, kuris tyria vakicinas ir jis savo abu vaikus skiepyja...va tas faktas jau si ta pasako, jeigu as tirciau vakcinas ir ju poveiki, savo vaikams as duociau tik ta-kas geriausia...

QUOTE(uups @ 2007 06 06, 10:18)
as tai neesu nieko apie tai girdejus g.gif  gal gali kokia nuoroda?
Nes mano homeopate man tik vienus zirniukus pasake, kuriuos priesh skiepijima ir po reiketu sugirdyt vaikui, kad lengviau perneshtu...jei kadanors sumanyciau skiepyt  unsure.gif o daugiau nieko gero ir nepasiule skiepu tema g.gif

cia turbut reikia skirti klasikine homeopatija nuo moderniosios (ar kaip ji ten vadinas g.gif ): man atrodo, jei neklystu, kad klasikinej homeopatijoj pakaitalu/nozodu nera. juos propaguoja tik modernieji g.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinas @ 2007 06 05, 23:36)
Aš irgi tokio noriu - gal man į Austriją keltis gyventi, šalia Tavęs kur nors? ax.gif g.gif bigsmile.gif

Kelkis kelkis:) As buciau nieko pries, net labai dziaugciaus atsiradus lietuvaitei kaimynei:)

O del skiepu homeopatiniu tai as praeita karta uzklausiau. Nu nera tokiu homeopatiniu skiepu. Yra visokie homeopatiniai vaistai pries skiepus, po skiepu. Bet tai tik pagalba organizmui lengviau pernesti skiepus. Zinau, kad daromi net tokie homeopatiniai vaistai specialiai tam tikrai vakcinai. Tai jau individualus uzsakymas buna.

Rituska, o kuo skiriasi moderni homeopatija nuo klasikines? As ir nezinau, koks tas mano gydytojas:) Bet reiks uzklaust:)
Atsakyti
tada visos skaitom, ir as tame tarpe...nors esu ir apie tyrimus skaicius, kad nelabai tie nosodai efektyvus
http://www.shirleys-...com/nosodes.htm

Atsakyti
QUOTE(balta @ 2007 06 06, 12:26)
cia turbut reikia skirti klasikine homeopatija nuo moderniosios (ar kaip ji ten vadinas  g.gif ): man atrodo, jei neklystu, kad klasikinej homeopatijoj pakaitalu/nozodu nera. juos propaguoja tik modernieji  g.gif

drinks_cheers.gif tu taisi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituska @ 2007 06 06, 21:57)
tada visos skaitom, ir as tame tarpe...nors esu ir apie tyrimus skaicius, kad nelabai tie nosodai efektyvus
http://www.shirleys-...com/nosodes.htm

ne visi zino, ka reiskia tikra klasikine homeopatija, pvz. Lietuvoje daug reklamuoja ivairius vaistus, kuriuos vadina homeopatiskais, bet is tikruju tai arba paprastas vaistas is zoleliu arba turi daug sudedomuoju daliu. doh.gif
mano sese, gyvenanti Sankt-Peterburge taip pat turi labai gera klasikine gomeopate, kuri nepripazista nei nozodus, nei Folio metoda, kuriuos labai megsta moderni homeopatija. smile.gif
Atsakyti
Niekaip negaliu apsisprest, skiepyt savo lele sia penki viename (kokliusas, stablige, difterija, etc) vakcina...
Kita savaite jau reikia eit pas gydytoja, o as sprendimo taip ir nepriimu.
Ar visos sioje temeleje neskiepijot savo mazuju?
Atsakyti
maniskei 5 men, dar neskiepijau. skiepysiu turbut nuo 1-eriu. o gal ir visai ne....
Papildyta:
oi, cia is drauges nico parasiau, nenustebkit, nes vilius tai jau metuku:)))
Atsakyti