Ir dar, ko tu taip man vis stengiesi igelt, uups:) Juk nebutina prasivardziuot kaip vaiku darzelyje:) nevadinu as gi taves skiepu maniake, prisiskaiciusia literaturos apie vakcinu geri ir grozi:)))) Beje, kazhkada butent tavo pareiskimai SM forume apie skiepu zala man labai patiko! Geros dienos!
atsiprashau, jei mano postai kazhkaip dygiai nuskambejo
shiandien kazhkokia ishsiderinus, matyt, esu
Ar skiepai vienareikshmishkai yra visishkas blogis?
Tiesiog nu nekaip skamba tvirtinimas, kad antikuniai esantys kraujyje, neapsaugo nuo ligu. Nu nonsensas ir tiek...
o skiepu maniake manes nei noredama nepavadintum,- nei mano vaikas skiepytas, nei ash pati revakcinuojuos. Netgi ta 'grazhiaja vakcina'
beje, kaip tavo mama reaguoja i tai, kad neskiepiji vaiko? Klausiu, nes pas mus analogishka situacija,- dar blogiau,- anyta epidemiologe, savo akim maciusi LT mirstancius nuo difterijos ir pan. niekoman nesako, bet,itariu, kad jai labai neramu
Papildyta:
QUOTE(Green.apple @ 2007 05 29, 12:35)
Uups, bet tu nutarei vis del to neskiepyt savo mazyli?... kodel? ar skiepysi veliau nuo kokiu nors ligu?
rashiau kazhkur baisiai ilga ir ishsamu posta su visom priezhastim. Jei trumpai,- nuo kai kuriu ligu nematau prasmes, o pati svariausia priezhastis,- kad netrukdytu laisvai ir naturaliai bresti vaiko imuninei sistemai. Niekad nesakiau, kad skiepai,- absoliutus blogis Is pradziu maniau, kad skiepysiu nuo stabliges ir difterijos, bet ne anksciau kaip 2 (o gal tik 5-7) metu vaika. Kol kas nematau realios shitu ligu gresmes, tai ir neskiepiju juolab, kad vaikas turejo atopini dermatita, kas reishkia, kad tiketina isshaukti kazhkokius autoimuninius procesus