QUOTE(Rituska @ 2007 05 28, 07:50)
idomiai cia viskas issisuko...
skiepai reiskias silpnina imuniteta, o ligos formuoja
man manymu ligos silpnina, dazniausiai net daugiau negu skiepai...
GREEN.APPLE -SVEIKINIMAI!
tai ir pasilikim kiekvienas prie savo manymu tada:) Mano gydytojas kazhkada yra pasakes, kad su tokiom mamom, kurios sventai tiki skiepu nauda, kurios nepaskiepijusios vaiko nuo kokio erkinio encefalito, kieviename metre po didziule baisia erke mato ir taip sau net paranoja isivaro, beprasmiska diskutuoti.....
Man asmeniskai, Silvute, tavo pasisakymai skiepu atzvilgiu kartais loginio rysio mazai turi.... Sorry uz kritika, bet nepriimk asmeniskai, juk cia tik forumas.
Del ligu tai tikrai manau, kad jos mus aplanko ne be reikalo. Cia kaip ir temperatura. Kai kurios mamos is kart ja musa, kisa vaikams zvakutes. O juk temperatura tai yra labai geras organizmo savisaugos budas. Kaip kitaip visos bacilos isnyks.
Man siaip labai idomu, kaip mamos, kurios nors kiek pasidomejo vakcinomis, ju salutiniais poveikiais, lengva ranka veda vaikus vakcinuotis. Nekalbu cia apie tas mamas, kurios net nesidomejo ta tema, kurioms net i galva neateina, kad cia gali but blogai. Bet jei jau pradedi siek tiek dometis, juk aplanko abejones, bent jau turetu aplankyti. Gal nugali baime? Net nezinau.
Va tu, Rituska, tiek domiesi, tiek skaitai apie vakcinas, negi tau nekyla abejones, kad tai ne vien absoliutus geris?