Ievuze, as neisizeidziau, net gy man malonu kad mano zodziai skamba kaip gydytojos,
nors visa informacija as gaunu is skirtingu gydytoju, ne bet kokiu, o tu, kurie dirba su vakcinomis, daro klinikinius tyrimus, analizuoja efektivuma, gydytoju kurie turi ,kaip jie sako , "savo kapines", pacientus kuriuos teko palaidoti del ligu, nuo kuriu yra skiepai, gydytojai, kurie dirba infekciniuose ligoninese ir specializuojasi virusiuniu hepatitu srityje, ftiziatru ir kt. turiu savo nuomone, ir kaip as rasiau jau, as nesu uz visus skiepus arba akla ju pripazinima as uz individualu ju paskirima, uz tevu informatuma ,as tik noriu kad tevai suprastu kad cia ne kazkokia "nekalta piliule" o rimtas dalykas kuris teisingai viska ivertinus gali isgelbeti tavo vaiko gyvybe.
kodel as pries neskiepytus vaikus? parodykit man kur skiepu salininkai tvirtina kad skiepai duoda 100 proc. apsauga? niekur nerasite...maks 95 proc, kitus 5 proc at daugiau sudaro kolektyvinis imunintetas ir jeigu grandis kazkur nutruks ir paskiepyti gali susirgti, lengvesne forma aisku, bet as asmeniskai nenoriu ir to. as nekalbu apie vaikus kuriems skiepai yra atideti del med.priezasciu.tokiu nedaug, bet jeigu neskepytu vaiku lygis pasieks daugiau 15 proc. prasides jau beveik isnykusiu lygu epidemijos. cia mano asmenine nuomone, ir as nenoriu del to vel diskutuoti, nes kol tas neatsitiks patiketi siais zodziais niekas nenores.
ir taip, as manau kad ligos isnyko del vakcinacijos, plius aisku pagerejo hygiena ir t.t. taip pradejus skiepyti nuo raudonukes JAV jos jau beveik nebeturi, tas pats su vejaraupiais... gal ir pas mus isnyks kada nors
Aš nei už, nei prieš skiepus! Aš už individualų požiūrį ir už tėvų informuotumą!