Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepyti vaikai

QUOTE(Green.apple @ 2007 04 01, 11:25)
as nekaltinu gydytojos, nes po dvieju pirmu skiepu aKDS mums situ salutiniu poveikiu nebuvo! niekas negalvojo,kad kaz kas bus ir po trecio. o po trecio, mes atsidurem ligoninej. ir nuo to laiko prasidejo kas 2 savaites temperaturos pakilimai.

cia ne jus raset?
po pirmo skiepo pradejo raudonuoti vienas zandelis,po antro- atsirado dermatito zaizdele, o po trecio(8 men.)mes atsidurem Santariskese su temperatura 40 ir zaliu viduriavimu unsure.gif

ir iskur jus zinojot kad vaikui bus febriliniai trukuliai jeigu jus saket kad salutiniu poveikiu nebuvo, o atdirado tik po 3 skiepo? jus saket kad gydytojai jumis netikejo?
Atsakyti
QUOTE(Rituska @ 2007 04 01, 12:04)
cia ne jus raset?
ir iskur jus zinojot kad vaikui bus febriliniai trukuliai jeigu jus saket kad salutiniu poveikiu nebuvo, o atdirado tik po 3 skiepo? jus saket kad gydytojai jumis netikejo?

kai mes atsidurem pirma karta Santariskese, mums buvo tik 8 men. tada ir buvo pirmi fibriliniai traukuliai, po to kas 2 savaites 3 dienom kildavo temperatura,o su ja ir tie traukuliukai,kol mes nepradejom naudoti Relanium karsciavimo metu. santariskese mes buvome ne 1 karta,o maziausiai- 5!(kas kart,jei nespedavau vaikui duot Relaniuma)Atsiguldavom patikrinimui-bet nieko nerasdavo! taip praejo beveik 2 metai!!!! ir kai mes paskutini karta atsigulem i diagnostika,vaikui jau buvo 2 metai ir 3 menesiai,tada daktare ir pasake- gal ju jau ir nebus!!!! ir i diagnostika mes atvaziavom ne po skiepo,o tiesiog ieskot priezasciu tu kas 2 sav. karsciavimu!!! bet mums taip nieko ir nerado!!!
as visa sita jau rasiau,bet jus nelabai idemiai skaitot...
Atsakyti
kaip tik labai idemiai wink.gif
ka vaikui prasidedavo trukuliai jus gerdavot relaniuma ? ar svirksdavot?

ir is to triusiuku tyrimo:

Доктор медицинских наук, профессор Аманджолова утверждает, что человечество вырождается. Её эксперименты с вакцинацией кроликов доказывают, что пятое поколение может быть последним. (А что после него?!)

tai vadinasi IMBRINDING. skiepai cia nieko deti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rituska: 01 balandžio 2007 - 12:12
Jeigu profesores Amandzalovos teiginiai butu irodyti eksperimetais, i tokias sensacingas idejas nespjautu ir mielai isspausdintu Science arba Nature. Tokia protinga ponia neturi ne vienos tarptautines publikcijos pripazintuose moksliniuose leidiniuose. Brangios mamos, daugiau naudos butu, jeigu po miska pasivaiksiotumet, grynu oru pakviepuotumet, uzuot kazkokias sensacijas trauke. Pavartytumet vietines reiksmes leidinius (nesvarbu: lietuviskus, kazakiskus ar indiskus), dar ne tokio marazmo rastumet.
Atsakyti
QUOTE(Rituska @ 2007 04 01, 13:08)
kaip tik labai idemiai wink.gif
ka vaikui prasidedavo trukuliai jus gerdavot relaniuma ? ar svirksdavot?

kai nespedavau duoti Relaniumo sirupeli tai tada svirksdavau Dasepam. bet siaip jei duodavau sirupeli, tai traukuliuku ir nebudavo. taip puse metu pratempem be ju.
Atsakyti
Green.apple, o kiek vaiku jus turit?
Atsakyti
QUOTE(Rituska @ 2007 04 02, 16:57)
Green.apple, o kiek vaiku jus turit?

dabar neturime nei vieno unsure.gif bet geguzes menesi laukem seimos pagausejimo nestuke.gif mirksiukas.gif iki to laiko ir noriu galutinai apsispresti su tais skiepais. g.gif skiepyti vaikuti ar ne? daugiau linkusi-neskiepyti, nes as pati alergiska(dulkes,pelesiai ir katinai),vyras irgi alergiskas-senlige, na ir plius ta skaudzioji patirtis verysad.gif
bet jei ir pakeisiu nuomone,tikrai skiepysiu vaikuti ne anksciau 2 metuku...
Atsakyti
QUOTE(Green.apple @ 2007 04 02, 15:24)
dabar neturime nei vieno  unsure.gif bet geguzes menesi laukem seimos pagausejimo  nestuke.gif  mirksiukas.gif iki to laiko ir noriu galutinai apsispresti su tais skiepais.  g.gif skiepyti vaikuti ar ne? daugiau linkusi-neskiepyti, nes as pati alergiska(dulkes,pelesiai ir katinai),vyras irgi alergiskas-senlige, na ir plius ta skaudzioji patirtis  verysad.gif
bet jei ir pakeisiu nuomone,tikrai skiepysiu vaikuti ne anksciau 2 metuku...

Perskaiciau visa tema ir labai Jus uzjauciu Green Apple. As po tokios skaudzios patirties net negalvociau: skiepyti ar ne. Mano sprendimas butu neskiepyti. As sia tema pradejau dometis gimus suneliui. Jam jau tuoj metukai ir mes jo nuo nieko neskiepijom. Apsispresti man padejo daug kas: daug domejausi, skaiciau, buvau dviejuose skiepu forumuose, rasiau mamoms, kurios neskiepijo vaiku. Ypac dekui delfinui:) Aisku, net dabar negaliu taip gerai atremti mokyklines medicinos gydytoju argumentu uz skiepus, bet dabar mano baime skiepyti daug didesne uz baime uzsikreti tom visom ligom, nuo kuriu skiepijama. Man sunkiausia budavo kiekviena karta diskutuoti su pediatre kodel as neskiepiju. Praktiskai tai buvo ne diskusija, o tik puolimas ir grasinimai, kad vaikas susirgs:) Susiradau kita vaiku gydytoja, homeopata beje ir esu iki siol labai patenkinta. Mano sunus praktiskai niekuo rimtai dar nesirgo.
Atsakyti
QUOTE(Ievuzhe @ 2007 04 06, 12:36)
rasiau mamoms, kurios neskiepijo vaiku. Ypac dekui delfinui:)

4u.gif Su laiku tas įsitikinimas dėl (ne)vakcinavimo iš viso tvirtėja, bent jau man smile.gif. Ypač paskaičius oficialiosios pusės primygtinus aiškinimus, kokie mirtinai pavojingi vaikams vėjaraupiai, rotavirusas ir panašios ligos smile.gif.

Aukit ir toliau sveiki 4u.gif.
Atsakyti
Mergaites, aciu jums visiems uz palaikyma... as dabar verkiu ir negaliu sustot...... nes yra zmoniu, kurie manim nepatykejo, kurie galvoja, kad visa ta istorija issigalvojau kad jus isgasdinciau.... ar jus galetumete issigalvoti savo vaikelio mirties istorija?...... rytoj Velykos, o praeitais metais antra Velyku diena mes praradom musu Aleksandrocka ir daugiau niekada nesusitiksim....... liko tik nuotraukos............. mergaites mielos, saugokyt savo vaikelius!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Green.apple @ 2007 04 07, 10:51)
Mergaites, aciu jums visiems uz palaikyma... as dabar verkiu ir negaliu sustot......  nes yra zmoniu, kurie manim nepatykejo, kurie galvoja, kad visa ta istorija issigalvojau kad jus isgasdinciau.... ar jus galetumete issigalvoti savo vaikelio mirties istorija?...... rytoj Velykos, o praeitais metais antra Velyku diena mes praradom musu Aleksandrocka ir daugiau niekada nesusitiksim....... liko tik nuotraukos.............  mergaites mielos, saugokyt savo vaikelius!!!!!!!!

console.gif Skaudi labai Tavo istorija... Dukrytės niekas nebepakeis, bet Tu jau visai greit turėsi kitą mažuliuką ir bus kažkiek smagiau wub.gif. Norisi tikėti, kad Tavo istorija padės kam nors susimąstyti, galbūt nustoti aklai tikėti medikų žodžiais, pasiiešokti daugiau informacijos. Reikia tokių gyvų istorijų ir labai Tau ačiū, kad ją papasakojai 4u.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinas: 07 balandžio 2007 - 21:18
Ir man labai tikroviska tavo istorija, Green Apple. Nors as ne medike ir dar daug man ziniu truksta apie skiepus, bet vistiek manau, kad cia buvo kalti skiepai..... Kai nutariau neskiepyti savo sunaus, tik tada bekalbedama su mama suzinojau, kad man skiepai buvo atideti, t.y. paskiepijo vistiek, bet daug veliau. Gydytojai patys atidejo, nes buvau alergiska kiausinio baltymui. Po pirmuju skiepu reakcija buvo ne kokia ir iki metuku manes niekas nebeskiepijo, neleido:). Bet kadangi mano mama galvojo, kad tik skiepai apsaugo, vos gydytojams davus leidima skiepyti, paskiepijo..... Kaip dabar prisimenu, alergija lydejo mane visa vaikyste, negalejau lankyti baseino, negalejau valgyti daug dalyku. Veliau isaugau,liko tik keletas produktu, kurie alergizuoja, bet dabar saves paklausiu: o kaip butu buve, jei mama butu isvis nebeskiepijusi. Gal vaikyste butu buvusi lengvesne. Bet mano mamai atrodo, kad taip geriausia man. Ir jos nei kiek nekaltinu, nes kiekviena mama daro taip, kaip jai atrodo geriausia.
Nors ir as pati iki sunaus gimimo tvirtai buvau isitikinus skiepu nauda:) Ir tik pradejusi dometis atkasiau dar viena "idomu" dalyka: kai pries tris metus pasiskiepijau nuo erkinio encefalito, nes masiskai buvo skiepijami visi firmos darbuotojai ir dar nemokamai ar su nuolaida:))))), man ta pati pavasari atsirado sienlige! Iki siol to niekaip nesusiejau, nes minties tokios nebuvo kaltinti skiepa. O va visai neseniai mano seimos gydytoja, kuri beje skiepu salininke man pasake: taip, cia tikrai gali buti nuo skiepo, nes daug kam taip buna, erkinio encefalito skiepas labai stiprus...... tai va toki eksperimenta pasidariau su savimi ir dabar patikekit koki "malonuma" kiekvienais metais apturiu..... Niekam nelinkiu sienliges, tai taip sugadina pavasario grozi. Aisku, kad gal ji ir ne nuo skiepu, bet ji mane aplanke butent po pirmo skiepo. Iki tol niekada nebuvo man pasireskusi sienlige. Antra skiepa kazhkaip praleidau, nes isvaziavau i komandiruote. Ir dabar del to labai dziaugiuosi:)

geru visoms Velyku!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievuzhe: 07 balandžio 2007 - 21:55