Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepyti vaikai

QUOTE(balta @ 2007 03 30, 12:59)
Putlute,

čia interviu su buvusiu skiepų gamintoju vokiečių kalba: Impfindustrie: Ein Insider packt aus

anglų kalba originalą galima susirasti - Vaccine Dangers and Vested Interests. parašyta žurnalisto John Rappoport

o jis uz ar pries skiepus? ax.gif ar verta ten skaityt blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Putlutė: 30 kovo 2007 - 12:03
O jus nepagalvojot kas gali būti jei mes visos atsisakysim skiepyti savo vaikus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(demo @ 2007 03 30, 13:03)
O jus nepagalvojot kas gali būti jei mes visos atsisakysim skiepyti savo vaikus? unsure.gif

tada kazkas labai smarkiai bankrutuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 03 30, 12:16)
gal tu zinai koki straipsneli anglu ar vokieciu kalba,as rusiskai skaityti nemoku,o taip idomu ka ten raso ax.gif

sorry,nezinau, unsure.gif bet as galiu tau daug maz isversti ir issiusti i e-maila mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Putlutė @ 2007 03 30, 13:04)
tada kazkas labai smarkiai bankrutuos lotuliukas.gif

sutinku!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(demo @ 2007 03 30, 13:03)

demo,paskaityk mano ankstesne nuoroda (tik rusu k.) ka [B]jau darosi [/B] su musu vaikais...
Atsakyti
[quote=Green.apple,2007 03 30, 13:09]
sorry,nezinau, unsure.gif bet as galiu tau daug maz isversti ir issiusti i e-maila mirksiukas.gif
Papildyta:
sutinku!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

na,nenoriu taves uzkrauti papildomais vertimais.ka jau padarysi,kad nemoku rusiksai blush2.gif
Atsakyti
Mano mažius skiepytas ir dabar gal norėčiau ji paskiepyti nuo vėjaraupių.Nes kai mačiau draugės vaiką tai man baisu pasidarė,jis gulėjo reanimacijoji,aišku tai buna labai retai,bet mes iki metu tiek prikankinom vaiką. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 03 30, 13:13)
na,nenoriu taves uzkrauti papildomais vertimais.ka jau padarysi,kad nemoku rusiksai blush2.gif

siap man nesunku, vistiek db iki gimdymo ner ka veikt mirksiukas.gif 4u.gif tik tavo anketoj nenurodytas e-mail g.gif
Atsakyti
Nemanau kad kažkas bankrutuos,gal tiesiog tos ligos nebebus tokios retos?Bet tai tik mano nuomone ir nieko neskatinu jos laikytis nono.gif Jūsu teisė rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Green.apple @ 2007 03 30, 13:18)
siap man nesunku, vistiek db iki gimdymo ner ka veikt  mirksiukas.gif  4u.gif tik tavo anketoj nenurodytas e-mail g.gif

na tada butu labai malonu 4u.gif mano e-mailas: _ausrine_@one.lt
ir neskubek,kai rasi laiko parasyk tongue.gif
P.S.gal zinai ko laukies? wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 03 30, 13:02)
o jis uz ar pries skiepus? ax.gif ar verta ten skaityt blush2.gif  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras posakis
nes jei uz tada neskaitysim, VO TAIP MES PRIIMAM APGALVOTA SPREDIMA iverinus visu faktus.
man nebelieka ka pridurt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rituska: 30 kovo 2007 - 12:34
QUOTE(Rituska @ 2007 03 30, 13:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  geras posakis
nes jei uz tada neskaitysim, VO TAIP MES PRIIMAM APGALVOTA SPREDIMA iverinus visu faktus.
man nebelieka pridurt.

cia visai ne del to,tiesiog as dabar kai auginu vaika man mazai laiko lieka verstis tekstus is vok. kalbos rolleyes.gif beto seip ar taip esu apsisprendus,o tu visus tik puoli,kas yra pries skiepyjima blink.gif
Atsakyti
nepuolu, sorry jei taip skamba...tik labai emocionali esu wink.gif
as dar karta pasikartoju as nesu pries skiepus, as esu uz tokia apsispredimo sistema: " as jau apsisprendziau, daba reikia ieskoti informacijos savo tikejimui patvirtini" ir cia nesvarbu ar cia uz ar pries skiepus apsisprenzdia
Atsakyti