QUOTE(Rituska @ 2007 03 28, 15:04)
galiu pokomentuoti? man toks itarimas kad sia info vel is www.vaikas.lt paimta
ka reiskia susideda is formaldehydo ir antibiotiku? toks ispudis kad apart didziuliu formaldehydo is antibiotiku doziu ten daugiau nekoi nera.
istiruju viskas ne taip: cituoju is amerikietiskos IPOL instrukcijos : ""Also present... maximum of 0.02% of formaldehyde per dose as preservatives." Tai yra kiekis ant tiek mazas kad iki toksinio poveikio jam labai toli. nauda situo atveju yra didesne negu rizika. Tai pat noriu pazymeti kad formaldehydas yra musu organizme pastoviai nes tai yra vienas is biocheminu reakciju kurie vyksta musu organizme padariniu. Ir jo kiekis zymiai didesnis negu tas kuris yra vakcinoje. manyciau kad tikslas yra isgasdinti skaitytojus zodziu "formaldehydas" ir nesigylinti toliau.
žmogaus embriono lasteles vakcinų galybai
nenaudojami.. Vakciniai virusi yra auginami ant lastelines linijos, kuri buvo gauta is plauciu embriono abortuoto del med.priezasciu 1960 metais ir nuo to laiko lastels dauginasi megintuveliuose patys ir tai visai kas kita negu zmogaus embrionas.
tas pats kaip ir virsuj, panaudojo inskto lasteles, in augina
IN VERO. jos yra priziurimos ir auginamos taip kaip reglamentoja PSO, vyskta pastovi kontrole.
del antibiotiku is tos pacios instrukcijos: "Neomycin, streptomycin and polymyxin B are used in vaccine production, and although
purification procedures eliminate measurable amounts, less than 5 ng neomycin, 200 ng streptomycin and 25 ng polymyxin B per dose may still be present." Vakcina yra valoma ir ta kieki kuris visdelto lieka ismatuoti yra beveik neimanoma nes NG - yra NANOGRAMAI. ir ar galima paliginti tas mazas dozes antibiotiku ir formaldehydo ir poliomielita. ar del ju reiktu nutraukti polio vakcinacija visoje salyje?
matai,as nzn ka tie visi terminai reiskia,bet vien "uzauginta ant abortuoto vaiko lasteliu" vakcina man kraupiai skamba
nesu nei kokia medike ar didele protinguole,tiesiog mama,ir dabar su vyru sprendziam skiepyti vaika ar ne.tiesa pasakius labiau linkstu link neigiamo atsakymo
na,o butent atsakymas apie Poliomelita buvo is psl vaikas.lt,bet tikrai neapsiriboju vien sia informacija
P.S.o tu savo vaika skiepyjai?kodel taip arsciai gini skiepus?
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2007 03 28, 15:22)
*Niekas, nei mes nei bet kuris gydytojas neprisiims tokios atsakomybes
,- skiepyt ar ne turi apsisprest pati (drauge su kudikio tevu).
Beje, mano kelyje nepasitaike nei vienes homeopatas, kuris butu pasakes,- neskiepyk Visi jie primena,kad uz vaiko sveikata ir gerove atsakingi tevai, o jie tik gali suteikti norima informacija. Mano asmenine nuomone, jei jau pradejai skiepyt nuo kazkurios ligos ir neatsirado jokiu komplikaciju, tai geriau uzbaigti darba ir suformuot imuniteta tai ligai iki galo, o ne blashkytis. Tik va nesupratau kaip tie narkomanai ir prostitutes uzhkrestu ta kudiki
**tikrai nepades, nes info cia artima nuliui. Konsultavausi sita tema ne su vienu gydytoju ir epidemiologu LT ir ne LT, bet apie pacia liga (rizikos grupes (ypac domina amzius), ligos sunkuma, komplikacijas, etc) yra zinoma tikrai mazai, kadangi ja praktiskai nesergama, isskyrus epideminius protrukius kokioj, tarkim, indijoj kur ji paliecia tik labai mazus vaikus.
Rituska,- respect miela diskutuoti su zmogum, kuris zino apie ka sneka
as ir nesitikejau,kad kazkas man pasakys skiepyt vaika ar ne
tiesiog gal kas zn koki internetini puslapi,kur butu kokios informacijos apie skiepus?
P.S.seip as linkusi neskiepyti,bet is tiesu labai blaskausi...kazkaip sunku apsispresti,o dar kai nera vieningos nuomones skiepai-gerai ar blogai,tai isvis sakes
Papildyta:
QUOTE(delfinas @ 2007 03 28, 21:17)
O tai ko čia taip tai vienai vakcinai suteikti privilegijų, jeigu esi prieš visus skiepijimus?
Įdomu tiesiog
. Aš asmeniškai neskiepyčiau toliau po tos vienos dozės, nes manęs šiuo atveju dar neįtikino teorija, kad reikia jų visų, jeigu jau viena sušvirkšta
.
Man, sakykim, atopinis dermatitas (ir dar toks stiprus) būtų labai rimta priežastis jokių vakcinų toliau netęsti - jeigu jau tokia reakcija į vieną, galbūt organizmas tiesiog nori parodyti, kad negalima jo toliau nuodyti, nes bus dar blogiau?
na as esu pries visas vakcinas,bet daktare kazkaip labai prase bent nuo Hepatito b paskiepyti,o jau visos kitos tipo netokios sunkiai persergamos ir pan.tai siuo metu su vyru rimtai susimastem,nors vis delto lieku prie nuomones-neskiepyti
o tavo vaikutis skiepytas??
Graži mergina - papuošalas,gera žmona - turtas.