O musu istorija buvo tokia...
Kai gime musu mergyte ja paskeipijo pirma syki gimdymo namuose....po to pagal "programa"....tik pamenu kad po paskutinio skiepo mazoji labai sunkiai apsirgo,kad net teko pabuvoti ligonineje.... baisu net prisiminti... nuo to laiko as atsisakiau visu skiepu....ir tai turejom padaryti rastiskai savo poliklinikoje....zodziu daktarai buvo "pasiurpe"...kokia as "bloga motina"ir nesirupinu vaiko sveikata....bet man ju nuomone nerupejo ir vsio.. na o finalas toks,kad vistiek teko skiepintis ,nes reikejo isvykti i JAV....jeigu ne isvykimas, butume nesiskiepije ligi siol... tai tiek,bet as irgi pries skiepus
QUOTE(uups @ 2007 02 17, 02:12)
idomu noreciau paziuret... jei zmogus per 90 min kardinaliai pakeicia nuomone, itariu, informacija buvo labai vienpusishka ir tendencinga ir kas yra tie, kurie mus 'letai nuodija'?
filmas 1.34 GB, ar torrentais mokat naudotis?
letai nuodija - valstybė. Daktarai vykdo ministru nurodymus, ministrai farmacininku nurodymus, nes tai pinigai.
Informacija labai vienpusishka ir tendencinga - taip ir mano vyras po filmo ilgai negalėjo patikėti. Pradėjom žiūrėti internete. Visur kur skiepas gerai - firma gaminanti ar daranti skiepus. Visa kita blogai
QUOTE(niruta @ 2007 02 17, 09:46)
filmas 1.34 GB, ar torrentais mokat naudotis?
Acha, naudojames, noriu ir as pasisiurpinti, idėk nuorodą kur torrentą dedi
Ir as noreciau labai to filmuko apie skiepus... ... buciau labai dekinga jei butu galima gauti...
QUOTE(niruta @ 2007 02 16, 18:58)
Šiandien pažiūrėjau filma apie skiepus, rusiška. Jei ka sudomins rašikyte į 61610976@omnitel.lt (dar filmo autorė yra www.gazeta.ru)
Baisu. Mus lėtai nuodija. Tiems kurie už skiepus - jūs galvojat apie 1-2 metų etapa, kad skiepas gerai. Tai Jūsų esminė klaida. Reikia apžvelgti prieš tai istorija ir numatyti ateitį. Sunku paaiškinti 90 minučių dokumentinį filmą. AŠ NUO ŠIOS DIENOS SAVO DUKRAI NEI VIENO SKIEPO. Visiems pažistamems ši filmą dalinsiu nemokamai. Gal supras nuo ko jie serga ar pradėjo sirgti. Draugė prieš 3 mėn nuo gripo skiepijasi - rezultatas sirgo 30 dienų su 37.5 temperaturą dabar su inkstais ligoninėja.
Taigi nuo šios dienos gailiuosi dėl ankstesniu skiepu ir kitu nebus.
Baisu. Mus lėtai nuodija. Tiems kurie už skiepus - jūs galvojat apie 1-2 metų etapa, kad skiepas gerai. Tai Jūsų esminė klaida. Reikia apžvelgti prieš tai istorija ir numatyti ateitį. Sunku paaiškinti 90 minučių dokumentinį filmą. AŠ NUO ŠIOS DIENOS SAVO DUKRAI NEI VIENO SKIEPO. Visiems pažistamems ši filmą dalinsiu nemokamai. Gal supras nuo ko jie serga ar pradėjo sirgti. Draugė prieš 3 mėn nuo gripo skiepijasi - rezultatas sirgo 30 dienų su 37.5 temperaturą dabar su inkstais ligoninėja.
Taigi nuo šios dienos gailiuosi dėl ankstesniu skiepu ir kitu nebus.
O kaip tu gali buti tikra, kad tame filme viskas tiesa Viso pasaulio daktaria (dauguma, tai tikrai) pasisako uz skiepus. Nori pasakyti, kad jie visi papirkti Abejoju Juk skiepu pagalba isnyko kai kurios sunkios ligos ir tt... As uz skiepus
QUOTE(Titia @ 2007 02 18, 04:13)
O kaip tu gali buti tikra, kad tame filme viskas tiesa Viso pasaulio daktaria (dauguma, tai tikrai) pasisako uz skiepus. Nori pasakyti, kad jie visi papirkti Abejoju Juk skiepu pagalba isnyko kai kurios sunkios ligos ir tt... As uz skiepus
yra toks dalykas kaip populiacijos apsauga... ir nebutinai ji naudinga vienam tos populiacijos indivdui. Yra daugybe gydytoju ir mokslininku, kurie pasisako priesh skiepus. Pasidomek truputeli, nes kaip nera absoliutaus blogio, taip nera ir absoliutaus gerio
Reikia ieiti į http://megashara.com, prisiregistrotis, surasti dokumentini filma "privivki" , atsiusti pas save su uTorrent 1.6 programos pagalba (www.utorrent.com, nemokama).
QUOTE(uups @ 2007 02 18, 04:46)
yra toks dalykas kaip populiacijos apsauga... ir nebutinai ji naudinga vienam tos populiacijos indivdui. Yra daugybe gydytoju ir mokslininku, kurie pasisako priesh skiepus. Pasidomek truputeli, nes kaip nera absoliutaus blogio, taip nera ir absoliutaus gerio
Domejausi ir nemazai Bet vistiek likau nuomones, kad reikia skiepytis
mes dar neskiepyti,bet ne savo noru
niruta, jeigu jus tokia "apsviesta" gal galite papasakoti trumpai apie filma?
jeigu filmas apie mokslinius tyriumus, mielai paziuresiu
o jei dar vienas "siabiakas" apie kelis komlikaciju atvejus - dekui, bet ne...tie kurie kuria siuos filmus irgi turi materialines naudos, jie siulo altenatyva - homeopatija. arba irgi nori pasipelnyti. ir as kitoj temoj jau rasiau apie gydytoja, kuris sufabrikavo tyrimu rezultatus ir uz tai gavo didziule kompensacija
tam kas skaito angliskai : http://briandeer.com...cet-summary.htm
puslapis nieko bendro su farmaceutais neturi jei ka
jeigu filmas apie mokslinius tyriumus, mielai paziuresiu
o jei dar vienas "siabiakas" apie kelis komlikaciju atvejus - dekui, bet ne...tie kurie kuria siuos filmus irgi turi materialines naudos, jie siulo altenatyva - homeopatija. arba irgi nori pasipelnyti. ir as kitoj temoj jau rasiau apie gydytoja, kuris sufabrikavo tyrimu rezultatus ir uz tai gavo didziule kompensacija
tam kas skaito angliskai : http://briandeer.com...cet-summary.htm
puslapis nieko bendro su farmaceutais neturi jei ka
QUOTE(Merlote @ 2005 06 12, 20:07)
Del hepatito B. O jeigu neskiepytą vaiką operuotų chirurgas, sergantis hepatitu B, ar vistiek nebijotumet kad vaikelis uzsikrestų? Kažin kokia tikimybė?
Man neįtikinamai skamba žodžiai, kad hepatitu B galima užsikrėsti tik per seksą ar dirbant gelbėtoju, policininku ar skutantis svetimu peiliuku ar kitu būdų, ką paprastai daro suaugę žmonės.
Man neįtikinamai skamba žodžiai, kad hepatitu B galima užsikrėsti tik per seksą ar dirbant gelbėtoju, policininku ar skutantis svetimu peiliuku ar kitu būdų, ką paprastai daro suaugę žmonės.
Vis viena, prieš dukters akių operaciją gavau pasirašyt, kad ,,suprantu ir suvokiu, kad operacijos metu vaikas gali būti užkrėstas AIDS, ŽIV, hepatitu ir dar visa krūva kažkokių bacilų, kurių pavadinimų jau ir nebepamenu ". Taip kad, mano nuomone, vis tiek visko neišvengsi - kad ir to AIDS - no jo gi skiepų nėr
O dėl vakcinų apsauginio poveikio tai mano požiūris skeptiškas vien jau dėl to, kad pati, nors ir buvau skiepyta nuo kokliušo, sirgau juo labai sunkia forma 4 metų amžiaus.