Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų albumas (su muzika)

Tebunie paaiškinsiu aš nes turiu tokį principą gyvenime vieni kitiem padekim ir visiems bus lengviau
1.www.foto.radikal.ru
2.tada spaudi Browsee
3.atrandi norimą nuotrauką.
4.ikeli
5.spaudi zagruzyt
6.kai pasikrauna paspaudi antrą nuorodą(eilute su skaičiukais ir raidytėm)nukopijuoji
7.ir perkeli į savo zinutę ir viskas sekmės

Atsakyti
Iškart atsiprašau, jei tokia tema buvo. Tačiau nežinau, ko užklausti paieškoje. Na bandysiu suformuluoti ką noriu sužinoti. Norėčiau į kompaktinį diską įsirašyti nuotraukas, einančias kaip skaidrės kartu su muzika. Nežinau ar kas suprato ką noriu pasakyti.
Na kaip čia http://youtube.com/watch?v=mxbhuIJxAmU
Jei kas išsamiai paaiškintų, būčiau dėkinga. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laiva @ 2004 01 06, 13:39)
Aš tai va tokią programėlę gavau su fotoaparatu. Iš čia ją galima atsisiųst nemokamai:
PhotoRecord Gold
Man visai patinka,  o ir visokiausių pagražinimų pilna wink.gif

O gal galėtumėt atnaujinti nuorodą? 4u.gif
Atsakyti
Na manau, visvien teks kažkiek prirašyti šią temą g.gif ax.gif
O apie internetinius fotoalbumus dar čia galima pasižiūrėti
Atsakyti
QUOTE(laiva @ 2004 01 06, 13:39)
Aš tai va tokią programėlę gavau su fotoaparatu. Iš čia ją galima atsisiųst nemokamai:
PhotoRecord Gold
Man visai patinka,  o ir visokiausių pagražinimų pilna wink.gif

neatidaro tinklapio gal per nauja nuoroda i,esk? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,
turiu vieną problemą - niekaip neišeina pasidaryt savo nuotraukų demonstravimo su muzika, kurį galėčiau pasiųsti draugams el. paštu. Tai yra, pasidaryt aš jų kaip ir moku, bet turbūt netaisyklingai kažką darau, nes gaunasi labai didelė apimtis ir tada jau paštas "nepaveža". Žinau, kad tikrai galima kažkaip pasidaryti tai, prašau padėkite, kas tai padaryti sugebate, būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rgricikes @ 2008 08 22, 20:32)
Sveiki,
turiu vieną problemą - niekaip neišeina pasidaryt savo nuotraukų demonstravimo su muzika, kurį galėčiau pasiųsti draugams el. paštu. Tai yra, pasidaryt aš jų kaip ir moku, bet turbūt netaisyklingai kažką darau, nes gaunasi labai didelė apimtis ir tada jau paštas "nepaveža". Žinau, kad tikrai galima kažkaip pasidaryti tai, prašau padėkite, kas tai padaryti sugebate, būčiau labai dėkinga  4u.gif

As irgi noreciau ismokt,bet niekas nesidalina info verysad.gif
Atsakyti
SOS! Kaip padaryti, kad muzika grotų ir kituose kompiuteriuse. padariau nuotraukų pristatymą su muzika, bet groja tik mano kompiuteryje. Po to konvertavau iš mp3 į wav vistiek tas pats... Padėkit, žmonės gerieji...
Atsakyti
jei galima noreciau pasisiulyti kad gaminu filmukus sventinius ar nebutinai,galima su muzika,jei kam prireiktu,kreipkites smile.gif
Atsakyti
instaliuojant windausus, įsiinstaliuoja tokia programa windows movie maker ax.gif jos pagalba labai lengvai susitvarkysit foto su muzika, žodžiais mirksiukas.gif kaip naudotis šia programa yra atskira tema SM mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2009 08 31, 11:18)
instaliuojant windausus, įsiinstaliuoja tokia programa windows movie maker ax.gif jos pagalba labai lengvai susitvarkysit foto su muzika, žodžiais mirksiukas.gif kaip naudotis šia programa yra atskira tema SM mirksiukas.gif

o kaip suzinoti kad turi sia programa g.gif
Atsakyti
QUOTE(grazke7 @ 2009 08 31, 13:26)
o kaip suzinoti kad turi sia programa g.gif

paprastai , eikite per 'ieška' pasirinkite 'visų failų ir aplankalų' ir įrašykit 'windows movie maker' , turėtu atrast. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti