Power point programoje ant skaidriu parinkau melodija is savo kompiuterio. Sia sukurta prezentacija issiunciau draugei,bet ji sia prezentacija gavo be melodijos.Nors pas mane prezentacija grojo.Ka reikia daryti,kad ir kitas gautu su melodija????Busiu labai dekinga uz suteikta informacija.
Va sitas klausimas ir mane domina... Dariau Kaledini sveikinima is Power Pointo ir bandziau prikabinti muzikyte. Pas mane kompe grojo, bet pernesus ant kito - ne. Kodel?
Labas visoms gal kuri žinot ar mokat kaip susikurti albumuką nuotraukyčių,kaip bendraamžiuose 2006 gegužės vaikučiai.Dėkui būtų didelis.
Šitoj tada gal geriau temoj prašysiu pagalbos, nes ta kita tai jau perpildyta ir nežinau ar ten kas atsilieps. Su muzikos nuorodom jau viską išmokau, o štai nuotraukų įkelt ir nemoku. Kokiu būdu į rašomą žinutę patalpint bet kokią nuotrauką ir kad ją rodytų, o ne kad jos vietoj rodytų kryžiukus. Padėkit, kas galit
QUOTE(Mona187 @ 2007 08 17, 02:37)
Šitoj tada gal geriau temoj prašysiu pagalbos, nes ta kita tai jau perpildyta ir nežinau ar ten kas atsilieps. Su muzikos nuorodom jau viską išmokau, o štai nuotraukų įkelt ir nemoku. Kokiu būdu į rašomą žinutę patalpint bet kokią nuotrauką ir kad ją rodytų, o ne kad jos vietoj rodytų kryžiukus. Padėkit, kas galit
paskaityk čia
O aš visai nemoku skenuoti Na suprantu, kur dėti tą objektą, kurį noriu nuskenuot, bet daugiau nieko nežinau absoliučiai. Kaip čia ką daryti? Su kokia programa reikia valdyti nuskenuotus dokumentus? Išsamiai man prašau, nes jau net baisu kokia aš nemokša šiuose dalykuose Iš anksto dėkoju už suteiktą informaciją
QUOTE(Mona187 @ 2007 08 17, 13:26)
O aš visai nemoku skenuoti Na suprantu, kur dėti tą objektą, kurį noriu nuskenuot, bet daugiau nieko nežinau absoliučiai. Kaip čia ką daryti? Su kokia programa reikia valdyti nuskenuotus dokumentus? Išsamiai man prašau, nes jau net baisu kokia aš nemokša šiuose dalykuose Iš anksto dėkoju už suteiktą informaciją
Nu ***** tu *****, jau tiek kartų buvo aptartas šitas dalykas, gerai zuasta nurodė - prašom į DUK eit pasiskaityt. O jums dar "prašom man išsamiai"
Jau ir albumo temoj viršuj apie tai kalbėta.... ir tame DUK, ir jau po tiek kartų aiškinta.... ech.
QUOTE(Makalius @ 2007 08 17, 13:31)
Nu ***** tu *****, jau tiek kartų buvo aptartas šitas dalykas, gerai zuasta nurodė - prašom į DUK eit pasiskaityt. O jums dar "prašom man išsamiai"
Jau ir albumo temoj viršuj apie tai kalbėta.... ir tame DUK, ir jau po tiek kartų aiškinta.... ech.
Kam ieškot, jei bus kas paaiškina ir taip
QUOTE(zuasta @ 2007 08 17, 14:30)
Kam ieškot, jei bus kas paaiškina ir taip
Va va...o šįkart jau nebeaiškinsiu, jau labai daug priaiškinau kitur....
QUOTE(Makalius @ 2007 08 17, 14:41)
Va va...o šįkart jau nebeaiškinsiu, jau labai daug priaiškinau kitur....
Gerai gerai, jei jau taip sakot, kad yra paaiškinta kitose temose nuo A iki Z apie skenavimą, tai pasiieškosiu Man tik reikėjo "užvedimo ant kelio" Dėkui
QUOTE(Mona187 @ 2007 08 17, 15:14)
Gerai gerai, jei jau taip sakot, kad yra paaiškinta kitose temose nuo A iki Z apie skenavimą, tai pasiieškosiu Man tik reikėjo "užvedimo ant kelio" Dėkui
Apie kokį dar skenavimą? Juk klausėt apie nuotraukų įkėlimą į forumą iš kompo