QUOTE (laiva @ 2004 01 06, 12:39) |
Aš tai va tokią programėlę gavau su fotoaparatu. Iš čia ją galima atsisiųst nemokamai: PhotoRecord Gold Man visai patinka, o ir visokiausių pagražinimų pilna |
Labai ačiū Laiva tau už šią programėlę . Bet matyt pavasarį visai galva susisuko .
Gal galit kas pasakyti , kaip įsirašyt po vieną įrėmintą nuotrauką ??? Pirma atrodo gavosi , o dabar niekaip nerandu ką spausti .
QUOTE (Smurka @ 2004 03 20, 18:46) |
Kazkur skaiciau pilna instrukcija, kaip naudotis Photoshop'u. Gal galit imest nuoroda, neberandu pati |
Ziurek temoj "Apie nuotraukas"
QUOTE (Vidulė @ 2004 03 20, 09:48) | ||
Labai ačiū Laiva tau už šią programėlę . Bet matyt pavasarį visai galva susisuko . Gal galit kas pasakyti , kaip įsirašyt po vieną įrėmintą nuotrauką ??? Pirma atrodo gavosi , o dabar niekaip nerandu ką spausti . |
Vidule, tai atsidarai programą, tada atsidarai kokią nori nuotraukėlę, uždedi rėmelius, pasirenki viską ką sau nori ir užseivini taip: FILE - EXPORT ALBUM, ten SAVE YOUR ALBUM AS JPEG IMAGE FILES, tada ten ko prašo viską pasižymi, pasirenki ir viskas išsisaugo kaip viena nuotraukėlė, o ne albumas. Viskas turėtų gautis, jei teisingai supratau tavo klausimą..
QUOTE (laiva @ 2004 03 21, 20:17) | ||||
Vidule, tai atsidarai programą, tada atsidarai kokią nori nuotraukėlę, uždedi rėmelius, pasirenki viską ką sau nori ir užseivini taip: FILE - EXPORT ALBUM, ten SAVE YOUR ALBUM AS JPEG IMAGE FILES, tada ten ko prašo viską pasižymi, pasirenki ir viskas išsisaugo kaip viena nuotraukėlė, o ne albumas. Viskas turėtų gautis, jei teisingai supratau tavo klausimą.. |
Labai labai ačiū . Viskas gavosi .
o sakykit , paskui galima atspausdinti nuotrauka su tuo remeliu?
tap
QUOTE(laiva @ 2004 01 06, 13:39)
Aš tai va tokią programėlę gavau su fotoaparatu. Iš čia ją galima atsisiųst nemokamai:
PhotoRecord Gold
Man visai patinka, o ir visokiausių pagražinimų pilna
PhotoRecord Gold
Man visai patinka, o ir visokiausių pagražinimų pilna
O man jos neatitaro?
QUOTE(vikule @ 2005 11 24, 22:19)
ir man neatidaro
Pabandykit čia, turėtų atsidaryti :
http://www.photoreco...om/v1/home.html
Labai faina programėlė
Pasirodo ta programele aš turiu, ja pirkau kartu su fotiku, tik nemokejau naudotis. Jau kaška supratau, reikis bandyti padirbet.
Tik vienas nesuprantu kaip ta albuma bus galima peržiureti. Kaip ji išsaugai ir nori pažiureti atverčia su visa ta programa. O negalima padaryti taip kad rodytu tik padarytus albumo lapus. Na nežinau kaip paaiškinti, tikiuos supratot apie ka aš
Tik vienas nesuprantu kaip ta albuma bus galima peržiureti. Kaip ji išsaugai ir nori pažiureti atverčia su visa ta programa. O negalima padaryti taip kad rodytu tik padarytus albumo lapus. Na nežinau kaip paaiškinti, tikiuos supratot apie ka aš
QUOTE(laiva @ 2004 01 09, 10:57)
kai jau pasidarai nuotraukytę taip kaip nori, tada keliauji į FILE - EXPORT ALBUM, o ten SAVE YOUR ALBUM AS JPEG IMAGE FILES, tada NEXT, išsisaugo jos pačioj Photorecord direktorijoj. O tada jau iš jos gali persikopijuot į My picutres. Pabandyk
Na niekur nerandu aš to FILE-EXPORT ALBUM.