Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(Abo @ 2007 09 05, 22:50)

Kaip čia Degute keturias nuotraukas indėjai  biggrin.gif

hihihi.gif įdėjau tris. Net galima sakyti, dvi. O kitos dvi buvo tik variacijos. Nes mano varžto kompoziciją sukritikavo. Ale man vistiek tas neteisingas geriau žiūrėjosi. Įdėjus varžtą pašalinau tą mėlyną. Tada Dejavu pareikalavo ją gražinti. Išlyginau ax.gif gražinau. Va taip ir gavosi...
Atsakyti
Sansara.. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 05, 16:35)
Manau kad tikrai geri darbai Pelkėj neužsibūna, anksčiau ir vėliau jie ištempiami į Kūdrą, visgi Pelkėj akivaizdžiai prastesni darbai..
o jau pagalvojau kad kas nors čia pradės aiškint, kaip mes tariamės vienas kitam balsus dėliot    lotuliukas.gif  niekada nedėčiau gerų balų vien tik dėl to kad tą žmogų žinau.. schmoll.gif

Na, kad geri darbai is pelkes i kudra, anksciau ar veliau, isbrenda tas tai tikrai. Bet kartais ir musmiriu prisirenka pries issbrisdami visai nepelnytai doh.gif Na tikrai, atrodo kartais kazkas specialiai musmirina, kad nusodinti g.gif
O siaip as irgi niekad nedeciau gero balo, jei nuotrauka nepatiktu schmoll.gif Jei patinka dedu auksta bala, jei ne isvis nebalsuoju rolleyes.gif

QUOTE(Degutė @ 2007 09 05, 21:57)
Va taip ir gavosi...

Nieko baisaus nematau biggrin.gif drinks_cheers.gif Isvis turetumem ta 3 nuotrauku limita panaikinti g.gif Jei pas zmogu 4-5 puikios idejos ir nuotraukos, kodel neidejus? rolleyes.gif Juk tai tik paskatina ieskoti ir mokytis... ax.gif O po 10- 20 nuotrauku gal turesim proto nekrauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 09 05, 22:57)
hihihi.gif įdėjau tris. Net galima sakyti, dvi. O kitos dvi buvo tik variacijos.
Gudruolė hihihi.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 09 05, 23:43)

Nieko baisaus nematau biggrin.gif  drinks_cheers.gif  Isvis turetumem ta 3 nuotrauku limita panaikinti g.gif  Jei pas zmogu 4-5 puikios idejos ir nuotraukos, kodel neidejus? rolleyes.gif  Juk tai tik paskatina ieskoti ir mokytis... ax.gif O po 10- 20 nuotrauku gal turesim proto nekrauti biggrin.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bite maja pirmai norejau jau parasyti, bet vaikai ramybes nedave, tai nespejau...Nuostabios tavo foto, neturiu jokiu priekabiu thumbup.gif Ypatingai 1,3,4,5,6 thumbup.gif Nu nerealu thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
na tai aks gi laimetojas?? Kieno gi natiurmortas riteriu laiku? Ka sveikinti? smile.gif

p.s. Prasom laimetoja greiciau atsirasti, atsiimti sveikinimus, ir paskelbti nauja tema smile.gif 4u.gif

sutinku su Californiagirl, del nuotrauku limito drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 06 rugsėjo 2007 - 06:40
man atrodo, kad limitas labai gerai. tada atsijoji tik pačias pačiausias, o likusias ir čia galima sudėti ir parodyt idėjas, bandymus ir t.t. g.gif nes ir taip būna kas sudeda prastas ir tas tris, o jei padidinsi limitą, tai dar prastesnių atsiras. iš viso reikia mokėt ir iš kelių gerų foto išrinkti pačią pačiausią. unsure.gif ir daryt geriau 1 kadrą kokybišką, nei 5 vidutinius....
man patinka, kad esu įkišta į 3 foto rėmus unsure.gif nes vienas iš sunkiausių užduočių visiems fotografams būna atrinkti "grūdus nuo pėlų". ir 1-2 kadrus iš padarytų 20-30. manau 3 foto yra pats tas viduriukas blush2.gif
Papildyta:
sveikinimai Elinai su 2 vieta SM konkurse thumbup.gif
ir Vilmka, She ir buuchenpaula su aukštomis vietomis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 09 05, 21:35)
bitemaja, si graži šalis juodkalnija?  bigsmile.gif
pirma patiko mažiausiai, nors atrodo ir gražų vaizdą nori parodyt, bet nuotrauka kažkaip nesižiūri.
trečia irgi nelabai patinka, gal tas šėšėlis trukdo  g.gif
4ta ir paskutinė  thumbup.gif

jo, kur mūsų nauja tema  lotuliukas.gif

Vis dar ta pati Juodkalnija biggrin.gif
Man pačiai labiausiai ir kliūna 1 ir 2 nuotrauka. Gal 1 nuotrauką reikėtų kažkaip kitaip kadruot? Net nežinau. Su debesėliais daugiau turiu nuotraukų. Buvo nerealu, kai įvažiavom į debesis thumbup.gif

Dėkui visoms už komentarus 4u.gif

bet su namų darbais žiūriu, kad entuziasmas dingsta po truputį. Anksčiau jau vakare laimėtojas buvo žinomas, o dabar... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 06 rugsėjo 2007 - 07:16
dejavu 4u.gif sveikinimai kuo nuoširdžiausi su puikia foto thumbup.gif
Atsakyti
Turbut reikia sveikinti Dejavu thumbup.gif

O mano ta nenatiurmortiska nuotrauka blush2.gif Net nepatogu prisipazinti lotuliukas.gif 3-ju daiktu kompozicija biggrin.gif ziauriai laiko pritruko, tai grebiau kas po ranka ir fotkinau be jokio apgalvojimo, taip ir gavosi cool.gif
Bet jei tema pratestumem, tai pasitaisyciau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, tai sveikinimai Dejavu ir laukiam temos 4u.gif 4u.gif

Mano lėlių nuotraukos ax.gif

Sansara, tavo nuotraukos su taure vairiantas Kūdroj man geriau žiūrisi, ir apšvietimas toks gūdesnis..
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 06, 07:27)
Sansara, tavo nuotraukos su taure variantas Kūdroj man geriau žiūrisi, ir apšvietimas toks gūdesnis..

galvojau kurią dėt į ND...žiūrėjau, žiūrėjau (aš pasileidžiu slide show ir žiūriu - kuri labiausiai "kabina") tai dėl šių dviejų dvejojau, tiesiog jaučiau, kad temai "natiurmortas" norisi kad geriau matytųsi ta taurė g.gif nors pačiai tas gūdumas buvo smagesnis, paslaptingesnis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 06 rugsėjo 2007 - 07:33