Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

Iš kur dejavu tokių daiktų gauni doh.gif
O šiaip be galo švari nuotrauka, ne dirbtinė t doh.gif m laikotarpiui, vnz sveikinu, ir keliauju.
Atsakyti
kūdroje tikrai dedamos spec musmirės ir spaudžiama ant 3, nuotraukoms kurios jau būna pakilę iki dienos geriausių, kad numušt reitingus doh.gif kas ilgiau sėdi, pastebi tendencijas tokias negeras....
pirmoms įdėtoms nuotraukoms kažkaip apima nemalonumas, nusivylimas, kai gauni grybų pirmiau nei musmirių, vėliau imi žiūrėt su ironiją į viską. ir tiesiog iš šono stebi musmirių rungtynes su spanguolėmis lotuliukas.gif ir nebeimi į galvą lotuliukas.gif bet tuoj mūsų ten bus tiek, kad galėsim savo kartelinius susitarimus sudarinėt lotuliukas.gif juokauju, aš visada vertinu saviškius SMininkus objektyviai ir kūdroje. jei nuotrauka prasta mano akimis -nebalsuoju visai, bet nededu grybų ir 3jetų... o jei patinka, traukiu kiek galiu aukštyn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 09 05, 12:35)
Iš kur dejavu tokių daiktų gauni  doh.gif
O šiaip be galo švari nuotrauka, ne dirbtinė t doh.gif m laikotarpiui, vnz sveikinu, ir keliauju.

abo, kokių daiktų?

QUOTE(Sansara @ 2007 09 05, 12:38)

taisyklė tokia, kuo daugiau pažįstamų, tuo reitingai aukštesni. Pavieniui sunku prasimušti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 09 05, 12:43)
taisyklė tokia, kuo daugiau pažįstamų, tuo reitingai aukštesni. Pavieniui sunku prasimušti  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
korupcija net forumuose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 05, 11:47)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
korupcija net forumuose  lotuliukas.gif

kaip ir visur - reikia pažinčių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 09 05, 13:07)
kaip ir visur - reikia pažinčių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
is tikruju gaila kad taip yra, kad zmones nesaziningi. Bet manau, cia nieko nepakeisi... schmoll.gif

p.s. Idomu kokia bus kita tema (tyliai vyliuosi, kad ne natiurmortas....... ) ax.gif
Juk visa ziema galesim natiurmortus fotkinti, o dabar kol dar oras nors kazkiek geras, ir saules dar yra, lekiam geriau i kiema. Niu cia mano pasiulymai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 05 rugsėjo 2007 - 12:59
QUOTE(dejavu @ 2007 09 05, 10:43)
taisyklė tokia, kuo daugiau pažįstamų, tuo reitingai aukštesni. Pavieniui sunku prasimušti  blush2.gif

nelabai sutinku. Neturiu Kudroje pazistamu. Pelkeje rinkau musmires ir spanguoles, bet persiritau ir i Kudra, savom jegom. o ir ivertinimus neblogus gaunu - nors kaip ir kuri pastebejot, buna ir 3, kai nuotrauka kesinasi buti tarp geriausiu..
Atsakyti
tai čia kaip ir su darbu: gali ir be pažinčių, tiesiog reikia daug ir gerai dirbti ir užsirekomenduoti pačiam.
geros nuotraukos pelkėje NIEKADA nepaskęsta, kiek pažįstamų grupuočių bebūtų susimokę schmoll.gif jei nuotrauka tikrai yra gera, ją ištrauks, na gal keli grybai bus, bet išlips tikrai. ir vienas trejetas nenumuš nuotraukos iki pelkės vėl. schmoll.gif
o per pažintis iki viršaus irgi neužlipsi, nesurinksi visgi 100 pažįstamų balsų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 05, 14:03)
nelabai sutinku. Neturiu Kudroje pazistamu. Pelkeje rinkau musmires ir spanguoles, bet persiritau ir i Kudra, savom jegom. o ir ivertinimus neblogus gaunu - nors kaip ir kuri pastebejot, buna ir 3, kai nuotrauka kesinasi buti tarp geriausiu..

na aš pažįstamų ten irgi neturiu, persiritau pati. bet vėlgi, neturiu nei vienos foto be minusų...
B tokia jau ta tiesa - pažįstami, draugai vis delto daug lemia (bet kur smile.gif ). Ne visad to objektyvumo būna.

Sansara, aš ne apie pačias geriausias kalbu, bet yra ir tokių, kur nei fokuso, nei kompozicijos, nei kokios idėjos (tokios, kurias dauguma iš mūsų trina iškart) - o ten taškų pririnkus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 05 rugsėjo 2007 - 13:13
Nors siaip kartais buna labai pikta matyti visai nebloga darba Pelkeje ir kokias 5 musmires, bet jokio komentaru uz ka. Tai labiausiai liudina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buuuchepaula: 05 rugsėjo 2007 - 13:11
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 05, 14:03)

Sutinku su jumis, pati tikrai neturiu specialiai pažįstamų, nebent kurie čia iš jūsų už mano balsavot ax.gif geresnės neblogai vertinamos, o kur blogesnė (tarkim ta su mašina, kuri deja, man vis dar patinka lotuliukas.gif ) ta ir mirko pelkėj.. Bet aišku kartais matosi ir tendecija kai kokia... na bet kokiu atveju objektyviai žiūrint, neskaitant vienetų nuotraukų, tai Kūdra tikrai kokybiškai skiriasi nuo pelkės..

Buuchenpaula vis noriu jum pasakyti komplimentų 4u.gif labai man patinka jūsų nuotraukos, vis užeinu pažiūrėti, ar ko naujo neįdėjot ax.gif j/b fotografija mane žavi, gaila neturiu juostinio aparato, labai norėčiau pabandyti.. o apie nuotraukų darymą pačiai tamsiam kambariuky, tai tik svajot galiu rolleyes.gif ech.. gal išsipildys šita mano svajonė kada...
Atsakyti
Ziuriu visai ner tvarkos toj kudroj.... g.gif
manau kudros administratoriai turetu grieztinti taisykles.
Atsakyti