Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(Drumbacele @ 2007 09 04, 14:27)
Astaxa, linkiu kad fotikas gerai dirbtu po remonto  4u.gif
ir lauksim tavo nauju darbu smile.gif

kati parlekiau namo, bet vaiko uzlauzt nepavyksta.. dejaa nebespesiu osbandyt savo natiurmortiniu gebejimu smile.gif

Atsakyti
astaxa - smagu kad jau fotikas veikia thumbup.gif drinks_cheers.gif

o as irgi sikart su nd pasuoju...cia tiek permainu, vaikis i darzeli; as i mokslus...ai tiesa dar turim tokia varliu kolekcija..tai visaip bandziau deliot ir fotkint...nemoku as svaraus fono padaryti...s...gavos...nedejau...geda blush2.gif taisysiuos...einu balsuot smile.gif
Atsakyti
Californiagirl, 4u.gif mirksiukas.gif (čia tau už kūdrą)
Atsakyti
Californiagirl, kokiu objektyvu fotografuota tavo paskutinioji nuotrauka kūdroje, (pavadinimu trys žvaigždutės)? Sigma?
Atsakyti
Na kaip dėkui Dejavu už įdomią temą, beje visai norėčiau ir aš pratęsimo smile.gif jaučiu vėl iš tavęs wink.gif

Vis nesulaukiu objektyvo sad.gif tikiuosi nenusėdo kur nors pašte sad.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 05, 07:05)
Californiagirl4u.gif  mirksiukas.gif (čia tau už kūdrą)

Ner uz ka 4u.gif Kartais atrodo specialiai kazkas grybus meto tikrai gerom, kokybiskom nuotraukom doh.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 09 05, 08:13)
Californiagirl, kokiu objektyvu fotografuota tavo paskutinioji nuotrauka kūdroje, (pavadinimu trys žvaigždutės)? Sigma?

Ne, fotografuota Canon 50mm f1.4 ax.gif Kodel klausi?

Einu miegot biggrin.gif Jauciu jums juokingai skamba tongue.gif Geros dienos visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 05, 09:32)

Ne, fotografuota Canon 50mm f1.4 ax.gif  Kodel klausi?

na vis dar renku informaciją apie objektyvus blush2.gif
patiko nuotrauka, ypač apšvietimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 05, 09:32)
Ner uz ka 4u.gif  Kartais atrodo specialiai kazkas grybus meto tikrai gerom, kokybiskom nuotraukom doh.gif

Va va, kaip pamačiau kad Buuchenpaulos "amos" nuotraukai grybas įmestas doh.gif

Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 09 05, 08:35)
patiko nuotrauka, ypač apšvietimas  4u.gif

Aciu 4u.gif Ten jis traukinyje, tamsu, o apsvietimas per langa ax.gif

Viskas einu miegot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 05, 09:36)
Va va, kaip pamačiau kad Buuchenpaulos "amos" nuotraukai grybas įmestas  doh.gif

nesukit dėl to galvos, labai daug kas ir nuo balsuojančių nuotaikos tą dieną priklauso.
Pvz. vieną savo foto ten buvau įmetus porą kartų - pirmąjį kartą ji buvo surinkusi
<0 balso, antrąjį >30 balsų . Skirtumas didelis, o nuotrauka ta pati doh.gif

ir dar suprantantiems angliškai, tikrai neblogas puslapis yra photosig. Na, jiems reikalinga tik kokybė (netgi be idėjos), bet ten galima gauti labai konkrečių pastabų ir patarimų techniniais klausimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 05 rugsėjo 2007 - 08:47
QUOTE(dejavu @ 2007 09 05, 09:43)
nesukit dėl to galvos, labai daug kas ir nuo balsuojančių nuotaikos tą dieną priklauso.
Pvz. vieną savo foto ten buvau įmetus porą kartų - pirmąjį kartą ji buvo surinkusi
<0 balso, antrąjį >30 balsų . Skirtumas didelis, o nuotrauka ta pati  doh.gif

ir dar suprantantiems angliškai, tikrai neblogas puslapis yra photosig. Na, jiems reikalinga tik kokybė (netgi be idėjos), bet ten galima gauti labai konkrečių pastabų ir patarimų techniniais klausimais.

Tai dar kartą įrodo viso to reikalo subjektyvumą, vienam gerai, kitam blogai, kitam šiaip nuotaika bloga. Man labiausiai patinka čia, tikrai daug iš jūsų mokausi 4u.gif ir klaidas pastebiu tikrai kur kas greičiau nei anksčiau. Kaip ir su šiais ND, jau įkėlus nuotraukas į kompą supratau darytą klaidą - reikėjo siauresnės diafragmos, bet jau tingėjau perdaryt viską blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 05 rugsėjo 2007 - 08:53
QUOTE(dejavu @ 2007 09 05, 09:43)
<0 balso, antrąjį >30 balsų . Skirtumas didelis, o nuotrauka ta pati  doh.gif

ale vis tiek kažkaip suveikia, ypač kai pirmą kartą dedi. aš vakar vakare įdėjau ir bac iškarto dvi musmirės unsure.gif doh.gif

beje, dėkui labai už komentarus ir uogas, merginos mirksiukas.gif išlipau iš pelkės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 05, 09:37)
Aciu 4u.gif  Ten jis traukinyje, tamsu, o apsvietimas per langa ax.gif

labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 05 rugsėjo 2007 - 09:15