Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(Drumbacele @ 2007 09 19, 11:30)
o kaip jus suprantat siu namu darbu tema?
pirmiausia Zuvialia skelbe MAZAS IRDIDELIS (tai kaip suprantu reiskia, kad nuotraukoje turi buti ir mazas IR didelis).

suprantu mažas ir didelis vienoj foto.
mažas triratukas + didelis tėvelis, mažas traukinukas+didelis vaikas, mažas pomidoras+didelis pomidoras... aš taip suprantu šią temą ir mano manymų beveik visos foto atitinka šiuos kriterijus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 09 19, 12:37)
suprantu mažas ir didelis vienoj foto.
mažas triratukas + didelis tėvelis, mažas traukinukas+didelis vaikas, mažas pomidoras+didelis pomidoras... aš taip suprantu šią temą ir mano manymų beveik visos foto atitinka šiuos kriterijus...  g.gif
na taip.... bet juk tema ne MAZAS IR DIDELIS, o MAZAS/DIDELIS blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 19 rugsėjo 2007 - 11:48
QUOTE(Drumbacele @ 2007 09 19, 12:44)
na taip.... bet juk tema ne MAZAS IR DIDELIS, o MAZAS/DIDELIS  blink.gif

Mažas/didelis tai mažas arba didelis? Bet jei nebus šalia su kuo lyginti, tai bus neaišku, ar ojektas mažas, ar didelis. Ar ne taip?
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 09 19, 12:48)
Mažas/didelis tai mažas arba didelis? Bet jei nebus šalia su kuo lyginti, tai bus neaišku, ar ojektas mažas, ar didelis. Ar ne taip?

taip smile.gif
bet manau kad imanoma pavaizduoti maza arba dideli ir be vieno is ju ax.gif

heheee kazkaip cia gaunasi kad visi ne taip tema suprato lotuliukas.gif
arba reik keist ND temos pavadinima blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 19 rugsėjo 2007 - 11:54
QUOTE(Drumbacele @ 2007 09 19, 12:52)
taip smile.gif
bet manau kad imanoma pavaizduoti maza arba dideli ir be vieno is ju  ax.gif

heheee kazkaip cia gaunasi kad visi ne taip tema suprato  lotuliukas.gif
arba reik keist ND temos pavadinima  blink.gif

Na tai pakankamai aiški tema - iš pradžių buvo Didelis ir mažas, bet pamačius Sillwio nuotrauką Zuvialia sugalvojo, kad visai tinka nuotraukoj pavaizduota tiesiog Didelis, ar tiesiog Mažas, tai manė, kad "/" pakeitus žodelį "ir" užduotį padarys platesnę, bet va čia išvartėt, kad nieko neplatesnė.. manau kad visi suprato kaip norėjo suprast, ir bet kokiu atveju ND apie didelius ir mažus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 19, 13:05)
Na tai pakankamai aiški tema - iš pradžių buvo Didelis ir mažas, bet pamačius Sillwio nuotrauką Zuvialia sugalvojo, kad visai tinka nuotraukoj pavaizduota tiesiog Didelis, ar tiesiog Mažas, tai manė, kad "/" pakeitus žodelį "ir" užduotį padarys platesnę, bet va čia išvartėt, kad nieko neplatesnė.. manau kad visi suprato kaip norėjo suprast, ir bet kokiu atveju ND apie didelius ir mažus smile.gif

gal ir nereikejo apie tai uzsiminti, tik atsimenu kad mano nuotraukos buvo aptarinejamos kaip neatspindejusios temos ISTORIJA, nes jos rode dar tik prasidedancia istorija, o ne ta kuri jau ivyko.

o del isvartymo, tai manau kad ''/'' ir reiskia tai apie ka kalbu. Net ir nevartant jo niekaip smile.gif
nieko nenoriu izeisti ar supykdyti, tiesiog jau is pradziu pastebejau kad tema ne taip suprasta... tik maniau kad atsiras kas irgi tai pastebes.... o ir laiko neturejau rasymams ... cia vat ir sugalvojau apie tai uzsiminti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 19 rugsėjo 2007 - 12:18
QUOTE(Drumbacele @ 2007 09 19, 12:15)
o del isvartymo, tai manau kad ''/'' ir reiskia tai apie ka kalbu. Net ir nevartant jo niekaip smile.gif
nieko nenoriu izeisti ar supykdyti, tiesiog jau is pradziu pastebejau kad tema ne taip suprasta... tik maniau kad atsiras kas irgi tai pastebes.... o ir laiko neturejau rasymams ... cia vat ir  sugalvojau apie tai uzsiminti  blink.gif

viskas gerai. kaip kas supranta, taip tas ir daro. jei žuvelia nusprendė, kad gali būt tik didelis, tik mažas, o pirma idėja buvo didelis ir mažas, ir net pakomentuota jos buvo, kad vienoje foto turi būt ir didelis, ir mažas. keli pvz buvo idėti dejavu atrodo senukas su žvirbliuku, mergytė su lėle ir t.t. ir visi sutarė, kad tinka šiai temai.
reiškias galioja abu variantai. ir jei yra tik didelis, bet tas didumas realiai matomas, kaip sillwio raketa... bet čia vis tiek, tu jauti, kad raketa yra didelė palyginus su fotografu smile.gif vis tiek su kažkuo lygini, ar esančiu foto, ar ne mirksiukas.gif
man labiau patinka ir sudėtingesnė idėja atrodo vienoje foto sugretinti šiuos du dalykus, nes tenka palaužyti galvą. o "didelį" iš dangoraižio išspausti nėra sunku, bet vat surasti šalia dar kokią trobelę - čia jau sudėtingiau mirksiukas.gif tiesiog anaip interpretuojama tema verčia labiau palaužyti galvą.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 19 rugsėjo 2007 - 12:58
[COLOR=red]As kas nors man gali atsiusti slaptazodi? [/COLOR]
Atsakyti
Californiafirl - is spalvotu - pirmosios man pacios spalvos patinka. Antroji tokia kiek saltesne. O kalbant apie kompozicijas, pagauta momenta - vis tik pati mieliausia antroji - juodai balta. Ziureciau ir neatsiziureciau.

pasigirsiu truputuka - keliames i nauja buta ir as gavau viena kambari fotografavimui smile.gif Su dideliu langu per visa siena! Tai strykcioju ir laukiu kada gi galesiu fotografuoti. O ir uzsakymus kelis jau turiu. Tai kaip ir turesiu mini studijele (ai nevadinkit pagyru puodu, tik pasidziaugt norejosi smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 19, 13:29)

pasigirsiu truputuka - keliames i nauja buta ir as gavau viena kambari fotografavimui smile.gif Su dideliu langu per visa siena! Tai strykcioju ir laukiu kada gi galesiu fotografuoti. O ir uzsakymus kelis jau turiu. Tai kaip ir turesiu mini studijele (ai nevadinkit pagyru puodu, tik pasidziaugt norejosi smile.gif )

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
duok dieve gerų kadrų tame kambaryje ir kūrybinio įkvėpimo thumbup.gif
ir mums bus kur akis paganyt, jei pasidalinsi rezultatais tongue.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti