Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 03, 17:40)
mirksiukas.gif geros temos, tai ir dirbt norisi biggrin.gif bent jau man..
Aha, man šita patinka, verčia pasukt smegenis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2007 09 03, 16:26)
Turiu biciuli gana garsu fotografa (supermamoj jis MS). Jo patarimas man - visada naudotis tik centriniu fokusavimo tashku ir perkadruoti jei centrines kompozicijos nereikia.

Siaip labai vykes patarimas smile.gif su autofokusu zymiai daugiau problemu, nei su centriniu tasku smile.gif
Atsakyti
totalus nesekmių ruožas man su natiurmortais doh.gif sudaužiau lempą, kurią naudojau šoniniam apšvietimui (ji tokia patogi, prisisega kur nori), apliejau nesugrįžtamai savo popierinį foną, buvau susidėliojus kompoziciją, bet neradau namie prailgintojo su reikiamu kištuku, kad pasijungt lempą, o dar kad nuolat reikia kariaut su zuikiu, dėl kiekvienos detalės... nes jam visko laaabai reikia doh.gif taip sugedo nuotaika, kad buvau jau nutarus nedaryt namų darbų. ale niu tas pareigos jausmas ramybės neduoda, jaučiu ryt pasikeis nuotaika ir kibsiu darban vėl... lotuliukas.gif

o tai apie centrinį tašką kaip jūs kalbat? kai nusistatai vieno centrinio taško fokusavimą ir ant jo veikia autofokusas? ar manual suvedi ant centrinio, o tada viską perkadruoji fiziškai judinant fotiką? g.gif paaiškinkit prašau blush2.gif man su manual sunkoka dar, viskas geriausiai susifokusuoja ant didžiausio atitolinimo, o jei ne - tenka balansuoti tarp kelių milimetrų (ypač makro) ryškumo ir visko likusio neryškaus. trūksta patirites tiesiog doh.gif
Atsakyti
O aš kol kas nedarau nieko (namų darbų), užsikasus ir pan., ale temą vis paskaitinėju, namų darbus pažiūriu. Tai tarp tų "neprisidavusių" mano darbų nėra, tikiuos ims atsirast į rugsėjo pabaigą.
Atsakyti
QUOTE(feliksonas @ 2007 09 03, 16:44)
Siaip labai vykes patarimas smile.gif su autofokusu zymiai daugiau problemu, nei su centriniu tasku smile.gif

bet juk niekas nekalba apie visiska autofokusa, kai fotoaparatas pasirenka fokusavimo taska g.gif as stengiuosi fokusuoti ten, kur reikia. unsure.gif
Atsakyti
pasigirsiu-sendie paskambijo is fuji centro- fotika pataise.. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif net savaite nepraejo is zadetu 3-4 (visagale SM) blush2.gif ryt lekiu is pat ryto pasiimt, tikiuos nenukoses daugiau nei fotikas kainavo doh.gif bet tikriausiai nd nieko nukept nespesiu- o kita savaite-tikrai. jei vel ko nepridirbsiu. blush2.gif
Atsakyti
oi................. man su natiurmortais ne kaip sekasi..... verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
turiu ideja, bet nesiseka igyvendinti. Turiu viska ko reikia, gal net daugiau. O elementariai kompozicijos nesusidelioju.... doh.gif

turbut namu darbu net nekelsiu i fotkes...

p.s. Rytoj pameginsiu dar...

Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 09 03, 19:45)

o tai apie centrinį tašką kaip jūs kalbat? kai nusistatai vieno centrinio taško fokusavimą ir ant jo veikia autofokusas? ar manual suvedi ant centrinio, o tada viską perkadruoji fiziškai judinant fotiką?  g.gif paaiškinkit prašau  blush2.gif man su manual sunkoka dar, viskas geriausiai susifokusuoja ant didžiausio atitolinimo, o jei ne - tenka balansuoti tarp kelių milimetrų (ypač makro) ryškumo ir visko likusio neryškaus. trūksta patirites tiesiog  doh.gif

man irgi paaiskinkit ax.gif
Atsakyti
hi.gif
Netiketai uzklydau i "kudra " ir begalo susizavejau Viktorijos Vaisvilaites darbais.... Nerealus wub.gif wub.gif wub.gif

Kaip noretusi pas tokia meniska siela pasidaryti ir savo seimai nuostabiu foto wub.gif Gal kas turit apie ja daugiau info?? bigsmile.gif Buciau be galo dekinga wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 04 rugsėjo 2007 - 00:00
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 09 04, 00:42)
hi.gif
  Netiketai uzklydau i "kudra " ir begalo susizavejau Viktorijos Vaisvilaites darbais.... Nerealus  wub.gif  wub.gif  wub.gif 

Kaip noretusi pas tokia meniska siela pasidaryti ir savo seimai  nuostabiu foto  wub.gif  Gal kas turit apie ja daugiau info??  bigsmile.gif  Buciau be galo dekinga  wub.gif  wub.gif

Perziurejau jos nuotraukas, tikrai labai siltos ir mielos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 09 03, 23:42)
  Kaip noretusi pas tokia meniska siela pasidaryti ir savo seimai  nuostabiu foto  wub.gif  Gal kas turit apie ja daugiau info??  bigsmile.gif  Buciau be galo dekinga  wub.gif  wub.gif

prisiregistruok kūdroj ir parašyk jai AŽ, taip lengviausia susisiekti manau ir pasidomėt dėl įsiamžinimo 4u.gif
Atsakyti
liuks nauja namu darbu tema. Perziurejau ir jau esamus darbus - daug ismokot!!! galima tik pagirti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 09 03, 20:55)
pasigirsiu-sendie paskambijo is fuji centro- fotika pataise..  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  net savaite nepraejo is zadetu 3-4 (visagale SM)  blush2.gif  ryt lekiu is pat ryto pasiimt, tikiuos nenukoses daugiau nei fotikas kainavo  doh.gif  bet tikriausiai nd nieko nukept nespesiu- o kita savaite-tikrai. jei vel ko nepridirbsiu.  blush2.gif
Astaxa, linkiu kad fotikas gerai dirbtu po remonto 4u.gif
ir lauksim tavo nauju darbu smile.gif
Atsakyti