Ca_girl, puikios nuotraukos. Ir spalvotos man visai mielos, gal net naturalesnes, zaismingesnes, tada ir ta roze ne taip pretenzingai vaiko rankose atrodo. Nes ish principo tai pritariu Bitei Majai, kad roze tokia ishkilminga, "suaugusiu" zhmoniu gele. Bet cia jau niuansai ir asmenishkumai (man irgi rozhes nepatinka). Bet vel tavo nuotraukose nuotaika ir puiki kokybe
Užuolaida,
prašom prašom. man ir pačiai ji patiko
smagi tavo berniuko nuotrauka gavosi. tik labai norisi jai šonus apkirpt
o jau policininkų vaizdelis
Vilma,
1.?
2. o jei tą mergytės rankytę dar labiau nukirpus?
Edvinai,
na centravimo tikrai neišvengsi kai norėsi perteikti savo fotografijoje simetriją, griežtumą, statiškumą ir ramybės būseną
kadangi vaikai judrūs, tai jiems nori nenori geriau rinktis turbūt kitus variantą
o nuotraukoms su driežiuku ir Trakams,manau, ryškumo mažoka ir dar...smulkūs žvėriukai neblogai žiūrisi kai užima du trečdalius kadro;)
Astaxa,
1. gal visai gerai būtų viršų ir kairę pusę apkirpt, bet patys kaštonai man patinka
2. nea nelimpa - labai šviesu
Degute,
man tos žarijos patinka. tik norisi kažkaip kitaip apkirpt, o kaip dar nežinau...gal viršų ir kairę?
Californiagirl,
na dėkui dėkui
tikiuosi, kad tos rankos ateityje ir fotografuot taip pat gerai įstengs
o apie portretus su gėle...mane net šiurpas nukrėtė kai juos pamačiau..labai aštrus sugretinimas - nuogas vaikiukas ir spygliuota rožė. iškart prisiminiau skausmą įsidūrus, o čia dar nuogas gal tada reiktų nuotaikos skausmingesnės arba aprengt ir parodyti spalvotai? na net nežinau...?
apie techninius reikalus, manau, net neklausi, ane? juk ir taip viskas čiki;)
Raige,
man labai patiko nuotaika ir spalvos tavo fotogafijoje
Peppi,
pritariu, kaip kažkas ir sakė, kad jam švaros tik trūksta. na dar norėčiau viršų apkirpt, o jau žvilgsnio išraiškingumas ...
Sansara,
na gal kiek ir per ryškūs tavo medžiai? o jeigu dar plius šiek tiek viršų nukirpus...?
prašom prašom. man ir pačiai ji patiko
smagi tavo berniuko nuotrauka gavosi. tik labai norisi jai šonus apkirpt
o jau policininkų vaizdelis
Vilma,
1.?
2. o jei tą mergytės rankytę dar labiau nukirpus?
Edvinai,
na centravimo tikrai neišvengsi kai norėsi perteikti savo fotografijoje simetriją, griežtumą, statiškumą ir ramybės būseną
kadangi vaikai judrūs, tai jiems nori nenori geriau rinktis turbūt kitus variantą
o nuotraukoms su driežiuku ir Trakams,manau, ryškumo mažoka ir dar...smulkūs žvėriukai neblogai žiūrisi kai užima du trečdalius kadro;)
Astaxa,
1. gal visai gerai būtų viršų ir kairę pusę apkirpt, bet patys kaštonai man patinka
2. nea nelimpa - labai šviesu
Degute,
man tos žarijos patinka. tik norisi kažkaip kitaip apkirpt, o kaip dar nežinau...gal viršų ir kairę?
Californiagirl,
na dėkui dėkui
tikiuosi, kad tos rankos ateityje ir fotografuot taip pat gerai įstengs
o apie portretus su gėle...mane net šiurpas nukrėtė kai juos pamačiau..labai aštrus sugretinimas - nuogas vaikiukas ir spygliuota rožė. iškart prisiminiau skausmą įsidūrus, o čia dar nuogas gal tada reiktų nuotaikos skausmingesnės arba aprengt ir parodyti spalvotai? na net nežinau...?
apie techninius reikalus, manau, net neklausi, ane? juk ir taip viskas čiki;)
Raige,
man labai patiko nuotaika ir spalvos tavo fotogafijoje
Peppi,
pritariu, kaip kažkas ir sakė, kad jam švaros tik trūksta. na dar norėčiau viršų apkirpt, o jau žvilgsnio išraiškingumas ...
Sansara,
na gal kiek ir per ryškūs tavo medžiai? o jeigu dar plius šiek tiek viršų nukirpus...?
Sveikuciai, mane turbut jau pamirsot tiesiog namuose rupesteliai, o ir mazius sirguliuoja... Bet perskaityti ir perziureti nuotraukas atrandu minutele
Taigi neisbraukit is fotografu as tikrai nesu pabegusi mokine
grysiu...
p.s. visu labai fainos nuotraukytes
inc, pirmos noretusi didesnes... Nes sunku ka iziureti aiskiau
Taigi neisbraukit is fotografu as tikrai nesu pabegusi mokine
grysiu...
p.s. visu labai fainos nuotraukytes
inc, pirmos noretusi didesnes... Nes sunku ka iziureti aiskiau
QUOTE(Degutė @ 2007 09 18, 21:40)
Nu va, pasižaidžiau su Lightroom.
Pradžioj įdėjus atminties kortelę, pasileido LR automatiškai. Paskui nuėjau į Edit/Preferences/Import ir nuėmiau varnelę nuo Show import dialog when a memory card is detected
Ir daugiau nebesikabinėja dėl paleidimo.
Pradžioj įdėjus atminties kortelę, pasileido LR automatiškai. Paskui nuėjau į Edit/Preferences/Import ir nuėmiau varnelę nuo Show import dialog when a memory card is detected
Ir daugiau nebesikabinėja dėl paleidimo.
pas mane tokio skyrelio kaip Improt Preferensuose isvis nera bet radau tokia dali kaip "When a memory card detected" pasirinkta "do nothing" ir vistiek gryba pjauna...
dekui uz komentarus, supratau, kad modelis mano perspektyvus tik su fotografija dar reikia padirbeti, siaip su PS dar reikia pramokti...
man asmeniskai vaikai su gelemis nevez bet antroji foto idomi savo poza ir rakursu pirmoje regis sharpo daugoka ant grifkutes...
maniski irgi mergaite nuolat vadina bet ziuriu net ir apkirpus lauktu tas pats tad dar nekirpsiu
degute, nu man tos uzuolaidos nilabai gal nespalvota geriau ziuretusi?
inc, patiko valtys - maloni niuruma tokia
o man geliu nedovanoja gavau viena karta bambuka ir vsio
QUOTE(Degutė @ 2007 09 19, 09:58)
Įmesiu vakardienos vaizdelį - langelį
nesuprantu... matau tik trečdalį nuotraukos
QUOTE(inc @ 2007 09 19, 11:20)
pirmoji labai įdomi. ir ta spalva tinka. tik gal kitą kampą reikėjo pasirinkt, a?
o antroji - grybai kaip grybai
QUOTE(Puriena6 @ 2007 09 19, 09:27)
Valanda, nepyk, bet man tavo portretukas kažkaip nepadarė įspūdžio. Vaiko žvilgsnis tikrai gerai pagautas, bet pats išdėstymas kažkaip - nea. Blogai aš jaučiuosi kritikuodama, tuo labiau, kad nesu labai kompetetinga.
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 09 18, 23:13)
noriu nuomonės. šios foto kontrastas spec užkeltas. kad atrodytų kaip grafikos kūrinys ar kažkas panašaus. įkvėpė senoji "lietuvos fotografija" 1967 m albumas man pačiai gal norėtusi stambesnių detalių daugiau
Man perdiem marga. truksta kazkokio vienspalvio akcento, kazkokios demes.
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 19, 07:21)
Ka manot apie sias...?
Tvarkinga, jauku, grazu. Neturiu priekaistu nei vienai nei kitai. Tobula. Tik siuzetas gal kiek saldokas.
o kaip jus suprantat siu namu darbu tema?
pirmiausia Zuvialia skelbe MAZAS IRDIDELIS (tai kaip suprantu reiskia, kad nuotraukoje turi buti ir mazas IR didelis).
Po to buvo pataisymas. MAZAS/DIDELIS (Kiek zinios leidzia suprasti tai tas kas rasoma per sliasa yra renkamasi vienas is dviesju. Reiskiasi ND turi buti ARBA mazas kazkas, ARBA didelis. O ne ir tas ir tas).
Gal cia ir visai nusisnekejau.... Betjei buciau dariusi siuos namu darbus, man butu iskiles toks klausimas
pirmiausia Zuvialia skelbe MAZAS IRDIDELIS (tai kaip suprantu reiskia, kad nuotraukoje turi buti ir mazas IR didelis).
Po to buvo pataisymas. MAZAS/DIDELIS (Kiek zinios leidzia suprasti tai tas kas rasoma per sliasa yra renkamasi vienas is dviesju. Reiskiasi ND turi buti ARBA mazas kazkas, ARBA didelis. O ne ir tas ir tas).
Gal cia ir visai nusisnekejau.... Betjei buciau dariusi siuos namu darbus, man butu iskiles toks klausimas
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 19, 08:34)
Va spalvotu pora...
Californiagirl, man tavo nuotraukos labai grazios spalvotos. kazkaip spalvas nuostabias isgauni.malacius. tik prie antrosios kompozicijos kibsiu.Viskas kazkaip netilpe.
Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2007 09 19, 09:58)
Man nelabai ziurisi. Apkrauta, ner akcento, zvilgsnis laksto. Gal kitokiu kampu reikejo. o gal tik lango detale. gal kamino nereikia. Nzn.
QUOTE(peppi @ 2007 09 19, 11:36)
pas mane tokio skyrelio kaip Improt Preferensuose isvis nera bet radau tokia dali kaip "When a memory card detected" pasirinkta "do nothing" ir vistiek gryba pjauna...
Tai visai išmesk iš automatinio pakrovimo tą programą.
Tai visai išmesk iš automatinio pakrovimo tą programą.
Čia fotkinau iš lauko atspindį ant mokyklos lango. Tai užuolaidų nukabinti neišeis. O JB išvis niūri, čia spalvotas medis man patiko.
QUOTE(bite maja @ 2007 09 19, 11:56)
nesuprantu... matau tik trečdalį nuotraukos
Gal atmintis užsikimšus, netelpa užkrauti pilnai puslapį
Inc, pirmoj norėtusi žingsniuko dar dešinėn. Kad žvilgsnis visiškai iš vidurio būtų. Šiaip tokia paslaptinga nuotrauka.
Antroj linksmi grybukai. Tik jų per daug mano manymu.
Pamačius Californiagirl nuotraukas nebeturiu ką pasakyti. Viena už kitą gražesnės. Nuostabu. Ir negalėčiau prie nieko prikibti. Tik man spalvotos irgi tokios šiltesnės, smagesnės.
Edvino nuotraukoms labai trūksta ryškumo.
QUOTE(inc @ 2007 09 19, 11:20)
o čia aptarimui ir komentarams keletas mano "dienos" nuotraukų. ką manot?
valtys-idomu, bet ikimsta. Trukst erdves. Man patinka toks sendinimas.
Grybukams truksta apacios, daugokai virsaus ir kliuna sakele bei zalias lapas(ar kas ten toks).