Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(Sansara @ 2007 09 18, 23:13)
noriu nuomonės. šios foto kontrastas spec užkeltas. kad atrodytų kaip grafikos kūrinys ar kažkas panašaus. įkvėpė senoji "lietuvos fotografija" 1967 m albumas  blush2.gif man pačiai gal norėtusi stambesnių detalių daugiau  g.gif
user posted image
kažkaip man nesižiūri g.gif apačia gal ir nieko, bet viršuj... kažkaip nelabai...

californiagirl o man abi labai labai... skaitydama iš pradžių pamačiau pirmą nuotraukėlę, pagalvojau "super", o kai pamačiau ir antrą... jau nebežinau kuri geresnė... neišskirčiau konkrečiai vienos... gražu serija tokių foto... prašom daugiau rodyti 4u.gif
Atsakyti
noriu nuomonės. šios foto kontrastas spec užkeltas. kad atrodytų kaip grafikos kūrinys ar kažkas panašaus. įkvėpė senoji "lietuvos fotografija" 1967 m albumas  blush2.gif man pačiai gal norėtusi stambesnių detalių daugiau  g.gif

man irgi kartais norisi uždėti kokį spec. efektą, kad atrodytų kaip senoji fotografija. Kartais tai tinka, bet šiuo atveju nesižiūri man ši foto - tas ryškus margumas.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 09 19, 07:07)
man antroji labai graži, nerandu prie ko prisikabinti, (nebent, kad yra keleta peršviestų vietų, bet jos netrukdo)  4u.gif
Kodėl iš nuotraukų atimi spalvas?

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 19, 07:16)
Man irgi antroji labai thumbup.gif man noris iš vaikų, kad būtų kuo mažiau "pozos", pirmoje, tas labai matosi smile.gif turbūt didysis Thomas pas jus labiausiai mėgsta fotrografuotis biggrin.gif ir tikrai, kam  nuimi spalvas? ax.gif

Pupeliuk, tikrai nepozuota nuotrauka, nors suprantu kad taip atrodo biggrin.gif Ogi buvo jam kaip naujas zaisliukas kokias 10min. kuriomis mama labai dziaugesi biggrin.gif

Spalvas nuimu nes zaidziu biggrin.gif Si kart man visai tinka be spalvu ax.gif Na kambarys toks gelsvas, roze geltona, labai geltona viskas...

Va spalvotu pora...
user posted image

user posted image

Sapokliaka, mes gana daznai mergyte pavadinti bunam biggrin.gif ne naujiena kaip saka biggrin.gif

Na dekui uz grazius komentarus, einu miegot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 09 18, 22:40)
Nu va, pasižaidžiau su Lightroom.
Pradžioj įdėjus atminties kortelę, pasileido LR automatiškai. Paskui nuėjau į Edit/Preferences/Import ir nuėmiau varnelę nuo Show import dialog when a memory card is detected
Ir daugiau nebesikabinėja dėl paleidimo.

notworthy.gif notworthy.gif
ale kaip aš tokios funkcijos nepastebėjau. buvau ten įlindus unsure.gif

kažkaip labai mirgu marga.

QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 09 19, 07:07)
Na bet su žmona pasiryžę mokytis ir tikimės, kad pavyks patobulėti. Ir pateikiu pora  nuotrauku jusu teismui

iš karto pasakysiu - abiejose nuotraukose trūksta kokybės. driežas būtų visai nieko. tik reiktų stipriai apkirpt ir apačią, ir viršų.
o pilis kaip pilis, kaip jau daugelis ir minėjo.
ir kitą kartą dėk mažesnes nuotraukas mirksiukas.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 09 19, 07:21)
As vel patersiu eteri(jau kai nusibosiu sakykit biggrin.gif )
Ka manot apie sias...?

man pirmoji ne schmoll.gif tokia dirbtinoka atrodo. antroji visai patiko. bet manau, kad reikėjo pasirinkti kokią kitą gėlę. mano galva, rožė šiek tiek banaloka ax.gif
P.S. o spalvotas variantas, kaip visada geresnis ir gražesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 19 rugsėjo 2007 - 07:44
QUOTE(bite maja @ 2007 09 19, 07:43)
bet manau, kad reikėjo pasirinkti kokią kitą gėlę. mano galva, rožė šiek tiek banaloka  ax.gif 

Bitele, cia liekanos po gimtadienio biggrin.gif Savo darzo neturiu, ai nors tiesa, va ramunes auga, kita kart ramune duosiu- gal irgi taip dziaugsis biggrin.gif
O jei rozes banalu - ka tau brangusis donanoja? biggrin.gif Sorry, uz "off topic" ax.gif
Dekui uz nuomone 4u.gif

Ziuriu pirmoji maziausiai patinka daugumai, o man kaip tik patiko lotuliukas.gif

Nu vsio, dabar atsisveikinu...
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 19, 09:01)
Bitele, cia liekanos po gimtadienio biggrin.gif  Savo darzo neturiu,  ai nors tiesa, va ramunes auga, kita kart ramune duosiu- gal irgi taip dziaugsis biggrin.gif
O jei rozes banalu - ka tau brangusis donanoja? biggrin.gif  Sorry, uz "off topic" ax.gif
Dekui uz nuomone 4u.gif

tulpes ir saulėgrąžas tongue.gif
Atsakyti
Kam labanakt, o kam labas rytas biggrin.gif 4u.gif

Taip fain, kad tiek nuotraukų dedat thumbup.gif Aš tokia bėganti šiom dienom, kad nebesuspėju nei pagirt, nei pati pasirodyt, o kur dar ND...

Raige, man tavo nuotrauka su mergyte gan įdomi. Viskas taip susiję ten - kėdės, mergaitės apranga. Tik truputėlį per daug įspraustas veidelis. Norėtųsi daugiau veidelio ir man, kaip kiti minėjo.

Valanda, nepyk, bet man tavo portretukas kažkaip nepadarė įspūdžio. Vaiko žvilgsnis tikrai gerai pagautas, bet pats išdėstymas kažkaip - nea. Blogai aš jaučiuosi kritikuodama, tuo labiau, kad nesu labai kompetetinga.

Californiagirl, studijinės tavo fotografijos thumbup.gif Be priekaištų. Man labai patiko wub.gif

Sansara, truputį nuobodi foto su medžiais. Tikrai, asocijuojasi su sena lietuviška fotografija.

Edvinai, tavo fotkėms trūksta ryškumo, spalvų sodrumo. Su driežu - gal ir ir pusė velnio, bet ne ryški. O antroji - nesudomino schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 19 rugsėjo 2007 - 08:31
tai klausiu dar karta: AR DAR GALIU DĖT NUOTRAUKŲ Į ND???? ar jau viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 19, 09:49)

Visi tyli, reiškia niekas neprieštarauja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 19, 09:49)

aš supratau, kad šie ND trunka 2 savaites ax.gif
Atsakyti