Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(Sansara @ 2007 09 18, 22:41)
Abo, kalbama apie tai, kad pratęsti ND atlikimą iki 2 sav.  mirksiukas.gif

ou jes biggrin.gif man visai patiktų. Nu ple būna tokių dienų kaip tyčia doh.gif o nesinori ir to darbo bet kaip padaryt
Atsakyti
noriu nuomonės. šios foto kontrastas spec užkeltas. kad atrodytų kaip grafikos kūrinys ar kažkas panašaus. įkvėpė senoji "lietuvos fotografija" 1967 m albumas blush2.gif man pačiai gal norėtusi stambesnių detalių daugiau g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 09 18, 14:41)
mes neseniai jį turim, tai dar nespėjau susidraugaut tiek... be to MB nelabai ką pasakoja, siunčia RTFM'int, o kadangi tai daryt neprisiruošiu, tai vat ir gaunas lengviausias variantas susimest pažįstamas programas. iPhoto buvo, bet kažkur nunyko iš kompo, vyras negali paaiškint kaip  lotuliukas.gif tik man svarbu, kad būtų klonavimo funkcija programoje, nes kai įpranti prie šio gero - sunku be to  blush2.gif

viskam savas laikas... 4u.gif ismoksi, svarbu noro butu 4u.gif
mes Apple kompa jau keturi metai kaip turim, tik laptopa neseniai i geresni pakeitem..... kuri as naudoju.... ax.gif ir tai as nelabai jame gaudausi... net neturiu Photoshop'o isimetus, nes vistiek nemoku naudot... MB liepia prie didziojo kompo sest.... doh.gif o man jis nepatinka hihihi.gif tai va... esme ta, kad naudoju iPhoto tik... mazinu nuotraukas, galima ten seselius nuimti, contrast'as tikrai yra, levels... sharpinimas.... apkarpymas.... noice reduce... ai, ir taip toliau... bet klonavimo, manau, kad ner schmoll.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau dalį mūsų nuotraukų ir supratau, kad fotografuodami darydavom daug klaidų. Bet manau, kad artimų žmonių fotogragfijose kartais tos klaidos nelabai rūpi, rūpi užfiksuota akimirka, ypač, jei nebuvo specialiai pozuota, o pavyko užfiksuoti momentą. Juk kartais tas momentas būna toks trumpas, kad techninei tobūlybei nelieka laiko. Na bet su žmona pasiryžę mokytis ir tikimės, kad pavyks patobulėti. Ir pateikiu pora nuotrauku jusu teismui
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sansara, gal ir nieko tie medziai, bet lyg truuuputi ir per daug kontrastsa uzkeltas g.gif Man akis skauda beziurint biggrin.gif Bet gal cia skonio reikalas(arba akiu jautrumo) biggrin.gif

Edvinai, labai didziules foto sukelei, gan sunku ziureti ax.gif
Pirmoji, tas driezas nuotrauka padalina beveik per puse...jei taip pakirpus truputi virsaus g.gif
Antra... na tiesiog Traku pilis smile.gif Ir dar kreivoka nuotrauka truputi blush2.gif
Pati peizazu fotografuoti nemoku, todel buna "kabina" arba ne...Tavoji nepalieka jokio ispudzio. Nepyk tiktai 4u.gif

As vel patersiu eteri(jau kai nusibosiu sakykit biggrin.gif )
Ka manot apie sias...?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 19 rugsėjo 2007 - 06:24
QUOTE(Kita @ 2007 09 18, 15:16)
Beje, agal zinot kokius nustatymus naudoni, norint pagauti judesi, pvz suoli ir pan. kad neissifokusuotu? Nes man vis nesigauna, tai rankos tai kojos isdyla  verysad.gif

kiek suprantu kojos greičiau juda dėl to išplaukia tos vietos smile.gif
Greitam fotografavimui nustatymuose turi būti mažiausiai 1/250s fotografavimo greitis.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 19, 05:21)

Ka manot apie sias...?

man antra labai patinka. Naturaliau, idomiau, zaismingiau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 19, 07:00)
man antra labai patinka. Naturaliau, idomiau, zaismingiau atrodo.

Aga, pirma atrodo kaip pozuota gal biggrin.gif Bet jis zaide su ja(pozuoti neimanoma tokio priprasyti biggrin.gif ), uoste, mojavo, lapus skabe...o as fotkinau biggrin.gif Ta antra foto, tai pati paskutine, kada jis persisvere per sofa, pamojavo ir numete gele doh.gif Tuo ir baigta viskas buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 19, 07:21)
Ka manot apie sias...?

man antroji labai graži, nerandu prie ko prisikabinti, (nebent, kad yra keleta peršviestų vietų, bet jos netrukdo) 4u.gif
Kodėl iš nuotraukų atimi spalvas?

Edvinai, prašau nesupykti, bet man pirmiausia į akis krenta nuotraukos kokybė. Fotoaparatas lyg ir ne toks prastas - ar čia problema dėl nuotraukų mažinimo, ar ne visai tinkamai sufokusuota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 19 rugsėjo 2007 - 07:18
californiagirl, tavo vaiku nuotraukos labai grazios...
Tik sitoj pirmojoj jei nezinociau, pagalvociau, kad mergyte.. ax.gif
O ar as galeciau gauti slaptazodi? ax.gif ax.gif

P.S. gyventum Lt, tai neatsigintum uzsakymu fotografuoti vaikus.. rimtai. As buciau pirma vakare 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 19 rugsėjo 2007 - 07:16
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 18, 23:21)
Ka manot apie sias...?

pirma man tik siaip sau.... ax.gif grazi nuotrauka, bet....... o uztai antra thumbup.gif wow.... bigsmile.gif toks paprastas kadras atrodo, bet man taaaaaip patiko.... wub.gif
Atsakyti
Man irgi antroji labai thumbup.gif man noris iš vaikų, kad būtų kuo mažiau "pozos", pirmoje, tas labai matosi smile.gif turbūt didysis Thomas pas jus labiausiai mėgsta fotrografuotis biggrin.gif ir tikrai, kam nuimi spalvas? ax.gif

Edvinai, abiejose nuotraukose labai trūksta kokybės - pirmoje daug triukšmo dėl matyt aukšto iso, taip pat norisi ryškumo, ir California jau pasakė dėl kadravimo. Trakų nuotrauka, tai pilis, kaip pilis. Nuotraukos, kuriose yra ypatingai dažnai fotografuojami objektai, mažiausiai turi būti nepriekaištingos kokybės, o norisi dar ir rakurso įdomesnio 4u.gif Eksperimentuok ir matysi kaip gerės nuotraukų kokybė mirksiukas.gif

Kaip supratau pratęsiamas ND terminas? aš apsidžiaugčiau ax.gif

Ir dar vis užmiršdavau Užuolaidos vaikio nuotrauką pakomentuot, labai labai faina thumbup.gif

Peppi, viskas pasakyta apie tavo nuotrauką - ir kad vaikis super ir kad dėžučių nesinori smile.gif Gaila Valandos nuotraukų nebematau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 19 rugsėjo 2007 - 07:20