Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(bite maja @ 2007 09 18, 21:04)

viską išbandžiau. žiūrėjau, atrodo, visur. jau ištryniau. ryt pabandysiu iš naujo susiinstaliuot.

Įdomu pasidarė. Jei pavyks atsisiųsti, susiinstalinsiu ir pažaisiu. Kol kas labai blogai siunčia.
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 09 18, 21:14)
mano manymu tai cia gi ir ne studijine nuotrauka...dezutes visiems uzkliuvo regis biggrin.gif virtuve, saldytuvas, cia bytavucha gi nu biggrin.gif
Gal nesupyksi, pabandziau patvarkyt su PS, kad buitis isnyktu.

user posted image

Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 18, 21:18)

Tai jau ND baigesi, ar dar pratesta savaitei? Nepamenu kaip ten su tuo laiku sutarem  g.gif
As irgi nezinau. Noreciau dar vienos blush2.gif
Atsakyti
O dabar kitas reikalas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 09 18, 20:29)
Gal nesupyksi, pabandziau patvarkyt su PS, kad buitis isnyktu.

user posted image

nu jo..geriau smile.gif
bet nukirpai virsu o ne apacia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 09 18, 21:33)
nu jo..geriau smile.gif
bet nukirpai virsu o ne apacia ax.gif

Taip, nukirpau virsu,nes man pasirode jis visai nereikalingas,be to kompoziciskai sitaip, atrodo, geriau ziurisi,dar istryniau "buiti".
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 09 18, 20:39)
Taip, nukirpau virsu,nes man pasirode jis visai nereikalingas,be to kompoziciskai sitaip, atrodo, geriau ziurisi,dar istryniau "buiti".

pastebejau pastebejau mirksiukas.gif
Atsakyti
kadangi (man atrodo) diskusija del ND laiko prasidejo jau paskelbus tema ir pradejus fotografuot, gal sy kart paliekam dar taip o ryt per diena nubalsuojam del ateisties? ka manot? blush2.gif
Atsakyti
tai gal paaiškinsit kodėl man slaptažodžio neduodat? gal ką netaip padariau? juk ND yra ir mano nuotraukyčių ankstesniuose...
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 09 18, 22:05)
tai gal paaiškinsit kodėl man slaptažodžio neduodat? gal ką netaip padariau? juk ND yra ir mano nuotraukyčių ankstesniuose...

mane irgi praignoravo unsure.gif
nors prie "moksliuku" sarasuose dar esam g.gif (tik ka patikrinau bigsmile.gif ), taigi vilties yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 09 18, 21:58)
kadangi (man atrodo) diskusija del ND laiko prasidejo jau paskelbus tema ir pradejus fotografuot, gal sy kart paliekam dar taip o ryt per diena nubalsuojam del ateisties? ka manot?  blush2.gif
astaxa, nieko vaikeli, nesupratau, ką pasakei biggrin.gif

QUOTE(Degutė @ 2007 09 18, 20:39)
Sveika sugrįžus, Abo  4u.gif

Gera namie wub.gif Ten ne kadrai galvoj buvo biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, pasižaidžiau su Lightroom.
Pradžioj įdėjus atminties kortelę, pasileido LR automatiškai. Paskui nuėjau į Edit/Preferences/Import ir nuėmiau varnelę nuo Show import dialog when a memory card is detected
Ir daugiau nebesikabinėja dėl paleidimo.
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 09 18, 18:29)
as "dirbu" su MacBook  4u.gif ir jau turbut niekada nenoresiu jo keisti i PC (jau ir tai didelis pliusas, kad virusu nepasigauna  thumbup.gif ) schmoll.gif kadangi su Photoshop'u dar nedraugauju  blush2.gif man kol kas pilnai uztenka ju iPhoto  ax.gif apkirpti, pasharpinti, patiesinti.....  ax.gif o ir video montavimui yra puiki Final Cut programa....  4u.gif vienu zodziu, per MB pasidariau tikra Apple fane  biggrin.gif

mes neseniai jį turim, tai dar nespėjau susidraugaut tiek... be to MB nelabai ką pasakoja, siunčia RTFM'int, o kadangi tai daryt neprisiruošiu, tai vat ir gaunas lengviausias variantas susimest pažįstamas programas. iPhoto buvo, bet kažkur nunyko iš kompo, vyras negali paaiškint kaip lotuliukas.gif tik man svarbu, kad būtų klonavimo funkcija programoje, nes kai įpranti prie šio gero - sunku be to blush2.gif

o dėl ND termino, aš kažkaip atsipalaidavau ir maniau, kad jau sutarėm pratęst savaitei.. g.gif vakar apie tai atrodo buvo kalbėta. o kalbos apie tai atsirado jau zuvialiai galvojant temą, tai tikrai dar nepaskelbus.
Abo, kalbama apie tai, kad pratęsti ND atlikimą iki 2 sav. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 18 rugsėjo 2007 - 21:44