Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(astaxa @ 2007 09 18, 20:32)

aciu uz svetinguma drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2007 09 18, 20:42)
aciu uz svetinguma  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

nuo tiek pasigersim.. gal biski stabdom.. A... g.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 09 18, 20:41)
taip taip, pas mane tas pats  biggrin.gif
ieskojau lightroom nustatymuose ir neradau schmoll.gif

pakomentuokite prasau portreta  ax.gif

Man ta dėžutė fone trukdo. Ją lengvai būtų galima nuklonuoti. Ir gal apačios kiek mažiau. Žvilgsnis toks klausiantis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2007 09 18, 19:42)
aciu uz svetinguma  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Zinai, prasom nepykti ir suprasti mirksiukas.gif Anksciau ND buvo prieinami visiems, tai ir visokiu nesamoniu budavo- neaiskiu foto be "nicku", neaiskiu ir kartais kandanciu ir pykdanciu anoniminiu komentaru...ir t.t. Tam ir padareme privatu, kad tokiu nesusipratimu nebebutu.
Todel spaptazodi dabar turi tik skyrelyje dalyvaujantys ir mums jau "pazystami" zmones. Taigi prasom slaptazodzio negavimo nepriimti asmeniskai. Ir jei tikrai yra noras mokytis ir dalyvauti, su malonumu kvieciam dalyvauti siame skyrelyje, deti nuotraukas, atlikineti ND ir isijungti i diskusijas mirksiukas.gif
O tai dabar ateina naujokas ir pirma zinute- noriu slaptazodzio..... schmoll.gif
Nepyk 4u.gif
Visada priimam naujokus, taigi drasiau mirksiukas.gif

P.S. Ir dar pasiulymas butu...kad naujokai nesupyktu ir suprastu, parasykim slaptazodzio gavimo taisykles pradiniame puslapyje atidarydami nauja tema, ka galvojat? Na, kad pvz. jungiames, aktyviai dalyvaujam, rodom nuotraukas ir po kiek laiko suteikiamas slaptazodis... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 18 rugsėjo 2007 - 20:07
QUOTE(raige @ 2007 09 18, 20:31)
Dar viena. Vel WB nekoks, bet kai taisau kazkaip ne taip man gaunas  g.gif

user posted image

galvoju, kad mano akei sitaip geriau tinka. maziau desine puse blasko.

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2007 09 18, 20:39)

Valanda, gražu. Gal kiek trūksta erdvės, bet emocijas perteikia.

Labai aciu uz kom. Sita bedele ir as pastebejau.

Papildyta:
taip taip, pas mane tas pats  biggrin.gif
ieskojau lightroom nustatymuose ir neradau schmoll.gif

user posted image

Labai daug pasaliniu daiktu. O mOnikenas -super;))
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 09 18, 19:39)
Laukiu kritikos. Nespalvota, nes maikute labai geltonai spinduliavo.

gal šiek tiek per tamsu apačioj. bet šiaip fainas momentas thumbup.gif .

QUOTE(raige @ 2007 09 18, 20:31)
Dar viena. Vel WB nekoks, bet kai taisau kazkaip ne taip man gaunas  g.gif

būtų geriau, jei matytųsi daugiau veiduko. ar bent jau šiek tiek kairiau reikėjo paeit.

QUOTE(Degutė @ 2007 09 18, 20:39)
Tai gal tam ligthroom'e yra koks Options ar Properties, kur yra nustatymai, kad jis paleidžiamas kaip Default. Tai tą nustatymą reiktų pakeisti.
Arba gal jis užkraunamas startuojant kompui. Ir to nereikia. Tada išjungti jį iš startup'o.

viską išbandžiau. žiūrėjau, atrodo, visur. jau ištryniau. ryt pabandysiu iš naujo susiinstaliuot.

mano akim žiūrint, būtų visai gerai, jei ne tos dėžutės.
Atsakyti
ok, dekui uz teisybe, draugakim tada bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2007 09 18, 21:04)
ok, dekui uz teisybe, draugakim tada  bigsmile.gif

prašom pasirodyt su nuotraukom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2007 09 18, 20:04)
ok, dekui uz teisybe, draugakim tada  bigsmile.gif

Draugaukim drinks_cheers.gif Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Aciu uzh komentarus wub.gif
Peppi, grazuolis tavo modelis wub.gif wub.gif O nuotrauka del fono man tokia kasdienishkai buitishka. Tai nera blogai. Buitis irgi gali buti grazhi. Grazhios akys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 09 18, 20:04)
Labai daug pasaliniu daiktu. O mOnikenas -super;))

mano manymu tai cia gi ir ne studijine nuotrauka...dezutes visiems uzkliuvo regis biggrin.gif virtuve, saldytuvas, cia bytavucha gi nu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2007 09 18, 20:13)
Peppi, grazuolis tavo modelis  wub.gif  wub.gif O nuotrauka del fono man tokia kasdienishkai buitishka. Tai nera blogai. Buitis irgi gali buti grazhi. Grazhios akys  wub.gif

Ta pati norejau pasakyti apie peppi nuotrauka biggrin.gif Buitinis kasdieniskas kadras, grazus berniukas, nuostabios akys, bet nuotraukyte ne remeliams blush2.gif
Papildyta:
Tai jau ND baigesi, ar dar pratesta savaitei? Nepamenu kaip ten su tuo laiku sutarem g.gif
Atsakyti