Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(Kita @ 2007 09 18, 13:52)
Sveiki, noreciau ir as prisijungti prie jusu, ismokti fotografijos meno  ax.gif , beje, koks slaptazodis norint paziureti "namu darbus"?

Nemanau, kad dalinsim taip slaptazodi naujokams, tada kokia slaptazodzio keitimo prasme unsure.gif Dalyvauk, dek savo nuotraukas cia i skyreli, taip pat ND cia ir gausi laikui einant mirksiukas.gif Nes buna ateina zmogus, "noriu fotografuoti" ir dingsta... unsure.gif

VilmaM, dekui uz pasiulyma 4u.gif Bet gal galetum trumpai papasakoti kaip tai daroma? T.y. iskerpamas objektas is vienos nuotraukos ir iklijuojmas i kita... ax.gif Sluoksniuojama turbut? Visai neismanau kaip tai padaryti doh.gif

Raige, neblogai mano manymu thumbup.gif Tik gal per geltona foto g.gif

Dekui visoms uz grazius zodzius mano nuotraukom 4u.gif
Atsakyti
Ca_girl, jo, ir man per geltona doh.gif O tavo portretai nerealus. Tiek emocine, tiek kokybės prasme thumbup.gif
Atsakyti
Laukiu kritikos. Nespalvota, nes maikute labai geltonai spinduliavo.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2007 09 18, 18:39)
Ca_girl, jo, ir man per geltona  doh.gif O tavo portretai nerealus. Tiek emocine, tiek kokybės prasme  thumbup.gif

Aciu wub.gif

QUOTE(valanda @ 2007 09 18, 18:39)
Laukiu kritikos. Nespalvota, nes maikute labai geltonai spinduliavo.
user posted image

Liuks thumbup.gif Bent jau man... ax.gif ir kaip toki veideli pagavai? rolleyes.gif
Atsakyti
Valanda, man irgi patinka. Gal kiek apacios daugiau noretusi. Bet mano pirminis vertinimo kriterijus buna ne tobula kompozicija ar tobula kokybe, o emocija. Bet to jb fotografija man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 18, 19:43)

Liuks thumbup.gif  Bent jau man... ax.gif ir kaip toki veideli pagavai? rolleyes.gif

Aciu.
Jis kaip vienas is taviskiu. Pagauti imanoma tik kai nemato:)).
QUOTE(raige)
Valanda, man irgi patinka. Gal kiek apacios daugiau noretusi. Bet mano pirminis vertinimo kriterijus buna ne tobula kompozicija ar tobula kokybe, o emocija. Bet to jb fotografija man

Pamaloninai. Tiesa sakant man apacios irgi truksta. Ir dar. Maikutes "dekoras"akis blasko.
Atsakyti
Shiek tiek blashko. Bet visi suprantam to epizodo "laikinuma" - kai nera galimybes perrengti, pashukuoti, vienaip, antraip, treciaip pakadruoti...
Atsakyti
raige, kad geltonoka foto jau sakė... aš tik pridurčiau, kad man ir šviesumo truputi trūksta g.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 09 18, 19:36)
VilmaM, dekui uz pasiulyma 4u.gif  Bet gal galetum trumpai papasakoti kaip tai daroma? T.y. iskerpamas objektas is vienos nuotraukos ir iklijuojmas i kita... ax.gif Sluoksniuojama turbut? Visai neismanau kaip tai padaryti doh.gif
diri su Photoshop'u? jei taip, tai galiu paaiškinti... (nors aiškinti man sunkiai sekasi, greičiau pati padarau, nei papasakoju). Jei trumpai, tai tesingai pasakei: iškerpi iš vienos ir nukopini į kitą. Gaunasi du sluoksniai, kuriuos truputi apdorojus reikia sulieti.

aiškiau nors kiek? g.gif

valanda, man - kaip j/b mėgėjai, tavo kadras thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmaM: 18 rugsėjo 2007 - 19:12
Dar viena. Vel WB nekoks, bet kai taisau kazkaip ne taip man gaunas g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 18, 19:36)
Nemanau, kad dalinsim taip slaptazodi naujokams, tada kokia slaptazodzio keitimo prasme unsure.gif  Dalyvauk, dek savo nuotraukas cia i skyreli, taip pat ND cia ir gausi laikui einant mirksiukas.gif  Nes buna ateina zmogus, "noriu fotografuoti" ir dingsta...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 18, 18:59)
išbandžiau. dabar iššoka ir tas langas, ir ligthroom'as vienu metu  lotuliukas.gif
pasiduodu  unsure.gif

Tai gal tam ligthroom'e yra koks Options ar Properties, kur yra nustatymai, kad jis paleidžiamas kaip Default. Tai tą nustatymą reiktų pakeisti.
Arba gal jis užkraunamas startuojant kompui. Ir to nereikia. Tada išjungti jį iš startup'o.
Papildyta:
Raige, antra nuotrauka labai faina. Tik sunkoka į ją žiūrėti, kai visa netelpa į ekraną ir reik stumdyti aukštyn/žemyn.
O pirmą man norisi paversti ant šono, į dešinę ax.gif
Valanda, gražu. Gal kiek trūksta erdvės, bet emocijas perteikia.

Sveika sugrįžus, Abo 4u.gif

Californiagirl nuotraukos nuostabios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 18 rugsėjo 2007 - 19:47
QUOTE(bite maja @ 2007 09 18, 17:59)
išbandžiau. dabar iššoka ir tas langas, ir ligthroom'as vienu metu  lotuliukas.gif
pasiduodu  unsure.gif

taip taip, pas mane tas pats biggrin.gif
ieskojau lightroom nustatymuose ir neradau schmoll.gif

pakomentuokite prasau portreta ax.gif
user posted image
Atsakyti