Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(Sansara @ 2007 09 18, 12:25)
galima. jis prie temos naktinė foto įdėjo tą gražią foto su ugnies fakyrais thumbup.gif visada paskaito ką mes rašom, tik pasisakinėja mažai paskutiniu laiku  g.gif

niu stengsiuos pasitaisyt ax.gif ir dazniau pasireikst smile.gif
Atsakyti
ax.gif labadiena, buvau "sanatorijoj" biggrin.gif
Papildyta:
Kas laimejo siluetus? Kiek mazai darbu doh.gif
Mano pirmas, deja, truputi ne i tema, nezinojau, kad negalesiu padaryt daugiau, tiek ideju turejau, tikiuos, kad kazkas panašaus bus kadanors verysad.gif
O į šitą jau nespesiu smile.gif
Papildyta:
O dieve, kokie darbai "didelis ir mazas" thumbup.gif thumbup.gif wub.gif super, lenkiu galvą, kaip patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 18 rugsėjo 2007 - 12:21
Sveiki, noreciau ir as prisijungti prie jusu, ismokti fotografijos meno ax.gif , beje, koks slaptazodis norint paziureti "namu darbus"?
Atsakyti
ech... apziurejau nuotraukas paskutiniu namu darbu. ju turiu 3 patinkancias smile.gif
gaila, kad maniskis kadras anksciausiai gali tik rytoj gimti.. Na bet jei pavyks taip kaip noriu - ikelsiu siaip parodyti, nesvarbu, kad balsavimas bus baigtas.

p.s. skyrelis siaip jau pamazu virsta i "tobulinam savo fotografinius sugebejimus", nes moketi tai dauguma jau moka smile.gif
Atsakyti
Beje, agal zinot kokius nustatymus naudoni, norint pagauti judesi, pvz suoli ir pan. kad neissifokusuotu? Nes man vis nesigauna, tai rankos tai kojos isdyla verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2007 09 18, 14:16)
Beje, agal zinot kokius nustatymus naudoni, norint pagauti judesi, pvz suoli ir pan. kad neissifokusuotu? Nes man vis nesigauna, tai rankos tai kojos isdyla  verysad.gif

trumpinti išlaikymą arba pasirinkti spec programą Sport ant fotoaparato. jei tai turi galvoj po žodžiu "išdyla" g.gif siūlau pasiskaityt senas temas, ten net ir pažengią fotografavime suranda naudingos informacijos 4u.gif
Atsakyti
Skaiciau pradines, bet neradau, ta prasme "isdyla" persisviecia fonas, pvz medziai
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2007 09 18, 15:51)
Skaiciau pradines, bet neradau, ta prasme "isdyla" persisviecia fonas, pvz medziai

įdėk prašau pavyzdį, nes tikrai nesuprantu kas yra "išdyla" doh.gif
jei kūno dalys tampa peršviečiamos, tai tada per ilgas išlaikymas fiksuojant judantį kūną. turi būt labai trumpas išlaikymas (pvz. saulėtą dieną mano sport rėžimas stato 1/1000 sek išlaikymą), tik tada bus užfiksuotas nesujudėjęs o pvz pakibęs ore kūnas.

Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2007 09 18, 16:51)

tai gal tu čia apie išdegimus šneki? g.gif įmesk pavyzdį.
Atsakyti
Vakar bandzhiau fotografuoti tokia mergaite. Vienas kadras man patinka savo nuotaika, bet dabar fotografuociau horizontaliai matyt. Ale laiko sukiot fotika nebuvo doh.gif Vienu zodzhiu Raige po iiiiiiilgo laiko pasieme fotika. Buvom susipyke ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 09 18, 10:42)
Man atrodo taip:
1. nueini į Mano kompiuteris
2. pasirenki tą įrenginį, per kurį kopini nuotraukas (pas mane pvz. kortelių skaitytuvas F diskas) Gal kartais jį reik prijungti, jei nerodo.
3. eini į Properties ir ten randi skirsnį Automatinis paleidimas.
4. ir ten pasirenki arba kad klausinėtų pastoviai, arba kad paleistų norimą programą.

išbandžiau. dabar iššoka ir tas langas, ir ligthroom'as vienu metu lotuliukas.gif
pasiduodu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 09 18, 02:01)
na visi taip sako, bet kadangi dirbu su tom pačiom programom,  kaip ir ant win, tai nejaučiu jokio skirtumo  blush2.gif reiktų pasidomėt aišku, bent jau dėl kultūros, kas sukurta būtent Mac'ui toj srityje  blush2.gif

as "dirbu" su MacBook 4u.gif ir jau turbut niekada nenoresiu jo keisti i PC (jau ir tai didelis pliusas, kad virusu nepasigauna thumbup.gif ) schmoll.gif kadangi su Photoshop'u dar nedraugauju blush2.gif man kol kas pilnai uztenka ju iPhoto ax.gif apkirpti, pasharpinti, patiesinti..... ax.gif o ir video montavimui yra puiki Final Cut programa.... 4u.gif vienu zodziu, per MB pasidariau tikra Apple fane biggrin.gif
Atsakyti