Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(inc @ 2007 09 17, 09:27)

Aciu uz nuomone portretams 4u.gif
Paciurejau tavo puokstes wub.gif nerealiai grazu, auksines rankas turi thumbup.gif

QUOTE(*Nendria* @ 2007 09 17, 09:52)
Ca-girl, visi 3 portretai labai patinka thumbup.gif ir avataras lb grazhususer posted image, gal imesk didesne versija pasigrozhejimui? ax.gif

4u.gif
Didesne versija jau buvau imetusi seniau, bet negaila ir dar karta imesti biggrin.gif
Originalas mirksiukas.gif
user posted image

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 17, 10:24)
Californiagirl, matai manasis kaip tavo vidurinelis. Va viena nuotrauka po pietinio miegelio, kai nelabai priesintis galejo smile.gif

Nu mazgis koks fainas wub.gif wub.gif Ir nuotrauka man tinka, nekliuna tas paisliejimas ne kiek, visas demesys akutem thumbup.gif Daugiau prasom biggrin.gif Itariu sunkoka... lotuliukas.gif Kaip man su vidurineliu beveik neimanoma...oziu ozys- oziaragis gimes ozkos metais, sakau gal todel toks raguotas doh.gif

Antra irgi liuks thumbup.gif O kiap fotkini lietuje???? Kaip fotika apsaugai? As tokiu ideju turiu ir kadrai gyvi pro akis eina, nes lyti vakar pradejo...bet fotografuoti nesiimu, nes bijau fotika suslpadyti unsure.gif

QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 09 17, 18:19)
Kaip manot?

Netinka man cia centrine kompozicija, nei horizontalus kadras...Geriau atrodytu vertikaliai mirksiukas.gif

Astaxa, dukrytes nuotrauka dabar gal koki 100 kart geriau thumbup.gif Originalai...pasirasau po Sansaros komentarais apie originala 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 17 rugsėjo 2007 - 23:22
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 18, 00:17)

jetau koks grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 09 17, 23:22)
jetau koks grožis wub.gif

Aciu, Elina 4u.gif Mane pacia sis kadras uz sirdies griebia wub.gif
Atsakyti
Cia dar i tema mazas/didelis biggrin.gif (nu baisiai patiko ta tema)
Si nuotrauka poros savaiciu, mazieji su mociute uogytes rinko...labai man truksta kokios uogos mociutes delne(mazius ka tik ja paeme, ir issipute zandai tai byloja) biggrin.gif Nemoku su PS padaryti, jie mokeciau tuoj kokia uoga iklijuociau biggrin.gif
user posted image

Ir dar siandieninis portretukas...Pasakykit savo nuomone g.gif
"Tiesiog As"
user posted image

Flash used: No
Focal length: 50.0mm (35mm equivalent: 449mm)
Exposure time: 0.0040 s (1/250)
Aperture: f/1.8
ISO equiv.: 400
Whitebalance: Auto
Exposure: aperture priority (semi-auto)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 18 rugsėjo 2007 - 00:18
Ziuriu siandien as labai stipriai eteri patersiau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 17, 16:45)
Ir dar siandieninis portretukas...Pasakykit savo nuomone g.gif
"Tiesiog As"
user posted image

kadangi nelabai ka nusimanau fotografijoje, tai..... mano nuomone apsiriboja ties tuo, kad laaaaabai jau grazios maziuko akytes wub.gif tokios ryskios ryskios..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 09 17, 22:17)
o tu per kur pumpuojo fotkes? per USB iš fotiko ar per kortelių skaitytyvą?

per USB iš fotiko.
Atsakyti
ai California wub.gif neturiu aš jokios kritikos tavo nuotraukom, jau šimtintą kartą rašau, kad tikiuosi kada nors taip pati fotkint wub.gif nuostabu! ypač ta su močiute smile.gif

Astaxa, tavo nuotraukai man norisi daugiau spalvų, man jos per blankios, o ir kompozicija nelabai įdomi.

Degute, manęs apie tokias nuotraukas geriau neklaust, nes kažkodėl visai nemėgstu laužo/ugnies nuotraukų. jei jau man patinka kokia, tai būna super ypatinga. Taigi nesu patarėja šiuo kalsuimu smile.gif

Sillwio noriu dar kartą padėkot už CaptureNX 4u.gif nugi kaip gerai spalvos išsitaiso thumbup.gif va vakar teko fotografuot oranžinėje šviesoje dėl oranžinių roletų, taigi liux thumbup.gif aišku ne iki pat galo, lieka ta gelsva spalva, bet bent jau visos spalvos neiškreiptos smile.gif nu super, su PS to tikrai nepadaryčiau, nes ten stumdau stumdau tuos color balance bėgelius ir tada galutinai sugadinu nuotrauką.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 09 18, 01:07)
kadangi nelabai ka nusimanau fotografijoje, tai..... mano nuomone apsiriboja ties tuo, kad laaaaabai jau grazios maziuko akytes  wub.gif tokios ryskios ryskios.....  wub.gif

Nusimanai daugiau, nei prisipazysti biggrin.gif
Aciu labai wub.gif

Pupeliuk, dekui, bet ir pati labai neblogai jau savo maziuka fotografuoji, nepalik ramybej jo, vis fotkink, ismoksi fotografuot butent kaip nori, o tada jau busi suspejus isikyret vaikui- jis nebesiduos lotuliukas.gif Kaip man dabar doh.gif

Nors paverkiau cia siandien apie savo vidurineli, ir mano nuostabai truputi davesi fotografuojamas biggrin.gif Tik tiek, kad ji nelengva fotografuoti del akinuku- daznai gaunasi atspindziai ant stiklo ir akyciu nesimato...Tai puse kadru ir del to issimeta.
Ta vaika senai matet biggrin.gif todel parodysiu blush2.gif
user posted image
Flash used: No
Focal length: 50.0mm (35mm equivalent: 449mm)
Exposure time: 0.0050 s (1/200)
Aperture: f/3.2
ISO equiv.: 800
Whitebalance: Auto
Exposure: aperture priority (semi-auto)

ISO aukstas, nes nors ir neatrodo taip, kambaryje tamsoka buvo(lauke lijo).
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 09 17, 18:57)
Beja, kodėl pasirinkai tokį atspalvį?
rimtos priežasties kaip ir neturiu... tiesiog eksperementavau ir šis variantas man pasirodė visai nieko g.gif

QUOTE(raige @ 2007 09 17, 23:05)
VilmaM, tavo nuotrauku herojes man pazhistamos  thumbup.gif
bigsmile.gif mažas pasaulis...

QUOTE(Degutė @ 2007 09 17, 23:16)
Įmetu truputį šilumėlės rudens vakarui  ax.gif
Kažin, ar verta dėmesio?

user posted image
man visai nieko... tokiu karščiu dvelkia... tik gal truputi apačią prikirpčiau mastau.gif

californiagirl jungiuosi prie tų, kurie sako, kad tavo foto superinės drinks_cheers.gif
Su močiūte laaabai čiki... galiu kokią uogelę imontuoti į delną ax.gif

o portretukui man gal vienintelis dalykas kliūna šviesesnis kampas kairėje viršuje g.gif

o ar galima foto kuri yra įkelta į ND, kelti pvz į kūdrą? g.gif ar jei jau rodomės namų darbuose, tai ji jau nebelabai gali kitur afišuotis mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 18, 00:31)
Nors paverkiau cia siandien apie savo vidurineli, ir mano nuostabai truputi davesi fotografuojamas biggrin.gif

ISO aukstas, nes nors ir neatrodo taip, kambaryje tamsoka buvo(lauke lijo).

tai tu tada dazniau cia paverk hihihi.gif turesi bent jau nuotrauku daugiau hihihi.gif

kaip visada, grazi nuotrauka 4u.gif o ir tas grudetumas del ISO (ant veiduko matosi.... g.gif ) man visai tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
c-girl, ohmy.gif ieskojau prie ko prikibt prie tavo nuotrauku... nu bet si karta neradau. thumbup.gif
Atsakyti