Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(bite maja @ 2007 09 17, 18:24)
pažiūrėjau, kad nuimta. o jis man vis tiek automatiškai nuotraukas importuoja  verysad.gif

tau paleidus Lightroom ir jei kompe atsirado naujų foto, tai jas ima importuoti? g.gif pasileidus žiūrinėju kas ten dar gali būt ne taip g.gif

Edvinai, aš nukirpčiau abu be informacijos esančius šonus tavo foto. nuotrauka taps vertikali ir smagiau turėtų žiūrėtis. mirksiukas.gif ir labai gaila kojytės netilpo g.gif todėl gal ir apačią pakirpčiau, kad pampersas į akis nelįstų g.gif tik vos vos, kad neitų atpažint, ten pampersas ar triusikėliai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 09 17, 20:05)
tau paleidus Lightroom ir jei kompe atsirado naujų foto, tai jas ima importuoti?  g.gif pasileidus žiūrinėju kas ten dar gali būt ne taip  g.gif

nea...pradeda importuoti tada, kai aš iš fotiko nuotraukas perkėlinėju, būtent tuo momentu atsidaro Lightroom, o ne Pictureproject (Nikono programulka). kai uždarau Lightroom'ą, tada atsidaro Picture project ir pradeda nuotraukas perkėlinėt. neįsivaizduoju, kur daugiau ten žiūrėt, kad pasinaikintų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 17, 19:31)
nea...pradeda importuoti tada, kai aš iš fotiko nuotraukas perkėlinėju, būtent tuo momentu atsidaro Lightroom, o ne Pictureproject (Nikono programulka). kai uždarau Lightroom'ą, tada atsidaro Picture project ir pradeda nuotraukas perkėlinėt. neįsivaizduoju, kur daugiau ten žiūrėt, kad pasinaikintų  doh.gif

tai ne lightroom reikia tada reguliuot, o windowsuose uždėti, kad default programa nuotraukų perkelinėjimui būtų Pictureprojekt, o ne lightroomas g.gif kadangi pas mane jokios automatikos nėra ir niekas nepasileidžia, tai tokios problemos nebūna.
Papildyta:
ir vis neatsistebiu idėjomis ND nuotraukose thumbup.gif tiesiog pavyzdiniai ND šią sav. su kiekviena nuotrauka nuostaba ir idėjų įvairovė auga thumbup.gif turbūt po saulės užtemimo smegeninės gerai ėmė dirbti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 17 rugsėjo 2007 - 20:00
QUOTE(Sansara @ 2007 09 17, 21:04)
tai ne lightroom reikia tada reguliuot, o windowsuose uždėti, kad default programa nuotraukų perkelinėjimui būtų Pictureprojekt, o ne lightroomas  g.gif kadangi pas mane jokios automatikos nėra ir niekas nepasileidžia, tai tokios problemos nebūna.
Papildyta:
ir vis neatsistebiu idėjomis ND nuotraukose  thumbup.gif tiesiog pavyzdiniai ND šią sav. su kiekviena nuotrauka nuostaba ir idėjų įvairovė auga  thumbup.gif turbūt po saulės užtemimo smegeninės gerai ėmė dirbti lotuliukas.gif

jo.. super namu darbai-sauni tema-ir didejantis foto skaicius.. o komentarai matyt ryt atsiras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 09 17, 21:04)
tai ne lightroom reikia tada reguliuot, o windowsuose uždėti, kad default programa nuotraukų perkelinėjimui būtų Pictureprojekt, o ne lightroomas  g.gif kadangi pas mane jokios automatikos nėra ir niekas nepasileidžia, tai tokios problemos nebūna.

a kur tą pažiūrėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 09 17, 18:57)
Sony interneto puslapyje nebandei? Aš radau.

Gal nuorodą įmestum? Būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 17, 20:31)
a kur tą pažiūrėt? g.gif

o tu per kur pumpuojo fotkes? per USB iš fotiko ar per kortelių skaitytyvą?
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2007 09 17, 21:16)
Gal nuorodą įmestum? Būsiu dėkinga      4u.gif

http://esupport.sony...l...52&os_id=99
Atsakyti
Mano Dienos foto...

user posted image

4u.gif

o cia biskuti pazaidziau.. man smagiai ziuris- gal todel kad savas vaikas visad limpa..
vat, noriu pasisakymus is sono-Limpa ar nelimpa.. ax.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 17 rugsėjo 2007 - 21:55
VilmaM, tavo nuotrauku herojes man pazhistamos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 09 17, 22:48)
Mano Dienos foto...

user posted image

Ruduo ax.gif Kokybiška, ryšku. Man kažkaip kaštonų išdėstymas nelabai žiūrisi.Gal apatinį kairiau reikėjo ar viršutinį dešiniau g.gif
Antra nuotraukėlė man kažkaip per daug išbalinta. Nors už aną variantą dabar daug maloniau žiūrisi.
Papildyta:
Įmetu truputį šilumėlės rudens vakarui ax.gif
Kažin, ar verta dėmesio?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 17 rugsėjo 2007 - 22:15
QUOTE(Degutė @ 2007 09 17, 23:16)

kastonu nestumdziau, kaip buvo- taip nutraukiau..

PS aciu uz siluma... tikrai lauziukas nepamaisytu smile.gif del foto, virsutinis trecdalis per ryskus, pjauk lauk (mano nuomone)
Atsakyti