Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

biggrin.gif Aciu smile.gif
Jo, jis man irgi Toma Sojeri primena ne tik isvaizda, bet ir savo charakteriu biggrin.gif Nespeju suziureti as jo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 17, 11:24)

Kokia faina nuotrauka bigsmile.gif
O antroj abu personažai patenkinti, tik policininkas atsilipdinėja marškinius nuo nugaros hihihi.gif
Atsakyti
Uzuolaida* tiktų tavo bernužėlis maniškei į parankę bigsmile.gif gražiai žiūrėtųsi tokie abu rusvaplaukiai... mmmm... wub.gif

dabar sakykit kas negerai... turiu šiek tiek kritikos šioms foto, bet noriu ir kitą nuomonę išgirsti... ax.gif

1.
user posted image

2.
user posted image
Atsakyti
Uzuolaida* - pirmoji foto nereali!!! thumbup.gif fainuolis tavo garbanius wub.gif
2-ji zhaisminga, pagautas momentas thumb_yello.gif

VilmaM, man antroji lb patinka, tik gal truksta kontrasto g.gif o gal chia toks tavo uzhmanymas mastau.gif gaila, kad mergytes rankyte nukirsta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 17 rugsėjo 2007 - 15:30
Sveiki 4u.gif

Gal aš biški ne į temą... blush2.gif gal patartumėt, kur rast (nemokamai) driverius fotoaparatui SONY DSC-P32 rolleyes.gif
Būsiu dėkinga už patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 09 17, 16:29)
VilmaM, man antroji lb patinka, tik gal truksta kontrasto g.gif o gal chia toks tavo uzhmanymas mastau.gif gaila, kad mergytes rankyte nukirsta
rankytės ir man labai gala, bet čia buvo toks momentinis fotografavimas, kad nespėjau atsitraukti tolėliau ir rankytę įtalpinti... man dar antras planas nepatinka, bet... vėl gi - negali perstumti žmonių tokią akimirką doh.gif

kažkaip mano akims visai gražiai žiūrisi būtent tokia blyški foto ax.gif spalvota versija nelabai patinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmaM: 17 rugsėjo 2007 - 15:35
Noreciau pakomentuoti nuotraukytes,bet pasilieku veliau...

Tiesa,norejau pasitarti.Gal visgi atkeliam dar savaitei tema?Ir dar.
Kur kuriam menesiu albumukus?pas
silwio? blush2.gif ir gal jau pradedam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 17 rugsėjo 2007 - 17:04
QUOTE(*Nendria* @ 2007 09 17, 09:52)
sveiki,
pagelbek, kaaa? bigsmile.gif

Jei dar reikia, parašyk savo e-mail'ą.

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 17, 10:24)
Californiagirl, matai manasis kaip tavo vidurinelis. Va viena nuotrauka po pietinio miegelio, kai nelabai priesintis galejo smile.gif
O cia is temos "suniskas gyvenimas". biggrin.gif
Nuotraukoms niekas nedaryta. O reiktu pasharpinti, nes dedant i neta LABAI kokybe sumazeja blink.gif

Modelis nerealus, o vat ryškumo man trūksta. Siūlau dažniau jį fotografuot netikėtai, turėsim smagių foto smile.gif

Momentas geras. Suprantu, kad negalima stumdyt figūrų kadre kaip norėtūsi, o gaila. Nėra nuotraukoje kažko tokio, kas ją išskirtų iš masės kitų.

QUOTE(VilmaM @ 2007 09 17, 15:17)
dabar sakykit kas negerai... turiu šiek tiek kritikos šioms foto, bet noriu ir kitą nuomonę išgirsti...  ax.gif

1.

2.

1. merginos gražios, jų šypsenos dar labiau, bet pagrindiniu smuiku šitoj nuotraukoj groja kryžius. Tai antraeilis objektas ir nemanau, kad virš jo reikėjo palikti tiek erdvės. Aš čia matau 2 nuotraukas. Kvadratas su kaire mergina iki bažnyčios durų dešinės staktos smile.gif ir atvirkščiai taip, kad tilptų kryžius. Norisi kontrasto, kad matytūsi žvakė.
2. Man žiauriai trūksta ryškumo. Nuotrauka gali būti blanki, bet bent jau veido bruožai turėtų būti ryškūs.

Beja, kodėl pasirinkai tokį atspalvį?

QUOTE(vikaliu @ 2007 09 17, 15:32)
Sveiki      4u.gif
Gal aš biški ne į temą...      blush2.gif        gal patartumėt, kur rast (nemokamai) driverius fotoaparatui SONY DSC-P32        rolleyes.gif   
Būsiu dėkinga už patarimus        smile.gif

Sony interneto puslapyje nebandei? Aš radau.

QUOTE(zuvialia @ 2007 09 17, 17:04)
Tiesa,norejau pasitarti.Gal visgi atkeliam dar savaitei tema?Ir dar.
Kur kuriam menesiu albumukus?pas
silwioblush2.gif  ir gal jau pradedam?

Aš pritariu dėl temos pratęsimo savaitei.
Visada prašom pas mane, bet ar reikia. Juk jau problema išspręsta smile.gif
Atsakyti
Sillwio, priejau vienos isvados. Isskirtiniu nuotrauku buna LABAI mazai. Is visu cia idetu ir matytu nuotrauku bent jau man tik portretai ir Valandos kiausiniai like atmintyje. Todel yra tik 2 iseitys: arba jokiu nuotrauku cia nedeti ir filosofuoti, arba dziaugtis pagautais momentais ir jais dalintis.

Del portretuko: su 1,8 diafragma ryskumo daugiau tikrai nebus, be to ir buvo taip sumanyta, kad tik akys butu ryskios, o visa kita kaip po miego. Aisku, dar galima ir su PS pazaisti ir paryskinti.

Vilma, pafilosofuosiu apie tavo nuotraukytes rytoj. Dabar begu "priduoti" savo zuiki vienai forumietei, o pati i kursus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 17 rugsėjo 2007 - 18:09
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 17, 18:05)
Sillwio, priejau vienos isvados. Isskirtiniu nuotrauku buna LABAI mazai. Is visu cia idetu ir matytu nuotrauku bent jau man tik portretai like atmintyje. Todel yra tik 2 iseitys: arba jokiu nuotrauku cia nedeti ir filosofuoti, arba dziaugtis pagautais momentais ir jais dalintis.

Del portretuko: su 1,8 diafragma ryskumo daugiau tikrai nebus, be to ir buvo taip sumanyta, kad tik akys butu ryskios, o  visa kita kaip po miego. Aisku, dar galima ir su PS pazaisti ir paryskinti.

Sutinku visu 100% drinks_cheers.gif Tavo pagautais momentais tikrai džiaugiuosi, nuotaiką pakėlė abu. Aš tik išsakiau savo nuomonę mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, kad priėmėt į savo gretas. Taip ankščiau įsivaizdavau, kad fotografuojamas objektas turi būti centre, bet paskaičiau truputį ankstesnėse temose ir supratau, kad klydau. Nors kai kuriais atvejais manau tinka tas centravimas. Na kaip sioje zmonos darytoje nuotraukoje. user posted image
Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 09 17, 08:25)
bitėmaja,
lightroom reikia nuimti Auto import. nueik File>AUto Import ir nuimlk nuo Enable Auto Import varnelę.

pažiūrėjau, kad nuimta. o jis man vis tiek automatiškai nuotraukas importuoja verysad.gif
Atsakyti