Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(Drumbacele @ 2007 09 17, 08:40)
Labas rytas,
daug prirasete per savaitgali smile.gif perskaiciau viska, perziurejau nuotraukytes, tik deja nelabai yra laiko ju pakomentuoti.
Mane irgi kamuoja tas klausimas.... Tai kiek gi laiko skirta siems namu darbams? smile.gif

na lyg ir nepakeistas terminas, namu darbus pateikt iki rytojaus 20 val smile.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif

gal ir man galima slaptazodi? nuejau ir ziuriu...oba blink.gif neileidzia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 09 15, 15:22)
Mano keletas bandymų "Mažo-didelio" tema blush2.gif

man pirmoji labiausiai patiko

QUOTE(Ingero @ 2007 09 15, 15:49)
Sveikutės 4u.gif
Nežinau net nuo ko pradėti ax.gif , bet noriu paklausti ar reikia visas temas perskaityti norint įsijungti į jūsų būrį ir pradėt mokintis fotografuoti mirksiukas.gif
Nusipirkau naują fotiką ir nieko nesusigaudau su nustatymais, tai pleškinu nustačius ant automatikos ir tiek...

sveika sveika,
viską skaityt gal ir nebūtinai g.gif.
geriau jau praktiškai bandyk mokytis mirksiukas.gif
dar neblogai būna prirašyta pačio fotiko instrukcijoje

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 15, 22:17)
Mano siandienos "lobis". Fotografavau prie pietines saules, nes vaikis dienotvarke diktavo biggrin.gif

Sitai prasa pasiulymu, kaip karpyti:
O sita kazkuo patinka, bet kazko ir truksta g.gif

1) čia man norisi nukirpti apačią ir kairėj pusėj šoną
2) ?
3)?
4) pabandžiau truputėlį savaip pakarpyt
tik šitoj pirmojoje dar galima būtų palygiuot wink.gif
user posted image

o cia visai susukau
user posted image

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 09 15, 23:26)
Elina, negalvok apie mane taip blogai - mes irgi ne prie basieno gulejom    lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ikelsiu keleta nuotrauku... Zinau, kad jos nera kokybiskos ir man  dar labai toli iki Jusu, bet dziaugciausi, sulaukusi komentaru.Viska fotografavau "begdama", nes laiko tikrai truko.

man labai patiko senukas. tik jam gal pabandyt nukirpt šviesų langą bei viršų šiek tiek...
su nameliu net nežinau kaip čia būtų galima pagerinti?
o langelis man patiktų labiau jei būtų arba per centrą ir turėtų dar ir dešinėj pusėj tokią pat juodą langinę, arba turėtų daugiau erdvės dešinėje, bet nei viena nei kita dabar jau nebeina išgaut mirksiukas.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 09 16, 07:02)
friends.gif
Aciu aciu wub.gif  Galejai didesne foto ideti, mes moterys butumem seile pavarvinusios i ta grozybe is arciau wub.gif
Noriu ikelti kelis portretus kritikai... blush2.gif  Vienas kudroj plaukineja, bet ten tinka arba ne, kritikos neduoda, tai ir cia imesiu blush2.gif
Sitas toks kasdieninis...vakar parke. Vaiko paprasiau atsisukti, tai jis man mete zvilgsni, mazdaud ....ir vel ji su tuo fotiku... doh.gif

va štai tau ir didesni, bet jei ir tas per mažas pasirodys, tai užeik į mano paraše esančią nuorodą. ten ne tik tortų yra mirksiukas.gif
user posted image

o dėl tavo nepriekaištingų portretų, tai net nežinia kur ir kabintis kai taip gražu....
1) net nerandu prie ko kabintis
2) gal meškį dar labiau pakirpčiau apačioje
3) pakirpčiau dešinėje
Atsakyti
sveiki,

QUOTE(bite maja @ 2007 09 16, 22:13)
žiūriu, Sillwio mane aplenkė  mirksiukas.gif aš ir galėčiau pagelbėt  ax.gif

pagelbek, kaaa? bigsmile.gif

Ca-girl, visi 3 portretai labai patinka thumbup.gif ir avataras lb grazhususer posted image, gal imesk didesne versija pasigrozhejimui? ax.gif
Atsakyti
Inc, aciu. Man antras variantas thumbup.gif

Californiagirl, matai manasis kaip tavo vidurinelis. Va viena nuotrauka po pietinio miegelio, kai nelabai priesintis galejo smile.gif
user posted image

O cia is temos "suniskas gyvenimas". biggrin.gif

user posted image

Nuotraukoms niekas nedaryta. O reiktu pasharpinti, nes dedant i neta LABAI kokybe sumazeja blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 17 rugsėjo 2007 - 10:26
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 17, 11:24)
Inc, aciu. Man antras variantas thumbup.gif

Californiagirl, matai manasis kaip tavo vidurinelis. Va viena nuotrauka po pietinio miegelio, kai nelabai priesintis galejo smile.gif
user posted image

O cia is temos "suniskas gyvenimas". biggrin.gif

user posted image

Nuotraukoms niekas nedaryta. O reiktu pasharpinti, nes dedant i neta LABAI kokybe sumazeja blink.gif

1. Labai faina nuotraukyte, ircia taspats kaip jau Ca_girl sake, '' mama uzknisai jau su tuo fotiku'' lotuliukas.gif
2. Gera akimirka pagauta thumbup.gif vargsas dede policininkas lotuliukas.gif norsmatosi kad jam nelabai ir trukdo tas lietus, nuotaika thumbup.gif . Geras nuotraukos pavadinimas
Atsakyti

user posted image

SUPER!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 09 17, 11:31)
1. Labai faina nuotraukyte, ircia taspats kaip jau Ca_girl sake, '' mama uzknisai jau su tuo fotiku''  lotuliukas.gif
2. Gera akimirka pagauta  thumbup.gif  vargsas dede policininkas  lotuliukas.gif  norsmatosi kad jam nelabai ir trukdo tas lietus, nuotaika  thumbup.gif  . Geras nuotraukos pavadinimas

QUOTE(valanda @ 2007 09 17, 12:49)
SUPER!!!!!!!!

ACIU!

Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 09 17, 10:52)
sveiki,
pagelbek, kaaa? bigsmile.gif

jau Užuolaidai ką tik parašiau... atsinešiau į darbą ir darbe kažkodėl įsijungė antivirusinė g.gif, nors namie veikia kuo puikiausiai. o aš visai nenoriu jums problemų pridaryt mirksiukas.gif, todėl nesiryžtu siųst kam nors.
Sillwio gal padės? ax.gif

thumbup.gif biggrin.gif
tavo vaikis man kažką primena g.gif tik vat niekaip neprisimenu ką tokį.
Atsakyti
Užuolaidos raudonplaukis man primena rusų aktorių berniuką kur vaidino Tomo sojerio nuotykiuose ir Lobių saloj wub.gif toks pats garbaniukas wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 09 17, 14:30)
Užuolaidos raudonplaukis man primena rusų aktorių berniuką kur vaidino Tomo sojerio nuotykiuose ir Lobių saloj  wub.gif toks pats garbaniukas  wub.gif  wub.gif

tiksliai doh.gif
Atsakyti
O man jeralaso heroju smile.gif . Lydausi nuo raudonplaukiu,strazdanotu , isdykusiu vaikioku.
Atsakyti