Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 16, 22:06)
Isduokite paslapti, kaip high key darote smile.gif

Pupeliuk,as kazkodel manau, kad Capture irgi po viena reikes nuotraukas apdoroti. Nebent koki skripta susiveikti.

Bites majos ar wyshnios nuoroda high key: http://www.graficali...p...r=0&thold=0

Dėl capture, tai nieko tokio kad po vieną nuotrauką, svarbu greičiau dirbtų nei PS
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 16, 21:32)
Dėl capture, tai nieko tokio kad po vieną nuotrauką, svarbu greičiau dirbtų nei PS

Capture turi batch mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 16 rugsėjo 2007 - 21:50
QUOTE(Sansara @ 2007 09 15, 14:14)
...sunkiai ten tvarkeisi su berniukais vienu momentu....

blush2.gif hihihi.gif

QUOTE(Elina @ 2007 09 15, 15:22)

1. Patiko
2. Nelabai
3. Jei be didžiojo skėčio rankenos ir dar be kažko ten juodo su skylutėm fone, būtų liuks 4u.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 15, 22:17)
Mano siandienos "lobis". Fotografavau prie pietines saules, nes vaikis dienotvarke diktavo biggrin.gif

1.
2.
3.

O sita kazkuo patinka, bet kazko ir truksta g.gif

4.

1. Gal vertikaliai su vienu langu ir vienu žibintu? Nžn.
2. Spalva ryški, bet nelabai man.
3. Gal reikėjo fotkinti su tuo žaliu užrašu?
4. Pagriuvus į kairę ir nekabina ax.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 09 16, 07:02)
Noriu ikelti kelis portretus kritikai... blush2.gif  Vienas kudroj plaukineja, bet ten tinka arba ne, kritikos neduoda, tai ir cia imesiu blush2.gif

Nerealūs visi bigsmile.gif

QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 09 16, 12:11)
Bandau dar kartą.

Sveikas prisijungęs 4u.gif

QUOTE(astaxa @ 2007 09 16, 19:37)
1.
2.
o cia apie mano pamaiva pusantru metu proga-gal kanors verta padaryt-kad butu "meniskesne"?

3.

1. Jeigu dar būtų koks spalvotas ar debesuotas dangus...
2. Smagūs atspindžiai. Patiko.
3. Pamaiva moka pozuoti, tik man irgi kliūna maistas.

Photomatix ir aš norėčiau... Dabar turiu kažkokią bandomąją.
Atsakyti
Ačiū Sillwio, viskas veikia puikiai 4u.gif Capture dar reiks paskaityt kur nors, tiek vargau kol PS perkandau, o čia vel iš naujo biggrin.gif
Atsakyti
Ar senus mokinius (pabegusius is pamoku blush2.gif ) priimsit atgal i mokslus ? unsure.gif
Noriu slaptazodzio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 16, 13:59)
ir aš prisijungsiu prie sakančių kad tavo nuotraukų spalvos ypatingai gražios, man niekaip nesigauna tokios rolleyes.gif gal čia canon tokias daro unsure.gif

as turiu toki pati fotika, kaip californiagirl, tik skirtinga objektyva, taciau iki jos tokiu sodriu graziu spalvu dar toli toli toli.... blush2.gif tai gal cia ne fotiko nuopelnas vistik hihihi.gif
Atsakyti
gal kas turit nicon coolpix8700 manual? g.gif ar jei tinka ir kito panasaus modelio? g.gif
is anksto didelis dekui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 17 rugsėjo 2007 - 03:46
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 16, 20:45)
Californiagirl, man pirmoji nuotrauka tokia tvarkinga.
Beje, pavydziu, kad mazius leidziasi fotografuojamas smile.gif Maniskis ne pro kur.

Nelabai leidziasi, bet dar pasiseka pagauti kartais. Bet va mano vidurinis berniukas(blondiiinas su akinukais), tai kazkokia tragedija unsure.gif Sakau, uzaugs vaikas ir nuotrauku netures normaliu....apie pozavima net nekalbu, jis mane uzuodzia tiesiog kada su fotiku prieinu ir noriu pagauti tiesiog naturalu kadra...bega, nusisuka, uzsidengia veiduka, arba specialiai padaro toki veideli, kad "only mama can love"... doh.gif unsure.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 16, 20:59)
California, nu kaip visad labai, ypač pirmoji, o kodėl tu jas j/b darai niekaip nesuprantu, ir aš prisijungsiu prie sakančių kad tavo nuotraukų spalvos ypatingai gražios, man niekaip nesigauna tokios rolleyes.gif gal čia canon tokias daro unsure.gif aš tai iš viso neturiu jokios kritikos tau, kad aš taip sugebėčiau rolleyes.gif gal kai bus trys kokie vaikai, jau gal irgi panašiai fotografuosiu biggrin.gif tikiuosi biggrin.gif

Aciu aciu 4u.gif O j/b kartais darau, nes visgi patinka kartais biggrin.gif

QUOTE(wicked @ 2007 09 17, 03:04)
as turiu toki pati fotika, kaip californiagirl, tik skirtinga objektyva, taciau iki jos tokiu sodriu graziu spalvu dar toli toli toli....  blush2.gif tai gal cia ne fotiko nuopelnas vistik hihihi.gif

Zinai, spalvos mano nuotraukose tokios, kaip tikram gyvenime biggrin.gif Todel pagalvoju, kad labai graziom spalvom nuspalvintoj aplinkoj gyvenu turbut rolleyes.gif

Valanda, Sillwio, del trecios nuotraukos, visgi apkarpiau desini sona ir geriau atrodo, aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
bitėmaja,
lightroom reikia nuimti Auto import. nueik File>AUto Import ir nuimlk nuo Enable Auto Import varnelę.
Atsakyti
labas rytas,

daug prišnekėjost... smagu... ax.gif

californiagirl o man juodai baltos laaabai gražiai žiūrisi, gal todėl, kad pačiai spalvos kiek pabodę... norisi tiesiog j/b lengvumo...

kaip suprantu ND jau ryt paskutinė diena ar aš kažką maišau?
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 09 17, 08:25)
bitėmaja,
lightroom reikia nuimti Auto import. nueik File>AUto Import ir nuimlk nuo Enable Auto Import varnelę.

lyg tais paskutinį kartą buvau nuėmus g.gif grįšiu namo, pažiūrėsiu.
dėkui 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
daug prirasete per savaitgali smile.gif perskaiciau viska, perziurejau nuotraukytes, tik deja nelabai yra laiko ju pakomentuoti.
Mane irgi kamuoja tas klausimas.... Tai kiek gi laiko skirta siems namu darbams? smile.gif
Atsakyti