Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(sillwio @ 2007 09 16, 20:17)

Jei kam reikia, galiu pagelbėt su Capture NX 1.2 versija.

Cia programa RAW apdorojimui, ar as nusisneku?
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 09 16, 19:26)
Cia programa RAW apdorojimui, ar as nusisneku?

Taip, Nikon'ui
Atsakyti
Aš norėčiau kokios įdomesnės versijos nei manasis fotošopas. Yra programų, bet gaila verysad.gif -angliškai menkai tesuprantu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 09 16, 20:29)
Taip, Nikon'ui

PAGELBEK>PAGELBEK< PAGELBEK!!! Tik nezinau, kaip man seksis su ja susidraugaut.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 09 16, 19:31)
Aš norėčiau kokios įdomesnės versijos nei manasis fotošopas. Yra programų, bet gaila verysad.gif -angliškai menkai tesuprantu cool.gif

Manau tau tiktų Adobe Lightroom.

QUOTE(valanda @ 2007 09 16, 19:32)
PAGELBEK>PAGELBEK< PAGELBEK!!! Tik nezinau, kaip man seksis su ja susidraugaut.

Parašyk savo mail'ą į AŽ. Beja, demo jau turi? Jei ne, parsisiųsk iš čia http://support.nikon...amp;p_topview=1

Čia galima rasti neblogą knygutę http://www.d50.msk.r...56763616f0962e2
Atsakyti
As labai greitai.Uzbegau pasakyt,kad pasigendu ND parametru ir kas su fotografija daryta.O darbai isties puikus.Prasom prirasyti,kas dar neprirase.

Sveiki naujokai.Smagu matyti ir vel gausejancia vyru kompanija!
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 09 16, 11:03)

Pirmosios apacia nereikalinga. labai erdvi. gal per daug erdvi.
Antroji nelabai idomi.Tokia technokratiska.
Rankena man patiko, tik , kad i centra isibruko. Kitaip pakomponavus but visai idomi.
paskutinioji-nea.
Norejau Taves paklausti. Spalvu sodruma, ar kitaip ju ryskuma isgauni su PS, ar kazkokia fotoaparato funkcija?

Matai, o mane ta paskutine kazkodel veza. Esu technokrate bankininke:D
Pirmosios spec. nekarpiau , nes norejau jusu ideju. Man geriausiai atrode kvadartinis variantas is desines puses.

Spavu beveik netvarkiau.
O Nikone yra funkcija spalvoms pasodrinti. Na ir zinoma visi peizazu, portretu rezimai taip pat buna su "prikistais nagais" prie spalvu.

Californiagirl, man pirmoji nuotrauka tokia tvarkinga.
Beje, pavydziu, kad mazius leidziasi fotografuojamas smile.gif Maniskis ne pro kur.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 09 16, 20:17)
Jei kam reikia, galiu pagelbėt su Capture NX 1.2 versija.

Sillwio, man man man reikia smile.gif gal neužknis taip kiekvieną nuotrauką per PS praleidinėt... greičiau dirba ši programa nei PS?

Tai nieks neatsakėt dėl photomatix? negalit kas pagelbėt su normalia versija? ax.gif

Edvinai, viskas jau išsakyta apie tavo nuotraukas, ir dar, j/b variantas labai plokščias, spalvota manau žiūrėtųsi geriau

California, nu kaip visad labai, ypač pirmoji, o kodėl tu jas j/b darai niekaip nesuprantu, ir aš prisijungsiu prie sakančių kad tavo nuotraukų spalvos ypatingai gražios, man niekaip nesigauna tokios rolleyes.gif gal čia canon tokias daro unsure.gif aš tai iš viso neturiu jokios kritikos tau, kad aš taip sugebėčiau rolleyes.gif gal kai bus trys kokie vaikai, jau gal irgi panašiai fotografuosiu biggrin.gif tikiuosi biggrin.gif

Elina, Sapokliaka, jūsų kelionių nuotraukos, na nemačiau už ko užkliūtu akis ax.gif Elina biški sharp per daug tavo kelionių nuotraukose wink.gif

kažkas dar... ai užmiršau ką norėjau dar pakomentuot

o tiesa, ND dviem savaitėm ar vienai?
Papildyta:
Ai, va dar Užuolaidos nuotraukos smile.gif
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 15, 22:17)
Mano siandienos "lobis". Fotografavau prie pietines saules, nes vaikis dienotvarke diktavo biggrin.gif

user posted image

Ma ši labai patinka, kevirtoji man truputį perkrauta tarsi, su rankena norisi dar kažko joje, voro gal biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 16 rugsėjo 2007 - 21:00
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 16, 20:59)
Sillwio, man man man reikia smile.gif gal neužknis taip kiekvieną nuotrauką per PS praleidinėt... greičiau dirba ši programa nei PS?

Tai nieks neatsakėt dėl photomatix? negalit kas pagelbėt su normalia versija? ax.gif

e-mail'ą į AŽ prašau smile.gif PS praktiškai nereikia. Ypač, jeigu parsisiųsti knygutę, į kurią linką daviau. 1.2 versija dirba žymiai greičiau. Jeigu 1.1 stabdė, tai su šia vienas malonumas.

photomatix irgi į e-mail'ą tau pasiųsiu smile.gif Tik ką radau. Veikia puikiai
Atsakyti
Isduokite paslapti, kaip high key darote smile.gif

Ai, Valanda, klausiau del dalinio bluro. Juk gali pasizymeti dali nuotraukos ir tik tai isblurinti.

Pupeliuk,as kazkodel manau, kad Capture irgi po viena reikes nuotraukas apdoroti. Nebent koki skripta susiveikti.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 16, 21:59)

žiūriu, Sillwio mane aplenkė mirksiukas.gif aš ir galėčiau pagelbėt ax.gif

P.S. help.gif turiu dar tokį klausimą. susinstaliavau Lightroom. ir dabar perkėlinėjant nuotraukas iš fotiko man visada pasileidžia Lightroom'as. kaip panaikint tą funkciją? bandžiau ten kažką spaudinėt, uždėt, nuimt varneles, bet niekas nepadeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 16 rugsėjo 2007 - 21:16
QUOTE(bite maja @ 2007 09 16, 22:13)
žiūriu, Sillwio mane aplenkė  mirksiukas.gif aš ir galėčiau pagelbėt  ax.gif

Ir as noreciau blush2.gif
Atsakyti