Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

Man geriausia atrodo paskutinioji. Maiso tik stulpas priekyje, atrodo,kad siek tiek truksta ryskumo. O kodel nespalvota?

Pirmoji man nea. Kompozicija netvarkinga ir primena atsitiktini nesureguliuoto islaikymo kadra.

Vidurinioji . Grazi berniuko poza, bet vel tas stulpas ir pagrindinis veikejas viduryje. Pakirpciau kaires. Man atrodo, kad berniuko dzinsai ryskesni nei veidukas. Taig,atrodo, pabego fokusas;)
Atsakyti
Gal galit kas slaptazodi pasakyt ax.gif duosiu baliona 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Pagalvojus tai man reikia puse nuotrauk išmest, nes tiek prifotkinta, o daugelis tikrai prastokos
Atsakyti
aciukas uz slaptazodi 4u.gif bandysiu sugryst i klase su namu darbais. rolleyes.gif
Atsakyti
Pradėjau skaityti nuo pirmos temos, perskaičiau tik 20 lapų, bet radau labai gerų patarimų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 16, 09:16)
apie pirmą jau kūdroj rašiau, kad labai labai  wub.gif antroji irgi gera, bet tas meškis lyg ir išdegęs  g.gif ar čia man tik taip atrodo. šita kažkaip nežinau.... nekabina.
nu, o paskutinė tai  swoon.gif labai spalvos gražios ir veido išraiška labai faina. ai, nedaryk daugiau j/b savo vaikučių. jie tokie gražūs spalvoti  mirksiukas.gif be to, pas tave spalvos labai gražios visada būna.

Aciu labai 4u.gif
Antroje dalis meskio snukucio nefokuse, todel jb nuotraukoj ir atrodo isdeges biggrin.gif
O kambarines nuotraukas padariau jb, nes nelabai itiko man zalsva vaiku kambario siena biggrin.gif
Parodau blush2.gif
user posted image

Nors gal nieko? g.gif

QUOTE(valanda @ 2007 09 16, 10:03)
Noriu pasveikinti Californiagirl su gimka!

Pirmoji man labai grazi. Tiesiog man kazkodel kliuna nukampintas pakausis. Kokybe, kaip visada super Kokybe, kaip visada super ir sudeliota tvarkingai. Bet kampiskai nukirstas pakausiukas kazkodel man kliuna.matyt, ziuriu kur nereikia:)))

Antrosios meskis neisipaiso. Gal kitoje rankyteje butu siokia tokia atsvara. dabar abu kadra vercia kairen.

Trecioje per daug desines.

Aciu uz sveikinimus ir kritika, te tau balioneli 4u.gif biggrin.gif

Pirmaja i kudra buvau idejusi kitokia kompozicija, bet vienas is nariu pakomentavo, kad silpna, tai pabandziau "tvarkyti" biggrin.gif Nezinau ar nutvarkiau, ar ir tuo ir tuo atveju kazkas ne taip g.gif
Va originalus variantas...
user posted image

Del antros irgi mastau, kad kazkas ni to, bet pati nesupratau kas... doh.gif

Del trecios, tai man nepasirode kad erdves per daug desineje g.gif Bet cia man taip atrodo gal...Jei kirpsiu dar keisis proporcijos i neiprasta forma, ko nelabai noriu blush2.gif

Aciu uz nuomones 4u.gif

Edvinas0613, sutinku su viskuo ka parase valanda apie tavo nuotraukas mirksiukas.gif
Atsakyti
...o man slaptazodzio niekas neatsiunte... unsure.gif 4u.gif
Papildyta:
ca-girl 4u.gif na negaliu nesutikti su pagyromis tavo nuotraukoms drinks_cheers.gif bet... as galvoju, kad atejo laikas lauzyti kompozicijos taisykles - kazkodel atrodo, kad tu fotografuodama butinai vadovaujiesi visom taisyklem ir ni ni ni i sona (na as ta pati darau ax.gif ), o gal reiktu pabandyt g.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 09 16, 18:09)
...o man slaptazodzio niekas neatsiunte... unsure.gif  4u.gif

jau mirksiukas.gif

Aciu, wyshniuk, gal ir reiketu pradeti biggrin.gif
turiu begt nebegaliu dabar plepet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 09 15, 14:22)
Mano keletas bandymų "Mažo-didelio" tema blush2.gif . Viskas daryta ant greičio, be polėkio smile.gif  blush2.gif . Beje, o kaip slaptažodį sužinot?

Elina, man paskutinė smagiausia žiūrisi. Kilimėlis fone kiek darko ritmą, bet visumoj gerai.

QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 09 15, 20:50)
malonu prie jūsų prisijungti

Mums irgi malonu :4u, o ypač man, nes vyrai čia baigia išnykt smile.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 15, 21:17)
Mano siandienos "lobis". Fotografavau prie pietines saules, nes vaikis dienotvarke diktavo biggrin.gif

Su kompozicija kažkas netvarkoj. Pagalvosiu dar g.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 09 16, 06:02)
Noriu ikelti kelis portretus kritikai... blush2.gif  Vienas kudroj plaukineja, bet ten tinka arba ne, kritikos neduoda, tai ir cia imesiu blush2.gif

Pirma gražiausia thumbup.gif Antroj gaila meškino. Norisi, kad jis tilptų į kadrą. Trečią iš dešinės už nugaros kiek prikirpčiau.

QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 09 16, 11:11)
Bandau dar kartą.

Patarimas - pastebėjau, kad mėgsti centrinę kompoziciją. Kartais tai reikalinga, bet dažniausiai nuotrauką padaro labai statiška ir nuobodžia. Venk tokios kompozicijos. Prieš fotografuodamas stenkis pastebėt stulpus, laidus, praeivius ir t.t., kurie įlenda į kadrą ir darko vaizdą. Tai pavyks ne iš karto, bet palaipsniui išmoksi. Geriausia, jeigu kadruot mokysies su canon'u. Per vaizdo ieškiklį paprasčiau pamatyt pašalinius objektus, negu per skaitmeninio ekraną 4u.gif
Atsakyti
praeitos savaites namu darbai blush2.gif blush2.gif biggrin.gif

user posted image
(geriau veliau nei niekad)

dar apie atspindzius
user posted image

o cia apie mano pamaiva pusantru metu proga-gal kanors verta padaryt-kad butu "meniskesne"?

user posted image

daugiau kas nori pasicekavint smile.gif
cia serija (5 foto) is seimyninio albumo smile.gif
Atsakyti
nežinau kaip jums, bet šie ND man daro įspūdį. pirmą kart negaliu visiškai nurašyti nei vienos nuotraukos į beviltiškas (kolkas iš 8 įdėtų). o dauguma daro WOW arba OHO kokia idėja įspūdį thumbup.gif džiugu ir net pavydu truputį. nes ką tik bandžiau atlikinėt ND, tai susipykau su savo mažuoju fotoasistentu totaliai (labai išsiskyrė mūsų nuomonės dėl fotokompozicijos, jis nusprendė, kad nereik nieko dėl ant fono, aš maniau priešingai, na žodžiu, kas turi mažų vaikų - supranta, kokie jie nesukalbami idėjų jiems atėjusių į galvą atžvilgiu) ir negaliu nurimti, kad pradėčiau mąstyti ir tobulinti idėjas verysad.gif

Astaxa, nesupyk. tavo zuika labai graži, bet apsiriebalavęs ir išbūzintas velnias žino kuo veidukas ir maisto gabaliukai tarp dantų neatrodo apetitiškai ir estetiškai žiūrint iš šono, net ir man, turinčiai tokio pat amžiaus vaikutį doh.gif būna vaikai gražiai išsibūzina su kokia uogiene ar jogurtu. o čia negražios spalvos, primenančiu ne pačius skaniausius dalykus, maistelis mano nuomones sugadino visą vaizdą.... bet labai bijau, kad supyksi... 4u.gif o siluetai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 16 rugsėjo 2007 - 19:17
QUOTE(astaxa @ 2007 09 16, 18:37)
praeitos savaites namu darbai  blush2.gif  blush2.gif  biggrin.gif
o cia apie mano pamaiva pusantru metu proga-gal kanors verta padaryt-kad butu "meniskesne"?

Siluetai tvarkingi, bet nuobodoki, o vat atspindžiai man patinka thumbup.gif
Pamaivą pabandyk juodai/baltą padaryt. Netgi manau high key galima bandyt išspaust

Jei kam reikia, galiu pagelbėt su Capture NX 1.2 versija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 16 rugsėjo 2007 - 19:18