Noriu pasveikinti Californiagirl su gimka!
Elina, man labai patiko langas, ypac tas pataisytas. super.
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 15, 22:17)
Sitai prasa pasiulymu, kaip karpyti:
Pirmosios apacia nereikalinga. labai erdvi. gal per daug erdvi.
Antroji nelabai idomi.Tokia technokratiska.
Rankena man patiko, tik , kad i centra isibruko. Kitaip pakomponavus but visai idomi.
paskutinioji-nea.
Norejau Taves paklausti. Spalvu sodruma, ar kitaip ju ryskuma isgauni su PS, ar kazkokia fotoaparato funkcija?
Papildyta:
Elina ir Sapokliaka. Idomu pamatyti reportazus is tolimu krastu. Is nuotrauku istrigo, kad Elina labai grazi moteriske , o Sapokliakai tikrai nepatiko kelione:))). Nors tas diedukas su gelyte aptvarkytas taptu visai nebogu kadriuku:))(kalbu apie fotografine puse:))))
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 16, 07:02)
Noriu ikelti kelis portretus kritikai...
Vienas kudroj plaukineja, bet ten tinka arba ne, kritikos neduoda, tai ir cia imesiu
Pirmoji man labai grazi. Tiesiog man kazkodel kliuna nukampintas pakausis.
Kokybe, kaip visada super Kokybe, kaip visada super ir sudeliota tvarkingai. Bet kampiskai nukirstas pakausiukas kazkodel man kliuna.matyt, ziuriu kur nereikia:)))
Antrosios meskis neisipaiso. Gal kitoje rankyteje butu siokia tokia atsvara. dabar abu kadra vercia kairen.
Trecioje per daug desines.
Papildyta:
QUOTE(VilmaM @ 2007 09 14, 21:08)
Priimu bet kokio plauko kritiką
Sveika atvykus.
Labai grazi nuotrauka. Labai svelni ir jauki. Nemazai kas sake, jog nepatinka apacios isliejimas. Su jais sutinku. Bet visu noriu paklausti. Kaip "uzblurinti"tik dali nuotraukos. Zinau, kaip visa, o kaip tik dali?
Papildyta:
QUOTE(Ingero @ 2007 09 15, 15:49)
Sveikutės
Nežinau net nuo ko pradėti
, bet noriu paklausti ar reikia visas temas perskaityti norint įsijungti į jūsų būrį ir pradėt mokintis fotografuoti
Nusipirkau naują fotiką ir nieko nesusigaudau su nustatymais, tai pleškinu nustačius ant automatikos ir tiek...
Sveika atvykus. Pirmiausia perskaityk instrukcija. Paskui gali paskaitineti buvusias temas. Viskas bus gerai. Kad tik noras nedingtu
.
Papildyta:
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 09 15, 21:50)
Sveiki visi foto mėgėjai, aš irgi esu pradedantis fotografuoti, labai norėčiau bent jau dėl saves išmokti fotografijos meno, ir tiksliai išmokti nustatinėti, fotoaparatą rankiniu būdu.
Turiu skaitmeninį - FUJI Finepix S500
ir juostinį veidrodinį - CANON AE-1 PROGRAM (klasika), su visais objektyvais
malonu prie jūsų prisijungti
Sveikas. Mestelek cia savo darytu fotografiju. labai nemazai info yra senose temose.jei ten pasiknaisiotum rastum naudingu nuorodu ir kt.