Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(Elina @ 2007 09 15, 22:46)
Ar patiko? Žinok, aš irgi nelabai turiu ką parodyt iš Maljorkos, nes man ten....nepatiko blush2.gif  unsure.gif
Papildyta:

Visiskai nepatiko schmoll.gif schmoll.gif Totalus pravalas - blogiau uz palanga... Tik tiek, kad puikus oras ir siltas vanduo.. Daugiau ten nieko gero verysad.gif
Atsakyti
Priminei man Maljorką, pasikapsčiau papkėje blush2.gif ( jei nepyksit. Neužilgo pratrinsiu). Man irgi priminė Basanavičiaus gatvę, bet nuomojom automobilį, tai ir į kalnus įlipom, ir muziejus apžiūrėjom, ir kiek daugiau, nei žydrą baseiną pamatėm doh.gif . Bet jau žinau, kad masiniai kurortai- ne man schmoll.gif
Visur vandens pompos ( fotkė per autobuso langą)
user posted image

Lipom į kalną. Tas kalnas kažkoks akmeninis bigsmile.gif
user posted image

Šiaip. Vaizdas
user posted image

Tėčiui teko mažių nešt ant kupros. Pavargo verysad.gif
user posted image

Kaip man patinka skersgatviai wub.gif
user posted image

blush2.gif
user posted image

Su dukryte. Pavargom. Karšta.
user posted image

Dar vaizdas. Gražus man toks. Žalia, kas nebūdinga Maljorkoj smile.gif
user posted image
Atsakyti
Elina, negalvok apie mane taip blogai - mes irgi ne prie basieno gulejom lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ikelsiu keleta nuotrauku... Zinau, kad jos nera kokybiskos ir man dar labai toli iki Jusu, bet dziaugciausi, sulaukusi komentaru.Viska fotografavau "begdama", nes laiko tikrai truko.

Mazo kaimelio gyuventojas:
user posted image
namas kalnuose:
user posted image

Valdemosos miestelio parduotuves langas

user posted image

Sendaikciu turgus:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 15 rugsėjo 2007 - 22:26
Aš ir negalvoju blogai biggrin.gif . *****, o kodėl aš sendaikčių turgaus nemačiau? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 09 15, 09:50)
Californiagirl[/b], sveikinu tave su gimše. Mudvi abi- mergelės smile.gif

friends.gif

QUOTE(inc @ 2007 09 15, 10:05)
o tau, californiagirl, gimtadienio proga siunčiu tortąsmile.gif
tau belieka tik žvakutes uždegt ir kuo daugiau norų sugalvojus užpūst wink.gif
user posted image
p.s. na jis darytas prieš gerą savaitę taip kad liko tik fotografija...

Aciu aciu wub.gif Galejai didesne foto ideti, mes moterys butumem seile pavarvinusios i ta grozybe is arciau wub.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 15, 19:24)
Californijagirl, ir nuo manes daug balionu 4u.gif Pasigirk, ka gavai dovanu. Itariu, koki objektyva biggrin.gif

Aciukas 4u.gif Ne, dovanele kuklesne gavau wub.gif Pati neapsisprendziu ko noriu, tai kai jau zinosiu, sugalvosiu proga ir gales maniskis dovanot biggrin.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 09 15, 21:07)
Californijagirl, sveikinu su praejusiu Gimtadieniu  4u.gif

4u.gif

Noriu ikelti kelis portretus kritikai... blush2.gif Vienas kudroj plaukineja, bet ten tinka arba ne, kritikos neduoda, tai ir cia imesiu blush2.gif

user posted image

user posted image

Sitas toks kasdieninis...vakar parke. Vaiko paprasiau atsisukti, tai jis man mete zvilgsni, mazdaud ....ir vel ji su tuo fotiku... doh.gif
user posted image
Atsakyti
Na cia bus sunku jus visus dasivyti, vakar pradėjom su žmonike skaityti nuo pirmos dalies, ir jau kalną patarimų radom. taigi dėkui visoms ir visiems.
Atsakyti
Aciu Zuvialiuk ir Bite maja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 15, 22:17)
Mano siandienos "lobis". Fotografavau prie pietines saules, nes vaikis dienotvarke diktavo biggrin.gif

Sitai prasa pasiulymu, kaip karpyti:
user posted image

nukirpk apačią, kad tų langų nesimatytų ir reikėjo daugiau stogo palikt g.gif šita man įdomiausia pasirodė. ai, dar paskutinė būtų visai gal nieko dėl savo spalvos, bet kažkas ne taip. gal reikėjo, kad tie kvadratai būtų tiesiai išdėstyti, o dabar kažkaip kreiva ir daug visokių pašalinių detalių, kurios nieko neduoda.
tiesa, durų rankena - ten man spalva patinka, bet ir kažkas ne taip. gal su PS reiktų pasodrinti.
kaip suprantu, perfotografuot galimybė būtų mirksiukas.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 09 16, 07:02)

Noriu ikelti kelis portretus kritikai... blush2.gif  Vienas kudroj plaukineja, bet ten tinka arba ne, kritikos neduoda, tai ir cia imesiu blush2.gif

apie pirmą jau kūdroj rašiau, kad labai labai wub.gif antroji irgi gera, bet tas meškis lyg ir išdegęs g.gif ar čia man tik taip atrodo. šita kažkaip nežinau.... nekabina.
nu, o paskutinė tai swoon.gif labai spalvos gražios ir veido išraiška labai faina. ai, nedaryk daugiau j/b savo vaikučių. jie tokie gražūs spalvoti mirksiukas.gif be to, pas tave spalvos labai gražios visada būna.
Atsakyti
Noriu pasveikinti Californiagirl su gimka!
Elina, man labai patiko langas, ypac tas pataisytas. super.
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 15, 22:17)
Sitai prasa pasiulymu, kaip karpyti:
user posted image

Pirmosios apacia nereikalinga. labai erdvi. gal per daug erdvi.
Antroji nelabai idomi.Tokia technokratiska.
Rankena man patiko, tik , kad i centra isibruko. Kitaip pakomponavus but visai idomi.
paskutinioji-nea.
Norejau Taves paklausti. Spalvu sodruma, ar kitaip ju ryskuma isgauni su PS, ar kazkokia fotoaparato funkcija?
Papildyta:
Elina ir Sapokliaka. Idomu pamatyti reportazus is tolimu krastu. Is nuotrauku istrigo, kad Elina labai grazi moteriske , o Sapokliakai tikrai nepatiko kelione:))). Nors tas diedukas su gelyte aptvarkytas taptu visai nebogu kadriuku:))(kalbu apie fotografine puse:))))
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 16, 07:02)
Noriu ikelti kelis portretus kritikai... blush2.gif  Vienas kudroj plaukineja, bet ten tinka arba ne, kritikos neduoda, tai ir cia imesiu blush2.gif

Pirmoji man labai grazi. Tiesiog man kazkodel kliuna nukampintas pakausis. Kokybe, kaip visada super Kokybe, kaip visada super ir sudeliota tvarkingai. Bet kampiskai nukirstas pakausiukas kazkodel man kliuna.matyt, ziuriu kur nereikia:)))

Antrosios meskis neisipaiso. Gal kitoje rankyteje butu siokia tokia atsvara. dabar abu kadra vercia kairen.

Trecioje per daug desines.

Papildyta:
QUOTE(VilmaM @ 2007 09 14, 21:08)

Priimu bet kokio plauko kritiką  ax.gif

Sveika atvykus.
Labai grazi nuotrauka. Labai svelni ir jauki. Nemazai kas sake, jog nepatinka apacios isliejimas. Su jais sutinku. Bet visu noriu paklausti. Kaip "uzblurinti"tik dali nuotraukos. Zinau, kaip visa, o kaip tik dali?
Papildyta:
QUOTE(Ingero @ 2007 09 15, 15:49)
Sveikutės 4u.gif
Nežinau net nuo ko pradėti ax.gif , bet noriu paklausti ar reikia visas temas perskaityti norint įsijungti į jūsų būrį ir pradėt mokintis fotografuoti mirksiukas.gif
Nusipirkau naują fotiką ir nieko nesusigaudau su nustatymais, tai pleškinu nustačius ant automatikos ir tiek...

Sveika atvykus. Pirmiausia perskaityk instrukcija. Paskui gali paskaitineti buvusias temas. Viskas bus gerai. Kad tik noras nedingtu 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 09 15, 21:50)
Sveiki visi foto mėgėjai, aš irgi esu pradedantis fotografuoti, labai norėčiau bent jau dėl saves išmokti fotografijos meno, ir tiksliai išmokti nustatinėti, fotoaparatą rankiniu būdu.

Turiu skaitmeninį - FUJI Finepix S500
ir juostinį veidrodinį  - CANON AE-1 PROGRAM (klasika), su visais objektyvais

malonu prie jūsų prisijungti

Sveikas. Mestelek cia savo darytu fotografiju. labai nemazai info yra senose temose.jei ten pasiknaisiotum rastum naudingu nuorodu ir kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 16 rugsėjo 2007 - 10:03
Tai aš ir pradėjau skaityti viską nuo pirmos temos, tai turėsiu ką veikti keletą mėn. biggrin.gif O nuotraukų tikrai įdėsiu.

user posted image
user posted image

Papildyta:
ups nesigavo įdėti, reikės pasiaiškinti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 09 16, 11:41)
ups nesigavo įdėti, reikės pasiaiškinti.  g.gif

bandžiau įkelti ir man neišeina verysad.gif . Mačiau, gražios nuotraukos

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 16 rugsėjo 2007 - 10:51
Bandau dar kartą.

user posted image