Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

degute, jo fiksavau, kad laaaabai tos moters trumpi plaukai buvo. bet matai su spalva sunku. kai nepažįstamas žmogus, o su pastabumu man problemos. aš daugiau į fotoapratą spoksojau ir pavydėjau. nes geroj vietoj tupėjot. lotuliukas.gif dar mes prieš tai jus prie flagman aplenkėm. sunkiai ten tvarkeisi su berniukais vienu momentu. aišku, jei ne rimtas fotoapratas ant kaklo, tai nebūčiau ir pastebėjus, ir dėmesio atkreipusi lotuliukas.gif

šiaip Atra yra dalyvavusi mūsų ND kelis kart, todėl tikrai ne svetimas žmogus iš šono. bus geras akstinas vėl rodyt vaizdelius, o ne vien žiūrėt mirksiukas.gif

Žulika, o tau seniai jungtis laikas. mesk šalin kuklumą ir varai ND daryt mirksiukas.gif šią temą seniau už mane skaitai doh.gif
Atsakyti
Mano keletas bandymų "Mažo-didelio" tema blush2.gif . Viskas daryta ant greičio, be polėkio smile.gif blush2.gif . Beje, o kaip slaptažodį sužinot?

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Nežinau net nuo ko pradėti ax.gif , bet noriu paklausti ar reikia visas temas perskaityti norint įsijungti į jūsų būrį ir pradėt mokintis fotografuoti mirksiukas.gif
Nusipirkau naują fotiką ir nieko nesusigaudau su nustatymais, tai pleškinu nustačius ant automatikos ir tiek...
Atsakyti
Dar tokią sukurpiau blush2.gif ( perdegiau ją kažkaip g.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 15 rugsėjo 2007 - 17:01
Labas vakarelis visiems! 4u.gif Buvau dingusi is eterio, nes daug ir visko vyko.

Californijagirl, ir nuo manes daug balionu 4u.gif Pasigirk, ka gavai dovanu. Itariu, koki objektyva biggrin.gif

Sveikinimai zuvytei. Nors nematau nuotraukos. g.gif Slaptazodzio reikalauja g.gif

Vilma, sveika prisjungusi. Nuotrauka labai svelni ir grazi. Odeles spalva visai patinka, nes paryskina visa nuotraukos nuotaika. Mano zuikis irgi raudonplaukis, todel labai suprantu tokias spalvas smile.gif Bet, mano galva, labai "negrabiai" bluras uzdetas. Reikejo bent jau palaipsnini perejima padaryti.Tiesa, kaip tu konvertuoji i juodai/balta?

Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 09 15, 15:22)
Mano keletas bandymų "Mažo-didelio" tema blush2.gif . Viskas daryta ant greičio, be polėkio smile.gif  blush2.gif . Beje, o kaip slaptažodį sužinot?

mane ta pirmoji užkabino. nu laaabai patiko. galėjai dėt į namų darbus drąsiai thumbup.gif o kitos tai nelabai. gal su kompozicija ten kažkas ne taip.
siunčiu tau slaptažodį mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveiki visi foto mėgėjai, aš irgi esu pradedantis fotografuoti, labai norėčiau bent jau dėl saves išmokti fotografijos meno, ir tiksliai išmokti nustatinėti, fotoaparatą rankiniu būdu.

Turiu skaitmeninį - FUJI Finepix S500
ir juostinį veidrodinį - CANON AE-1 PROGRAM (klasika), su visais objektyvais

malonu prie jūsų prisijungti
Atsakyti
Californijagirl, sveikinu su praejusiu Gimtadieniu 4u.gif
Grizau as is Maljorkos, bet perziurejau nuotraukas, ir nelabai turiu Jums ka parodyti.... verysad.gif verysad.gif
Perziurejau visa tema - labai daug graziu nuotrauku.... 4u.gif

labai grazi nuotrauka su raudonplauke mergyte, tik man issiliejimas apacioj nelabai...
Elinos nuotrauka su ratais ir spalvota su skeciu (mano nuomone) tikrai be polekio daryta... Nepatinka. Ta nespalvota geresne (nors suspausta ir netelpa i kadra, mazai erdves) , bet as kirpciau apacia, kad nesimatytu to koto...
Sorry, jei labai nusisneku blush2.gif blush2.gif , tiesiog sakau savo nuomone...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 15 rugsėjo 2007 - 21:07
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 15, 11:33)

Atra, o sakymas,kad iki musu dar toli irgi nesiskaito.Nezinau iki ko cia toli,nes visi mokomes.O tu nori ce ateit ir pateikt idealias fuotkes nuo kuriu aikciotume?Geriau pateik fuotkes ir gauk patarimu ,ka darai ne taip.Tai va tiek siam kartui.Gavai siknon? hihihi.gif

gavau ax.gif blush2.gif

pažadu pasitempti ax.gif

ir ar gausiu psw? ax.gif
Atsakyti
Mano siandienos "lobis". Fotografavau prie pietines saules, nes vaikis dienotvarke diktavo biggrin.gif

Sitai prasa pasiulymu, kaip karpyti:
user posted image

user posted image

user posted image

O sita kazkuo patinka, bet kazko ir truksta g.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 09 15, 22:07)

Grizau as is Maljorkos, bet perziurejau nuotraukas, ir nelabai turiu Jums ka parodyti.... verysad.gif  verysad.gif

Ar patiko? Žinok, aš irgi nelabai turiu ką parodyt iš Maljorkos, nes man ten....nepatiko blush2.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 15, 22:17)
Mano siandienos "lobis". Fotografavau prie pietines saules, nes vaikis dienotvarke diktavo biggrin.gif

kur tu tokių lobių radai? unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 09 15, 22:46)

kur tu tokių lobių radai? unsure.gif  blink.gif

Va cia:
http://www.kronberg.de/ (mes netoliese gyvenam)

Buvom su zuikiu po parka pasivaikscioti.Tai prabegom ir si bei ta nupleskinau.
Atsakyti